Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kdepak, tam svítí normálně volno.A odjezd z Káranic směr Hradec Králové. To samé.
Klidek, já to sem psal proto, že mám obavy, že se to chová u každého malinko jinak a tehdy jsi psal i odezvu na moje video do Svitav, že jsi to měl taky malinko jinak než já. Mám jen obavu, ale nerozumím stavění, že editor tratí pro OR může mít stejné dětské chyby jako OR samotný, jinak si to jako lajk nedovedu vysvětlit. V aktivitě co chystám jedu z HK přes Osek a Nymburk, Poříčany do Prahy Vršovic a na tohle jsem u sebe nenarazil. Proto jsem to psal.Tak je stůj asi jenom u mne. V OR. Msts nevím, tam už nejezdím
No já se bál zeptat, abych nedostal bídu jakej jsem trouba, ale mě se zase v Hradci Králové přehrává to staniční hlášení z p o m a l e n ě takže místo veverek se to t a k p o m a l u t a h n e h l u b o k ý m h l a s e m. Hraju v ORTS ...Nevím zda je to chyba, ale v Praze na hlavním nádraží se staniční hlášení přehrává nějak zrychleně (takové "veverky"). Hraju v MSTS. ...
Jinde jsem nezkoušel.Tak v MSTS Hradec v pohodě..... Normální rychlost.
Tak jsem se díval do adresáře sound a waw soubor pro Prahu hl.n. je nový (2020). Takže bude nutné upravit soubor sms, aby se to přehrávalo korektně. Někde u Jacka se to v návodech válelo který parametr za to může.... Časem vyhrabu, ale nejdřív o víkendu. Z hlavy si to už nepamatuji.
U ORTS neporadím... ale bude to asi podobný problém. Jinak všude to hraje korektně?
Děkuji.Ahoj,ohledně toho špatně přehrávaného staničního hlášení se to myslím řešilo tady (v příspěvku č.13 je i odkaz na opravu)
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/5034/