RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha
Dnes jsem natočil další videa, tentokrát z trati Praha - Beroun. Kvůli 15 minutovým maximálním délkám záznamu jsem celou jízdu rozdělil na 4 části. První část bude nakopírovaná asi za dvě hodiny a do rána se tam snad nakopíruje vše. Také mám mizerný upload
1. Praha hl. - Radotín, 2. Radotín - Srbsko, 3. Srbsko - Beroun plus posun, 4. Beroun - Beroun Závodí.
Nechtěl mi potvora svítit vjezd do Beroun Závodí a nemohl jsem přijít na to proč. Nakonec jsem to rozdejchal.

Jinak s tvarem krajiny jsem se snažil, určitě najdete nepřesnosti, ale chybí mi modely skal. Něco jsem zkoušel osadit u Berouna, ale chtělo by to něco podobného, ale ne nahoře tak zarovnané. Hodily by se i celé obrovské bloky, viz Kankova fotka z Tetína. Jinak finál terénu ještě ovlivní osazení silnic.
Jsem zvědav, jestli někdo vymodeluje hrad Karlštejn. Ten default, který jsem zatím osadil, se tam moc nehodí

. Kdyby šel použít model, co je na Google Earth. Úplně by to stačilo, hrad je 800m od kolejí.
Ale těch mostů přes Berounku je také hodně. To ještě bude zajímavé nějak vymyslet. Zkrátka práce je ještě hodně, ale už to není jen holá placka.