Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Pavlík napsal:
Tak to by ti mělo šlapat jako hodinky. Máš nastaveno vše přesně podle Desatera, které je u Zbyňka na webu?

Navíc se tu nedávno řešily problémy s grafickými kartami NVidia, které nemají moc MSTS v lásce. Jestli tam patří i tvá karta, to netuším. Možná někdo doplní.

Jo vše už mám kontroloval jsem to asi 100x :-D

Mi teda někdo řeknete kde je problém znovu jsem nastavoval parametry znovu instaloval patch a před Hradcem Králové stále stejné chyby: Jeden krok podle desatera nemám mohlo by to byt tím protože nemám na výběr spustit v režimu kompatibility xp sp2 mám tam jenom Windows 95 Windows 98MT Windows NT 4,0 Service pack 5 a nebo Windows 2000

Nedívat se jen na obrázky, ale číst i ta písmenka a odstavce kolem. Tam by jsi se dočetl, že v případě WIN 7 nikdy nezatrhávat kompatibilitu, protože pak rapidně padá FPS.

Zbyněk Šemora napsal:
Nedívat se jen na obrázky, ale číst i ta písmenka a odstavce kolem. Tam by jsi se dočetl, že v případě WIN 7 nikdy nezatrhávat kompatibilitu, protože pak rapidně padá FPS.
No neříkej windows 7 nemám takže asik tak mam windows xp home :-) Problém bude asi stále jinde:-)

Opravdu co se týče nastavení jsem nic nezanedbal projel jsem to opravdu hodněkrát akorát ne tu kompatibilitu

Naposled editoval moderátor:
Tak nám sem zkopíruj přes schránku, co máš zapsáno ve vlastnostech ikony pro sputštění MSTS v okénku cíl.
A jestli používáš Trainstore, co máš zapsáno tam. A pak se můžeme bavit dál, jinak je to tady pokec o ničem.

"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512 to je cíl mam to nainstalovane v Cečku
Trainstore Cesta C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\TRAIN.EXE
Parametry -512

Vzdávám to :-) už jsem to zkoušel fakt hodně krát ale stale mě ten Hradec králové zlobí opravdu nevím kde se mohla stát chyba

detroit: a ješte nám prozraď, jaké programy ti jedou na pozadí. Nepoužíváš náhodou TuneUp nebo něco podobného na zvýšení výkonu?

Pavlík napsal:
detroit: a ješte nám prozraď, jaké programy ti jedou na pozadí. Nepoužíváš náhodou TuneUp nebo něco podobného na zvýšení výkonu?

nevím o ničem používám anitivir jenom na pozadí

Muzete mi prosim nekdo poradit s aktivitou Topirna noc? Nevim jak dal. Cas 22:36:00 a vyjizdim lokomotivou 130036 z Hlavniho nadrazi do Hrabovky. Hlaseni je: V Hrabovce hned popotahni na bilou za vyhybky. Uprostred cesty je na navestidle zluta jako vystraha. Pokud projedu lokomotivou až dolu je tam cervena. Neda se jet ani proti stuj na tab. Pokud chci jet zpet je tam take cervena. Nevim tedy co mam delat. Muzete mi nekdo prosim poradit? Dekuji

Právě jsem poprvé dokončil aktivitu Topírna noc a musím říci, že je to opravdu solidní kus práce. Moc se mi líbila, člověk si udělá alespoň o maličko přibližnější obrázek o skutečné ,,šichtě", přesně, jak Zbyněk psal v popisu. Nevím, jestli se to někomu také stalo, ale musel jsem jet z Vyšehradu do Smíchova pro poslední soupravu na červenou přes TAB bez upozorňující hlášky. Vlastně ještě na odjezdu z Kolína mě zaskočila neviditelná stůj při jízdě na blok do Kutné Hory. To jsou však opravdu velmi malé mušky. Už se těším, až zase autor s novými aktualizacemi vydá i nějaký ten osobáčkový turnus :). Díky, Tom.

[rozděleno] Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Mám taký problém když zapnu bp aktivitu den blbec.
Čekám na porouchaném semaforu a když se pokusím projet tak ůkol nesplněn.
I když se tam ukáže že ten fíra si tam nadává s výhybákem.
nemůžu vůbec to nejde
a jestli takýto problém už tu je tak pardon neumím hledat

RE: Hlášení chyb pro trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

A skúšal si pred prechodom stlačiť TAB?

RE: Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha

Dobrý den, prosím o radu s aktivitou Topírna noc. Do Kutné Hory vše v pohodě, po odpojení 163 od traktoru jedu k ranžíru, tam dostávám zprávu, že mám odvést rychlík s neschopmou 363. Dostanu povolení k posunu, svítí mi modrá návěst, tak mačkám tab. Hlásí mi, že jízda proti stůj povolena. Když jedu, tak mě to vede zpět na traktor. Nevím, kde dělám chybu. Nebo mám nějak přehodit vyhýbku? Předem děkuji za rady.

Je nutné se řídit ještě šipečkou na monitoru F4 Změnit směr se může, až zmizí. Tím se i přestaví výměna. Někdy může blbnout i to, že se jede z nesprávného stanoviště. Já vždy přecházím kromě případu, kdy sunu vozy. Ale v této aktivitě dál je nutné přejít v Uhřiněvsi i když sunu vozy, jinak se nevybaví reverzní bod a aktivita by skončila patem.

Tak šipečka se mi zrovna v tomto místě neukazuje. Na druhé stanoviště přecházím pokaždé při změně směru. Zkoušel jsem zajet i na konec slepé koleje a vrátit se k domečku, kde dostávám zprávu o odvezení rychlíku, ale přehození výhybky se nekoná a já pořád najíždím zpět na traktor.

KarlicekM napsal:
Tak šipečka se mi zrovna v tomto místě neukazuje. ...
Ta se ukazuje vždy, když je změna směru jízdy. Takže jakmile přejdu z traktoru na 163, odpojím se a vyrazím do kusé koleje, tak na monitoru musí být šipečka a ta zmizí současně s aktivováním zprávy o souhlasu posunu na vlak. Zastavím, přejdu, jedu a musí to fungovat.

Back
Nahoře