Dieselové lokomotivy od Pikka

Přátelé, kamarádi! Za pár chvil si přivezu domů z porodnice svojí nádhernou ženu a skvělého synka. Protože je to pro mě velká událost, a protože se má oslavovat prací, dovolil jsem připravit pár downloadů a dočasně se rozloučit s tvorbou do MSTS. Modely a repainty můžete stahovat na známé stránce a určitě si vybere každý. Děkuji tímto všem svým spolupracovníkům a pomocníkům a přeji vám všem správný tlak v kotli, plnou nádrž a správné napětí v troleji :salut:

Pikku,
blahopřeji Ti ke vstupu do další životní etapy. Věřím, že v době, kdy se objeví tolik vysnívaný MSTS 2 budeš svého synka už zasvěcovat do tajů MSTS. No a pokud přežiješ první absťák, který na Tebe dříve či později přijde, nejpozději pak se zase mezi pravověrné MSTSáky určitě vrátíš.
S poděkováním za tu hromadu práce pro komunitu bych asi nosil dříví do lesa, takže sI raději projedu znovuTvé stránky a doplním své Pikku-DKV na plný rozsah Tvých perfektních modelů a repaintů..
Ať je TI ŽENA STÁLE NÁDHERNOU A SYNEK SKVĚLÝM.
To ti přeje

Pavel

Naposled editoval moderátor:
Děkuji všem za projevená blahopřání, po šestnácti letech jsem si zakusil ten nádherný pocit být otcem znovu :D
Stáhněte si prosím všichni drobný update TU47, Honza Ungrmann přišel na špatně definovaný .sd soubor (to byl totiž ten důvod, proč nešlo túčko spřahovat s Ci/U a Df/U) A nebojte, budou další modely - tedy časem :lol:

Prosim vá s u té TU47 se mi nepodařilo zprovoznit zvuky v kabině.Odkazy v engu sem kontroloval a furt to nejde.dík za případné rady

Honza_prachatcký napsal:
Prosim vá s u té TU47 se mi nepodařilo zprovoznit zvuky v kabině.Odkazy v engu sem kontroloval a furt to nejde.dík za případné rady
Honzo a nainstaloval jsi zvuky jak píše Pikku, tj. zkopíroval zvuky pro TU 47 do složky se zvuky pro 830?

Nainstaloval a vnější zvuky jedou jak hodinky ale když vlezu dovnitř, :( ticho. :( :?:

Honza_prachatcký napsal:
Nainstaloval a vnější zvuky jedou jak hodinky ale když vlezu dovnitř, :( ticho. :( :?:
Mělo by pomoct nastavení kvality zvuků na maximum.
Jinak na stránkách mám aktuální verzi zvuků, ale asi bude potřeba upravit odkazy v *.eng souboru

Help

Zdravím, mám problém se spřáhly, jak je mám nastavit?

RE: Help

S jakými spřáhly? Pikkovy modely jsou nastaveny na 30 cm a fungují.

Pro Pikka: kdyby přeci jen byl nějaký problém, pošli mail, ale týden musíš vydržet. H.

No, on to není Pikkův model, jen sem nechtěl zakládat nové vlákno. Ať mi někdo napíše SZ a domluvím se. Nevím, kdo těd přes prázdniny chodí fórum.

E499_2002 napsal:
No, on to není Pikkův model, jen sem nechtěl zakládat nové vlákno. Ať mi někdo napíše SZ a domluvím se. Nevím, kdo těd přes prázdniny chodí fórum.
Tak to bys měl oslovit skutečného autora pokud možno srozumitelným jazykem a nepodsouvat to tady.
:study::study::study::study::study::study::study::study:

Tak jsem konečně připravil download Čoudových skinů na pilštyka. Celkem tři vcelku povedené kousky můžete stahovat na mé stránce v sekci skiny. Obsah balíčku zkopírujte do adresáře CSD_T466_0, jinak se nesvezete. Obrázek pro představu je zde: da3029004343d6d7d38cde6fd3d9c1c0.jpg

Dobrý den, když si chci stáhnout skin 770 045, tak se mi objeví obrázek a stáhnout to nejde, to stejné i v případě T669.0. Šlo by to nějak napravit?

Folcek_ napsal:
Dobrý den, když si chci stáhnout skin 770 045, tak se mi objeví obrázek a stáhnout to nejde, to stejné i v případě T669.0. Šlo by to nějak napravit?
jo taky sem na to koukal jinak ta 045 je moc pěkný a povedený stroj

Vážení a milí přátelé, Kebarkova nádherná (i když neanimovaná) kabina pro řadu 710 mi poskytla ten správný impuls k dlouho plánované přestavbě mého modelu z roku 2005 (byl celkově druhý za mojí prvotinou 703). Z pět let staré rosničky nezůstal ani polygon (navíc současný model má o cca 2 tis. polys méně než původní !) a výsledkem se můžete potěšit (zatím na screenech) zde. Za poslané fotografie děkuji Davčovi Hájkovi a Duusovi, pokud budete mít někdo zájem vytvořit repaint, ozvěte se a já vám to rozmluvím :) Nakonec bych chtěl poznamenat, že model je mým dárkem Taxovi k jeho dnešním narozeninám. Všechno nejlepší Laci a teď již slíbené screeny:

e8748e94cc4c5e6114d3728efd65a840.jpg

bda8114a133c73a0f62034c0b1960af2.jpg

Pikku napsal:
... model je mým dárkem Taxovi k jeho dnešním narozeninám. Všechno nejlepší ...

Díky moc, pekné, že si si spomenul

Back
Nahoře