Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Děkuji, i já přeji všem pěkné a pohodové Vánoce se spoustou dárků pod stromečkem:)

Ahoj Martin, chcem sa spýtať či pri aktualizácií 19 sa bude rekonštruovať na koridor usek (Žilina- Český Tešín).A či v pláne není dotvorenie krajiny trati 120(Puchov-Bratislava) Dakujem za odpoved a pri úseku trati 120 možem poskutnuť nejaký ten material prípadne foto pre výstavbu modelou :)Nech sa darí a Šťastné a veselý sviatky :) a všetko dobre do nového roka prajem všetkým MSTS-ťákom :D

Zrovna včera jsem se na něco podobného Martina ptal a akorát mi bylo odpovězeno, že všechno kolem aktualizace 19 (kromě Prahy) bude překvapením. Takže se po tom roce asi bude nač těšit. ;-)

Silnice není závodní dráha napsal:
Zrovna včera jsem se na něco podobného Martina ptal a akorát mi bylo odpovězeno, že všechno kolem aktualizace 19 (kromě Prahy) bude překvapením. Takže se po tom roce asi bude nač těšit. ;-)
Že bych se konečně dočkal propojení ValMezu s Púchovem ?

bobor Vrútky - Zvolen už je urobený

fajo22 napsal:
bobor Vrútky - Zvolen už je urobený

Koľaje sú posadené po Zvolen to áno, ale okolie od Čremošného zatiaľ hotový nie je.

takže sa teším :D dúfam že si konečne zajazdím mojou rodnou železnicou tj. ZSR 120 :D

a jéje já se hodně těším na můj nejmilovanější úsek Praha - Kralupy nad Vltavou a Praha - Benešov, moje rodné tratě!!!!

No tak teda dobře, trochu napovím:)

www.trat321.cz/ostatni/h01.jpg
www.trat321.cz/ostatni/h02.jpg
www.trat321.cz/ostatni/h03.jpg
www.trat321.cz/ostatni/h04.jpg
www.trat321.cz/ostatni/h05.jpg

Martine super. Zámek Nelahozeves vypadá moc pěkně. Už se těším na aktualizaci.
Milan

Jo jo na aktualizaci se také moc těším a hlavně i na trať Praha - Benešov jak už i psal Pepa z Nuslí. Martin je opravdu MACHR.

Jinak do nového roku vše nejlepší hlavně zdraví a splnění všech přání.

Zdravím,

Copak to je tady za debatu? Že by se blížila akt. 19? Mn bylo by dobře kdyby to bylo do konce roku :-)

Je to paráda, ale treba zvažovať nad novým počítačom, aby to šlo aspoň 15 FPS. Veľa zdaru, Staviteľ

Martin zase překvapil, udělal nad rámec a já mám zase námět na aktivitu. Abych se ještě nedivil až postaví celou 090 s tratěmi Krušnohorské magistrály až do Chebu.

Pepa z Nuslí napsal:
Martin zase překvapil, udělal nad rámec a já mám zase námět na aktivitu. Abych se ještě nedivil až postaví celou 090 s tratěmi Krušnohorské magistrály až do Chebu.

To pak budou 3*090,ale co.Když můžou být 2 skoro stejné tratě Myslím 321 a BP v úsekách Praha-Olomouc.Pokud se maritn rozhodne na ústí,tak Mates bude mít z ústí noční můry :D stačí že už má teď z něj.Martin by byl 4 účastníkem na ústí hlavák.Lukáš

Preto by bolo lepšie keby každý staval niečo iné. Budú dve totožné trate. Ale tak to je na nich, čo chcú postaviť postavia.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře