Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
scrgrb0.jpg
Podlesí od Hanušovic - upozorňovadlá s vodorovným pruhom
Prvý tunel v úseku Hanušovice -Podlesí ( ten bližšie k Hanušovicím ) - neprepína sa na nočný cab.

Tak to je divné, mám tama dvě aktivity a přepínaly se oba, ale je fakt, že za poslední 2 aktualizace jsem tama nejel. :-)

Pěkné obrázky. To musel nějaký vtipálek přemalovat. Pěkně to bije do očí. Asi už budu muset ten editor tratí konečně otevřít. :)

Tak koukám, že by se to mělo rozdělit, chyby pro BP pod OR by se měly psát do ptřičných míst, poněvač pak člověk neví co je co, já zatím testuji Zbyňkovu trať v MSTS. :-)

Tunel prepína, už je to ok. Mal som Global a Track b z trate ZSR 130 a to bol asi ten problém. :oops:

Jediný tunel, který nepřepíná je za mostem inteligence v Praze, protože tam bylo nutné poloměr oblouku udělat z dynamických kolejí a takovou tunelovou kolejnici nemám. Možná by to nějakým fíglem udělat šlo, ale to by někdo musel poradit. V OR jsem některými tunely jezdil a vše funguje, takže když funguje jeden tunel, musí fungovat všechny i ta díra u Hanušovic.
Jinak OR hodně přiblíží pozadí a tak vyniknou všechny konce světa. Lukavici dogeneruji a doplácám.

Takže, dnes jsem opravil chyby konce světa mezi Mohelnicí a Zábřehem. Bylo těch čtverců nutné vygenerovat víc. Jinak zde opět vylezli kostlivci ze skříní (z mých začátků stavění tratí). Sice tady před několika lety proběhla malá rekonstrukce v podobě náspů, tedy podbití štěrkového lože, ale jinak krajina a zástavba kolem, bude to chtít se sem někdy s pracovní technikou znovu podívat. Včetně terénu. V té době jsem ještě nevěděl, co to je nastavit terenní chybu 0. Tak se to tam i trochu vlnilo. :)
Ještě zbývá opravit ta upozorňovadla předvěsti v Podlesí. Dnes už na to nezbyl čas.

Ty pruhy u toho Podlesí, tam je to takový kočkopes. Správně to má být jen oddíl jako na širé trati. Ale z této strany tam zůstalo klasické 5 světelné vjezdové návěstidlo, které jsem nalinkoval i do odbočky a tudíž to už je vjezdové návěstidlo dopravny. V reálu to určitě do odbočky postavit nejde. Tak byly dvě možnosti, já volil tu druhou, protože je to jenom hra, přemaloval jsem pruhy z této strany na šikmé.

Nevím, jestli je to chyba - neznám místní poměry, ale zkoušel jsem si volnou jízdu z Mošnova a zaujaly mě následující věci: Odjedu z Mošnova, za trianglem jsou dva rychlostníky 95/90, pak je předvěstník 10 (?), následuje stovka ale naopak před Studénkou je rychlostník 70, který předvěstník nemá. Sorry, ale připadá mi to jako kravina.

Tome, tuto anomálii budeš muset nahlásit na SŽDC a ne zde. :) Ale tohle já už na dráze zažil mezi Prahou a Kolínem, kdy přes stanice bývala stovka, tak nějaký chytrolín dal před 120 předvěstník 12, asi že se má ze stovky očekávat 120. :) Vydrželo to tam tenkrát asi měsíc. Ale tady je to lokálka, tak to asi potrvá déle, než si toho někdo zodpovědný všimne.
kravina.jpg

Hlásím chyby na trati 024 na zastávce Dolní Libchavy levitují budovy a na zastávce Hnátnice je rozsypaná textura střechy. Obě chyby se vyskytují v OR a nevím jestli se vyskytují také v MSTS mám totiž Windows 10 a MSTS mi nejede.

Open Rails 2016-04-19 02-16-34.jpg
Open Rails 2016-04-19 02-09-01.jpg

hodonin.jpg
Hodonín, vjazd od Holíča lampa v prechodovom priereze. Nie je to tam nejako prelampované? :)
Zbyňku, v Gbeloch oproti staničnej budove straší ohyzdný barák biely poschodový z "praveku" MSTS, za ktorý som vymodeloval náhradu, nedal by sa vymeniť? ;)

Ale kdo ten sloup tam dal ? Ten tam nepatří. Možná jsem nějak zakopl o tlačítko myši a sloup se tím osadil bez mého vědomí. A pak se editor při opuštění ptá "uložit?" A já se divím, co uložit, když jsem momentálně nic neosazoval. Takhle to asi vzniklo. Dane, jestli jsi to hlásil, asi toho bylo víc a na tohle jsem zřejmě zapomněl.
Nebulus: Ty staré "tvé oblíbené" default domečky, také jsem jich viděl někde plno, až jsem jen kroutil hlavou, co tam bydlí za lenochy, že si ještě nepostavili pěknější domy, když už jsou zdarma k dispozici. :) Jenomže za těch 13 let už vznikla pořádná plocha a tohle všude uhlídat, na to už jeden Stařešina nestačí. Chtělo by to kraje, vládu, dotace a rozdělit funkce. :) :) :)

Ahoj Zbyňku,hlásím chybu:
Dobřichovice,směr Praha - nesvítí odjezdové návěstidlo z 1. koleje od staniční budovy

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře