Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A to jako proč? Když je kopyto strojvedoucí, to je pak těžké.Zbyněk Šemora napsal:Jinak jsem vše testoval jak jinak než s 380 a zjistil jednu mou malou krpu. Finál jsem udělal, aby přídavná brzdila na tři polohy, je to správně na počítači v práci a na nových DVD. Ale zapomněl jsem to dát do aktualizace Trainsetu, tam je kopyto na 5 poloh a s tím najíždět na vlak je o ústa. ( finál se stejně rodí zpět na tři polohy)
Čouda napsal:Zbyňku ptal ses Michala nebo mě?
Aktualizace je parádní. Několikrát jsem si to musel projet. Abych jenom nechválil, tak musím i trošku pohanit. Do oka mě praštily opakující se keře a stromy ve stromořadích tak, že tvoří jednolitou stěnu. No dá se to odpustitUž aby byla nějaká pěkná aktivita...
Zdar. No jsou dvě možnosti.Čouda napsal:......Už aby byla nějaká pěkná aktivita...
3. dočkej času jako husa klasu a za malou chvilinku máš v PC krásnou aktivitu, odpočinkovou a nenáročnou v trase LET - TNO - HK, pokud se k tomu do konce týdne dostanuDan J. napsal:Zdar. No jsou dvě možnosti.Čouda napsal:......Už aby byla nějaká pěkná aktivita...
1. vyrob nějakou a až se mi vrátí PC ze servisu s novou deskou, budu si moct projet aktivitu bez práce.
2. vydrž, až se mi vrátí PC ze servisu, hnedle se do něčeho pustím, na PC od přítelkyně to nejde, FPS mám bohužel minimální a tvořit aktivitu na jejím PC se nedá, ale je to pak dobré na porovnání před vydáním aktivit.
Dan
3. dočkej času jako husa klasu a za malou chvilinku máš v PC krásnou aktivitu, odpočinkovou a nenáročnou v trase LET - TNO - HK, pokud se k tomu do konce týdne dostanu![]()
Tam asi Martin stavět nebude, ani nikdo jiný. Když někdo dodá videa, nikdy neříkej nikdy.poison napsal:Zbyňku a ve Zdicích zahni na Příbram![]()
Zbyněk Šemora napsal:Tam asi Martin stavět nebude, ani nikdo jiný. Když někdo dodá videa, nikdy neříkej nikdy.poison napsal:Zbyňku a ve Zdicích zahni na Příbram![]()
![]()
Zbyněk Šemora napsal:Tam asi Martin stavět nebude, ani nikdo jiný. Když někdo dodá videa, nikdy neříkej nikdy.poison napsal:Zbyňku a ve Zdicích zahni na Příbram![]()
![]()