Setkání Bohumín 9.-10.10.2010

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Není nic lepšího, než si sednout do vlaku, který tvoříte jako aktivitu. Na Svinově při posunu naskakuje cestující do vlaku, z Kolína už traťová rychlost pominula a tak bude oříškem vyladit to v MSTS. S Čoudou jsme ve WRmz probraly politiku a z Pardubic jsem si natrénoval angličtinu. Ve vlaku plném lidí a krásných cic (jak by řekl Tax) mne nejvíce zaujala krásná kudrnatá černovláska,která se uhnula od dveří WC ve voze Ampz nejen mě, ale i Čoudovi při cestě za nikotinem. Na 160tkovým úseku mezi Kolínem a Prahou už jel vlak složený z vozů na 160kmvh a 151.001 EC/IC jen s poklidem 110km/h, kam se hnát.
Jako každoročně bych chtěl poděkovat Davidovi za uspořádání již 4.ročníku tohoto skvělého klání a za složení zálohy, kterou určitě dostal z5, byly jsme nyny. Davide a všichni zúčastnění díky.
Venca poison

poison napsal:
...Na 160tkovým úseku mezi Kolínem a Prahou už jel vlak složený z vozů na 160kmvh a 151.001 EC/IC jen s poklidem 110km/h, kam se hnát.
...
Venco, když jedeš na blok za osobákem, tak nemůžeš jet 160. Ale nejhorší je na tom to, že i tak jedeš včas. Však se zeptej fírů. Pokud pojedeš z Prahy do Pardubic na EC, tak když pojedeš max 120, ještě budeš krátit.
Já si pamatuji, když jsem sloužíval na dráze, kdy se o koridoru ani nesnilo a jezdilo se po tom co bylo, tak expres z Pardubic do Prahy Libně měl jízdní dobu přesně hodinu. Dnes ? Také hodinu. :D Sice až na hlavák, ale tenkrát se přes stanice jezdilo max 100 a na trati 120.

Zdař Bůh synci,
dneska se s Pawlikem,Čoudou a Kankem jechalo na Landek,kaj bylo třeba sfarať pod zem a trochu polamať těžebni rekordy. Jasne,moc sme te robotě nedali,bo tam s nama byly šikovne děvuchy,ale aspoň sme se od štajgra dověděli nové věci o zdejšim kraju. Předpokladam,že se pak ve vlaku do Prahy v jidelnim vuzku korkoťunk nezastavil a špunty litaly jeden za druhym.Ale co kurnik,i haviř musi spočnut.

Abych nezapomněl,vite kdy haviř dostane dovolenu ? No přece po smrti -to ma čtyry dny volna a pak zase hybaj pod zem.

Mějte se fajně a jestli mě netrefi šlak,přišti rok zase v Bohumině ... .;)

David

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/landek_a.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/landek_b.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/landek_c.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/landek_d.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/landek_e.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/landek_f.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zbynku, s machrem jsem mluvijoo, problem je indaa! Z mejdanu sa da sesklebit aj dvacat cagou! Z Kolina je banga fajna, obrat 145/110 je pry facha kludova. I tak smekam pred firim workem a zdravim ANEŽKU HÁJKOUC ;-)

Čau. Já sem to zase nějak nezvlád. Domů že sleziny jsem dorazil dnes asi ve dvě ráno. Situace byla ještě horší než v sobotu. To jsem ještě chodil. Dnes jsem byl nucen použít taxi. Slezina byla fajn. Jak se Dem vyjádřil k té jedné fotce, tak má v podstatě pravdu. Ty stěrače sem tam nahodil. Teda myslím. To už sem byl taky trošku napitej.

Pawliku tobě dlužím asi 150 Kč za to muzeum. Potom sme se zapoměli srovnat, tak mi prosímtě do sz pošli číslo účtu a já ti to tam převedu.

Nevysejpejte květináče a šetřte síly na únor!

:D:D:D bohužel. My sme tam přišli každej s tisícovkou. To se paní nelíbilo, tak to zaplatil najednou Pawlik. Mě nějak unikla chvíle, kdy se kluci rovnali mezi sebou a divím se, že se Pawlik neozval. Já na to vzpoměl až když mě David odvezl do hospody, za což děkuju, za vámi.

Jinak taxi co to máš v mobilu za melodii jsko budík. Já když sem se ráno probudil, tak sem slyšel nějakej rokenrol a pravidelný chrápání který po chvíli přestalo :D Ale ta muzika byla fajn.

Čouda napsal:
... co to máš v mobilu za melodii jsko budík ...

To je Gympl, dala mi to tam dcéra, ale od rock and roll-u to má ďaleko :D

Inak slezina zas OK, okrem toho, že ma tam čakalo prekvapenie v podobe Jirku TK, z "nováčikov" sa ukázali Blažovák, Mexicannos a Howky, myslím, že nik iný koho som doteraz osobne nepoznal a nevidel tam už nebol.
Čo sa mojej osoby týka, na slezine sa dostal na kolaje MSTS vežiak M120.487 v alfaverzii, to jest veľmi včasná verzia bez interiéru a dokončil som kostol v Moste pre Mikuldovu trať 130. Samozrejme nechýbali debaty s prítomnými, i keď nejako zvlášť závažné témy sa za moju stranu neriešili.
Našlo sa aj zopár negatívnych momentov, ale tie si nechám pre seba, spomeniel len Vencovo a moje sklamanie nad neprítomnosťou Štefana 742 a nad hlúpym nariadením mestkého úradu, vďaka ktorému sme museli ísť predčasne spať, pretože sme v Bohumíne nenašli lokál, v ktorom by sme ešte nejaký čas mohli pobudnúť
Nedela patrila posedeniu v ostravskom lokále Spolek zariadenom v motorkárskom štýle, kde s nami pobudol aj známy vlakyneťácky fotograf Karel F.

David Hájek opäť zasluhuje uznanie i poďakovanie za usporiadanie v poradí už štvrej akcie v Bohumíne. Verím, že sa o rok v podobnom zložení opäť stretneme

Tax napsal:
Inak slezina zas OK, okrem toho, že ma tam čakalo prekvapenie v podobe Jirku TK .....
Berte to třeba tak, že jsem se přišel osobně seznámit s těmi, se kterými jsem po drátě v průběhu doby, co se nevyskytuji na Fóru, komunikoval či spolupracoval. Anebo jako tečku za mou "MSTS kariérou". ..... Kdo ví ...

Čoudo,
myslel jsem, že také nemáš drobné a rozměníme to v hospodě, k čemuž nakonec nedošlo,
protože jsem nějak neměl chuť ještě někde sedět v hospodě a těšil se domů.
Na účet to neposílej, bankéři by tě stáhli o zbytečně moc.
Dáš mi to za půl roku v Praze, jestli nepadne měna, tak o nic nejde.

Fungují vám ostatním obrázky, co sem vkládá David?
Mám pocit, že mě asi na doméně http://simtrains.eu/ nechtějí, protože mi již několik týdnů nefunguje nic.:?:
Je to divné, naposled jsem tam do vosího hnízda šlápnul asi před rokem.:D

Slezina se opět vydařila a Davidovi patří velké poděkování jak za organizaci sobotního setkání, tak za nedělní návštěvu hornického muzea OKD. Už jsem vyvolal fotky z obou dnů, takže kdo se chce juknout, může stahovat ZDE. Některé důlní fotky jsem dal ještě do "historického" hávu.
Jestli Čouda půjde i příští rok na ubytovnu, vemte prosím někdo svěrací kazajku a roubík :)

Kank napsal:
...
Jestli Čouda půjde i příští rok na ubytovnu, vemte prosím někdo svěrací kazajku a roubík :) ...

Dudel sa ukázal bohužiaľ ako málo účinný, ani provizórne zubadlo moc nepomáhalo

Nachystejte květináče po Vánocích jsem zpátky :D

Jinak Pawliku pak to teda dorovnáme v únoru, ale je to dlouhá doba a tak by se na to mohlo zapomenout, proto sem to chtěl poslat. Jinak neděle byla ještě bouřlivější. To bylo asi i víc piv o trošku víc ostudy, ale oni už si zvykli.

Pánové zdravím.
V prvé řadě díky za výbornou atmosféru na srazu v Bohumíně a díky moc Davidovi za výbornou organizaci. Jinak škoda, že v neděli nedorazil na Spolek do Ostravy po návštěvě Hornického muzea i zbytek osazenstva z Bohumína, ale i pro mne to byl víkend náročný a to to mám kousek, takže chápu.:D:D:D:D:D Už se těším na další setkání.
S pozdravem Dan.

Ono to na tobě bylo vidět, že máš chuť zachlastat. Občas se dá, ale chce to všeho s mírou, nemusí se dělat o půlnoci bordel na ubytovně.

Pawlik napsal:
Ono to na tobě bylo vidět, že máš chuť zachlastat. Občas se dá, ale chce to všeho s mírou, nemusí se dělat o půlnoci bordel na ubytovně.
To bylo určeno Čoudovi, ne Danovi. :D

Měl jsem toho nějak dost v neděli a když jsem tušil, že návštěva lokálu by se mohla zvrtnout, zbaběle jsem se odebral na vlak.
Tak za rok v Bohumíně.

Back
Nahoře