Trat' Szomszédok

dem napsal:
mark_015 napsal:
Dem!
Légyszives forditsál nekem!:eek:

Van egy fazon aki az exe falal nem tud boldogulni. Arra nem tudok mit mondani.....Legyen az o hibaja. Szoval ennyi.
V tom prípade Martens netreba nič riešiť. Exe musí vedieť spustiť každý.

Öhmm.....nekem is valami hasonlót dobott ki a forditó....
De mondom rákérdezek hátha más a baj...
Köszönöm szépen hogy válaszoltál!
OFF:
Üzenet Szerkeszt gomb az melyik?:eek:

Naposled editoval moderátor:
Aký máš problém? Prekladám mu s tejto diskusie to o čo ma požiada. Ak máš dojem že niečomu nerozumieš tak si prečítaj slovensko-české príspevky.

Ten tam chyběl taky schválně, aby tu srandu jen tak nikdo neodhalil. Tak ti ho sem dám teda :D:D

Hi!

Made available for the track (Trainset,Activity, including Correction) to all ....... now you do not need to register for further registration is needed more stuff!

http://vonalak.atw.hu

Tak ja už fakt neviem.....No comment. Alcaponeho rada je nad zlato. Potom vám to určite pôjde.....(irónia keby niekto nechápal....)

X krát tu bolo napísane, že treba vymazať lomítko a dať enter, pretože ATW blokuje linkový prístup a povoľuje len priami. No comment..

dem napsal:
Tak ja už fakt neviem.....No comment. Alcaponeho rada je nad zlato. Potom vám to určite pôjde.....(irónia keby niekto nechápal....)

X krát tu bolo napísane, že treba vymazať lomítko a dať enter, pretože ATW blokuje linkový prístup a povoľuje len priami. No comment..
Jenže mě, stačilo dopsat www a jsem tam. Tak jako co, každej používáme jiný prohlížeč, tak asi je více cest jak se tam dostat. Tak buď se tam dostane radou ode mě nebo od tebe.

dem napsal:

Pokud dopíšu do odkazu "www", tak potom se na tuto stránku opravdu lze dostat i s tím lomítkem. Vyzkoušeno v IE8. Jiný prohlížeč nepoužívám.

Zaklady PC gramotnosti. Ked tam dopises www sa tam dostanes preto, lebo uz nejde o linkovy ppristup ale urobil si zmenu a ide o priami pristup s prehliadaca. To iste ako zmazat lomitko a enter. Ibaze niektore stranky nejdu ked tam figuruje http aj www, takze to nie je koser rada.
Skus to z mojou strankou: http://www.duuso.demmsts.sk/

No jo, tak jsem tam nedal www. Nenapadlo mě to, když byl ten odkaz uveden tak.
A kde stáhnu Global potřebný k trati? Doufám, že se tu zase kvůli tomuto dotazu nerozvine nějaká "bohatá" diskuze.
Nebo se dá použít některý Global používaný v některých českých (příp. slovenských) tratích?

Ked si precitas nieco smerom do predu tak je tam spomenuty Xtraks. Takze ked si nainstalujes najnovsi Xtrack malo by to ist.

Ještě je jeden problém. Vůbec tam nemám textury. Jen ve složkách Snow a Night a pak v dalších dvou, ale tam jen pár.
Tak už je to v pořádku!

754 067 napsal:
Ještě je jeden problém. Vůbec tam nemám textury. Jen ve složkách Snow a Night a pak v dalších dvou, ale tam jen pár.
Tak už je to v pořádku!
Musíš do základního globálu přidat X-traks, pokud se bavíš o x-traks, pač z toho příspěvku víme prd nebo nainstaluj trať k tratím co ho používají. Snad ti nemusím vyjmenovat jaké to jsou.
Ja jsem slepej, už sis odpověděl.

754 067 napsal:
Tak už je to v pořádku!

It is a good place .... they put all the texture of a career?

Back
Nahoře