Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Podle toho co píšeš jde o to, že jsi v kabině a objeví se zmiňovaná hláška. To znamená, že máš třeba trafik špatně nastaven. Tvoje souprava se maximálně rozpojí, ale nikdy nevykolejí. Všichni píšou o spřáhlech, ale tohle bude něco s trafikem. Někde ti něco stojí a dáš tam jinej trafik a bác. Vlak vykolejil. Projed hru v AE, ať vidíš co ti dělá trafik. A pokud se ti jeden trafik semele přes druhý, je to jasné. Jinak příště to dát do aktivit. Mám projetoé snad všechny koleje na Svinově a nikde jsem neměl problém.

Prepáčte
že vyrušujem od témy ale chcel by som sa spýtať či tu nemá niekto skúsenosti zo zaslaním tejto trate na Slovensko?

Diky moc

Nebol ziaden problem. Vsetko fungovalo tak ako malo a aj dodacia doba bola v norme

Ahojte

myslíte že trať 321 rozchodim na Pc: 1.8 ghz dvojjadrový procesor 2 GB ram Intel 64 mb grafika win7 home premium????

diky za odpoved

pali200 napsal:
Ahojte

myslíte že trať 321 rozchodim na Pc: 1.8 ghz dvojjadrový procesor 2 GB ram Intel 64 mb grafika win7 home premium????

diky za odpoved
No ta grafika by mohla být lepší. Zbytek je v poho. A připomínám co se týká simu tak se začínalo třeba u mě na 1 giga duronu, 512 paměti a tenkrát na nVidia 440 mx mám dojem.

podla mna sa to aj na tej grafike rozchodi

pali200 napsal:
Ahojte

diky za odpoved

fero900 napsal:
podla mna sa to aj na tej grafike rozchodi
Dívám se, že si sám ze sebou docela slušně pokecáš.

Zdravím, mám problém. Po dlouhé době jsem se rozhodl znova si dát to MSTS trať 321 a když to spustím, tak mi to vyhodí plno hlášek o chybějících souborech v globalu a pak ve složce s tratí v textures. Po odklikání mi chybí objekty jako sloupy TV, peróny, atd...

Můj postup instalace:
Naistaloval jsem MSTS, aktualizoval na vyší verzi + MSTS bin (nejnovější z netu), zkopíroval jsem global, složku s tratí to MSTS a poté doplňoval aktualizace. Nevím v čem může být chyba. Cca před rokem jsem to takhle hrál v pohodě a nyní problém. Prosím poraďte.

A jakou verzi tratě máš? Všechny aktualizace z pochopitelných důvodů na webu nejsou a aktivity na starší verze neseženeš. Viz vlákno FAQ: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2531&pid=93794#pid93794

Naposled editoval moderátor:

Pavlík napsal:
A jakou verzi tratě máš? Všechny aktualizace z pochopitelných důvodů na webu nejsou a aktivity na starší verze neseženeš. Viz vlákno FAQ: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2531&pid=93794#pid93794

Základ tratě mám verzi 7 + mám nějaké aktualizace zazálohované a ostatní jsem stáhl z webu, takže aktualizace jsou určitě všechny. Aktivity jsem ještě nezkoušel, protože po instalaci nejdřív zkouším trať při volné jízdě abych si vyzkoušel správnost instalace, takže nemám žádnou aktivitu ve složce u trati.

Petriik38: Aktualizaci 10 máš taky zálohovanou, nebo sis ji stáhnul z netu a nainstaloval?

Stavitelxx napsal:
Petriik38: Aktualizaci 10 máš taky zálohovanou, nebo sis ji stáhnul z netu a nainstaloval?

Já mam ten isty problem :( a mam stiahnute aktualizacie od 10 az po 17 z netu :)

Jestli to nebude tím, že si kopírujete aktualizace 10-17 na verzi 8. Aktualizace takto nejsou kompatibilní. Chybí vám aktualizace 9 a proto to píše ty hlášky. Doporučuji vám si trať objednat. Opravdu stojí za to.

Pavlík napsal:
Jestli to nebude tím, že si kopírujete aktualizace 10-17 na verzi 8. Aktualizace takto nejsou kompatibilní. Chybí vám aktualizace 9 a proto to píše ty hlášky. Doporučuji vám si trať objednat. Opravdu stojí za to.

No alé ja uz som si tu trat uz pred "rokom" Kupil :)..a teraz si ju mam zas objednavat?:)

To Kn3DLO a Petrik38,
Jde jen o to zda jste si trať 321 opravdu koupili. Pokud ano pokračujte podle tohoto:
Viz vlákno FAQ: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2531&pid=93794#pid93794
Pokud jste si trať "kupili" někde na warezu, tak si trhněte nohou a tady vůbec neotravujte!!!.......

Miran napsal:
To Kn3DLO a Petrik38,
Jde jen o to zda jste si trať 321 opravdu koupili. Pokud ano pokračujte podle tohoto:
Viz vlákno FAQ: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2531&pid=93794#pid93794
Pokud jste si trať "kupili" někde na warezu, tak si trhněte nohou a tady vůbec neotravujte!!!.......

No ale tam piše iba o 9 aktualizaci a tu mám a funguje ale ked dam 10 aktuaalizaciu tak mi zacne vyhadzovat chyby :) a nie len pri tejto trati aj pri trati 180 Plzen.... :( A trat mam Kupenu ako som uz pisal ! :)

Kn3DLO, přestaň nás tady tahat za nos! Aktualizace 10 už je 2 roky stará, takže nevím proč si ji stahuješ, když sis prý DVD objednával před rokem, na něm už aktualizaci 10 máš a dokonce i aktualizaci 11.

Martine, máš to udělat jako já, staré aktualizace vyřadit. K čemu to komu je ? Úplně k ničemu.
Kdybych měl CD s aktualizaci například 4 a budu reinstalovat systém tak co udělám ? Budu pak instalovat původní CD a k tomu všechny aktualizace ? Blbost. Před reinstalací si zálohuji poslední funkční verzi a po reinstalaci systému a MSTS si zálohu nakopíruji zpět a mám to hned a 100% funkční. Staré aktualizace jsou jen pro ty, kteří od někoho dostali starou verzi darem a chtějí si to aktualizovat.
Takže to platí obecně i pro jiné tratě. Jakmile máte aktualizováno, tak původní DVD s tratí si schovejte do archívu a zálohujte si, třeba vypálením na DVD poslední funkční kompletní verzi.
Omlouvám se za odbočení od problematiky trati, ale na to co se zde řeší už nešlo nereagovat.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře