Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Dan J. napsal:
Ahoj Martine.
To, že se ti nezobrazují kolejnice, nemusí být jen problém Windows, mně to samé dělalo nastavení GK. Pomohlo toto:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/521
v příspěvku dole.;)
S pozdravem Dan.
Nevíte někdo, jak to nastavit na Catalystech 9.10???

Naposled editoval moderátor:

Panebože, zvukový sloup, taková pitomost a fakt to pomohlo, tohle by mě nikdy nenapadlo!!!
Tak jsem se těšil, že se stavěním je už konec, no a zase nic, zase budu muset makat...:D:D:D:D:D
Moc děkuji za pomoc.
A aktivity asi budu muset tvořit pouze v notebooku, tam mám XP.

Martine, to fakt funguje? Já si vzpomněl, že se na to samé ptal Petr Šimral a už nevím, kdo mu ten zvukový sloup poradil. Já to ještě nezkoušel, ale asi to funguje, protože Petr reagoval úplně stejně jako teď Ty :D

Zbyněk Šemora napsal:
Martine, to fakt funguje? Já si vzpomněl, že se na to samé ptal Petr Šimral a už nevím, kdo mu ten zvukový sloup poradil. Já to ještě nezkoušel, ale asi to funguje, protože Petr reagoval úplně stejně jako teď Ty :D

Ano funguje to bezvadně, měl jsem v editoru FPS 0-2 a jakmile jsem do místa načtení umístil zvukový sloup, tak je FPS 59:)

A teď už se mi díky Kubovi zobrazují i kolejnice v editoru aktivit

Ještě bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte v počítači uloženou Aktualizaci 12? (tu větší verzi - má velikost cca 770 MB).
Potřebuji ji umístit na webové stránky Tratě 321 a zjistil jsem, že ji nikde nemám:(
Pokud ji někdo máte a můžete poskytnout, napište mi prosím SZ nebo e-mail, děkuji.

A ohledně Aktualizace 18, s krůzou jsem zjistil, že za chvíli tu jsou Vánoce a já to nemám šanci stihnout!! Jednak jsem měl problémy s počítačem, potom byly problémy s MSTS a krom toho jsem nějakou dobu zahýbal MSTS a hrál i jiné hry:eek:
No a taky mě Jirka Polák a Deterio zásobili novými typy sloupů TV a návěstidel, takže pár měsíců jsem nedělal nic jiného, než měnil sloupy a návěstidla na celé trati:D
Zkrátka jsou dvě možnosti, buď aktualizaci vydám na Vánoce, ale Praha bude hotová pouze kolejově bez krajiny, nebo aktualizaci vydám o pár měsíců později a Praha už bude kompletně dokončená, takže co bude lepší???

Já bych řekl , že když k vánocům vydá pan Šemora trať HK - Osek a 251 , tak by nebylo na škodu dát to až o pár měsíců později . To bychom potom nevěděli co máme dřív jezdit a aspoň se to nebudou veledíla překrývat :)

Martin k tomu vydaniu :D , rozhodnúť či na Vianoce alebo po by sa dalo aj podľa toho v akom stave je okrem Prahy :) napr. aj trať 170 :D:D:D
Inak som tiež za počkanie čo sa Prahy týka :)

Kdo si počká, ten se dočká. Já bych volil aktualizaci posunout o nějáký ten čas a vydat ji až s kompletní krajinou. Přece se jenom jinak jede po holé pláni, než po kompletně hotové krajině.:)

souhlasím s Folcek_em....taky si rád počkám

Já bych to naopak vydal už o vánocích, vzhledem k tomu že od nového GVD jezdí vlaky z východu po novém spojení. Bez té krajiny už se to nějak bude dát přežít.

Stavitelxx napsal:
A teď už se mi díky Kubovi zobrazují i kolejnice v editoru aktivit

To neděkuj mě, za to všechno může "kulice", ten na to přišel.

Já budu s dovolením souhlasit s 3michalem. Záleží v jakém stavu bude to ostatní, hlavně ŽSR 170, ale i jiné. Co se týče Nového spojení, tak to je mi v podstatě jedno, tam stejně budu jezdit jednou za uherský rok, vždyť víte, že mě ta moderna nějak nebere.
Jinak pokud to nebude na Vánoce, nevadí, proboha, vždyť máme co jezdit.
No, a dokončím to. Když sedím u editoru tratí, vím, jaké to je takovou trať postavit. Osobně bych to nedokázal. Proto musím smeknout. Já osobně jsem rád za tu domovinu, z trati 322 vidím náš panelák, trať 323, 324, dále 321, 316, a místní lokálky vycházející z 270. Ještě mi chybí krajina do Budišova nad Budišovkou, ale třeba bude v aktualizaci, kdoví. Ale doufám, že si to teď nevykládáte tak, že to po staviteli žádám, to ne... Mě je v podstatě jedno, že to nebude, máme co jezdit.

Stavitelxx napsal:
...
No a taky mě Jirka Polák a Deterio zásobili novými typy sloupů TV a návěstidel, .....
A já zase o ničem nevím.:D Deterio jen kdysi něco říkal o návěstních lávkách, ale já to zatím nepokládal za prioritu, protože jak píše Martin, globální eventuelní výměna zabere tolik času, že plánované práce se pak odsunou o další půlrok.
Co se týká zobrazení kolejí v editoru aktivit (Visty), přesunu to do příslušného vlákna.

Martine, to asi bude Pawlik a né Jirka Polák. Deterio ten dělá brány TV.

Deterio střídací a kotvící useky TV (staré,koridorové, žebřikové nové)
J.Polák doplnění návěstidel

Zdravím,

Mám menší problém, když postavím traffic a počítačem řízený vlak dojede do stanikce tak se pro mě nerosvítí zelená. Mohl by mi někdo poradit kde jsem udělal chybu?? Konkrétně se jedná o stanici Odry. Počítačem řízený vlak jede ze zastávky Mánkovice.

W302 napsal:
Zdravím,

Mám menší problém, když postavím traffic a počítačem řízený vlak dojede do stanikce tak se pro mě nerosvítí zelená. Mohl by mi někdo poradit kde jsem udělal chybu?? Konkrétně se jedná o stanici Odry. Počítačem řízený vlak jede ze zastávky Mánkovice.

Tak za prvé - tento příspěvek patří do vlákna "Aktivity + tvorba aktivit"
Za druhé - popis situace je šílený. Z toho nikdo nepozná odkud kam hráč jede, hlavně po které koleji atd. Pokus se na správném místě situaci popsat přesně a věřím že se najde někdo kdo bude mít nápad kde je chyba.

Stavitelxx napsal:
Zkrátka jsou dvě možnosti, buď aktualizaci vydám na Vánoce, ale Praha bude hotová pouze kolejově bez krajiny, nebo aktualizaci vydám o pár měsíců později a Praha už bude kompletně dokončená, takže co bude lepší???
Já jsem všemi dvaceti proto, aby si to vydal pouze s kolejema, na krajinu se dá počkat.:)

Měl bych jednu otázečku. Jak moc si hýbal s kolejema na Prahu??? Když ukončím aktivitu v Úvalech, nebudu mít poškozené PATHS, jakmile vydáš další aktualizaci???

Kuba napsal:
Stavitelxx napsal:
Já jsem všemi dvaceti proto, aby si to vydal pouze s kolejema, na krajinu se dá počkat.:)

Měl bych jednu otázečku. Jak moc si hýbal s kolejema na Prahu??? Když ukončím aktivitu v Úvalech, nebudu mít poškozené PATHS, jakmile vydáš další aktualizaci???

Já jsem teda taky pro,aby se Praha vydala bez krajiny.Dá se po kolejích normálně jezdit i tak do celé Prahy,takže jsem pro aktuální Vánoční aktualizaci :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře