Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Martine, máš to udělat jako já, staré aktualizace vyřadit. K čemu to komu je ? Úplně k ničemu.
Kdybych měl CD s aktualizaci například 4 a budu reinstalovat systém tak co udělám ? Budu pak instalovat původní CD a k tomu všechny aktualizace ? Blbost. Před reinstalací si zálohuji poslední funkční verzi a po reinstalaci systému a MSTS si zálohu nakopíruji zpět a mám to hned a 100% funkční. Staré aktualizace jsou jen pro ty, kteří od někoho dostali starou verzi darem a chtějí si to aktualizovat.
Takže to platí obecně i pro jiné tratě. Jakmile máte aktualizováno, tak původní DVD s tratí si schovejte do archívu a zálohujte si, třeba vypálením na DVD poslední funkční kompletní verzi.
Omlouvám se za odbočení od problematiky trati, ale na to co se zde řeší už nešlo nereagovat.
Zbyněk Šemora napsal:To je jen jiný pohled na věc. Zjistil jsem, že už si dávno nepamatuji, v jaké verzi byly jaké návody, ale vím jen tolik, že ty staré jsou současně nepoužitelné. Byly úplně jiné instalačky, atd. Tak nějak vyplynulo, že za dvě stovky (v začátcích) nemohu nikomu dávat celoživotní záruku. To je opravdu neúnosné. Ty máš aktualizací 17, ale já už 83 plus nějaké dílčí. Umíš si představit, jak velký prostor bych si na to musel platit? Kdepak. Únosné je to maximálně rok zpět, jinak se z toho zblázníš. Však na to také jednou příjdeš. Bohužel, na rady starších nikdo nedává, každý si musí vyzkoušet, že ten oheň skutečně pálí![]()
Stavitelxx napsal:Je mi jasné, že už na web ty Tvoje aktualizace dát nemůžeš, protože je určitě všechny nemáš, ale já jen reaguji na to co jsi psal - abych tě následoval a taky z webu odstranil starší aktualizace.
Pak bych udělal opatření jako Jiřík TKPavlík napsal:Myslím si, že kdyby na to přišlo, tak by se ty aktualizace daly sehnat a pověsit nějak na web. ...
Zbyněk Šemora napsal:Pak bych udělal opatření jako Jiřík TKPavlík napsal:Myslím si, že kdyby na to přišlo, tak by se ty aktualizace daly sehnat a pověsit nějak na web. ...
dasik napsal:.... nebo si pořídí trať s lepší podporou...
...
K tomu zálohování jenom jedno: Při záloze MSTS si nedělám zálohu jen tratí ale i trainsetu a všeho kolem, a je jen v mém vlastním zájmu abych měl vše doma a měl to opraveno během několika minut a nemusel sedět několik desítek hodin a shánět po různých webech různých autorů vše co jsem tam původně měl, nehledě k tomu že i autoři své weby obměňují a co bylo ke stažení před rokem už nemusí být k dispozici. A navíc mívám v některých modelech své vlastní úpravy a nechci o ně přijít. Kromě toho instalace ze zálohovaných aktualizací na disku je rychlejší než vše tahat znovu z netu, to jistě uznáš.dasik napsal:Já naprosto souhlasím s Martinem.
.....................
No a k tomu zálohování: prostě nemůžeš nutit lidi, aby si zálohovali aktualizace k Tvému softwaru jen proto, že Tobě se nechce nechávat na netu aktualizace. Až bude mít Martin více aktualizací, tak prostě upravím stránky Tratě 321 tak, aby byly přehledné i s tak velkým počtem. A upřímně doufám, že se Martin neuchýlí ke Zbyňkovu systému. Ten systém totiž znamená jen dvě věci: buď Ti lidi začnou posílat spoustu zbytečných e-mailů (stačilo jen, že jsme vynechali aktualizaci 9, a těch e-mailů, co přišly, byla hromada), nebo si pořídí trať s lepší podporou...
..................
Jo zvýšovala, dělal jsem tam koridor až tuším k vjezdovým návěstidlům a trať. rychlost je tam už 140km/h a ještě zrušili 2TK a OTK přejmenovali na 2TK.Stavitelxx napsal:Ona se zvyšovala rychlost mezi Bohumínem a Ostravou?
Modernizace od Třince do Čadce stále probíhá, teď v zimě práce pozastavili, ale na jaře se má pokračovat a ještě má být zahájena modernizace trati 322. Navíc to hodně zdrželo sesypání tunelu v Jablunkovském průsmyku. V úseku Krásno nad Kysucou a Kysucké Nové Mesto už je tuším hotovo. Tady ale nevím stoprocentně, když jsem jel naposled do Turzovky, ještě hlásili výlukovou činnost, to bylo někdy koncem září.Stavitelxx napsal:...Žádná modernizace tratí mezi Ostravskem a Slovenskem v aktualizaci nebude...