Downloady na demmsts.eu

Zdravím. Tak člověk se vrátí z akce v neděli ráno a koukne se na web a nestačí se divit kolik krásných vozů zase přibylo. Paráda a díky za ně. Už jdu nedočkavě sosat.:):)
S pozdravem Dan.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím. Mám jeden dotaz ohľadne vozňa ZSSK B 3. V súprave mám zaradené 4 tieto vozne a počas jazdy vyzerajú ako by boli do seba vtlačené, prechod medzi nimi nie je. Vedeli by ste mi v tom nejako pomôcť?

Odpoviem ti, keďže balík som zostavoval ja.
V prvom rade by ma zaujímalo, aké spriahlo používaš ? Ja používam 80cm a všetko funguje tak, ako má. Hekl jazdí na 30cm a nehlásil žiadne problémy.
Námatkovo som stiahol vozeň, či sa von nepustilo niečo, čo nemalo, ale jednotlivé hodnoty vo wag a sd pre príslušné spriahla sedia.

Lukash napsal:
Zdravím. Mám jeden dotaz ohľadne vozňa ZSSK B 3. V súprave mám zaradené 4 tieto vozne a počas jazdy vyzerajú ako by boli do seba vtlačené, prechod medzi nimi nie je. Vedeli by ste mi v tom nejako pomôcť?
Nejednotný TRAINSET - 30/80+default.wag
Kontrola funkčnosti spojování: odpoj poslední, popojeď, odpoj předposlední a popojeď, atd. až bude solo mašina, pak zase pomalu najížděj na jeden po druhém a dobírej ( nejspíš to nepůjde ).

bob57_cz napsal:
Po prvé.
Nezavádzaj, zodpovedá to TBP, dokonca je na výber dĺžka spriahla.
Po druhé.
Nemiešaj sa do debaty, do ktorej si nebol prizvaný.
Po tretie.
Svoje komplikované návody si nechaj.

Robo napsal:
bob57_cz napsal:
Po prvé.
Nezavádzaj, zodpovedá to TBP, dokonca je na výber dĺžka spriahla.
Po druhé.
Nemiešaj sa do debaty, do ktorej si nebol prizvaný.
Po tretie.
Svoje komplikované návody si nechaj.
Za prvé: ty vidíš, co má konkrétní uživatel nastaveno či namícháno ve svém kalkulátoru ?! Já ne a ty určitě také ne.
Za druhé: forum je pro každého a pozván do debaty jsi nebyl přímo ani ty, bylo-li by tomu tak, dostal bys SZ a ne veřejný postesk.
Za třetí: Návod může být komplikovaný leda pro tebe, normální hráč ví, co je odpojit a připojit vagon.
O tom, komu a co poradím, si rozhoduji já, jestli to uživatel provede či nikoli, to už je na rozhodnutí jeho a ne tvém. Jasné ?! :salut:

Nie, nevidím, no vyprosujem si tvrdenie, že ide o nejednotný trainset.
Fórum je naozaj pre každého, ale na fóre sa treba aj vedieť správať a nie bezhlavo štekať, prípadne niekoho urážať a osočovať. Kde len kliknem, všade vidím tvoje perly, ale k veci málo. Nečuduj sa, že má každý druhý tretí člen fóra na teba averziu.
Stačí, ak si zostavím consist troch vozňov a uvidím, ako sa rozpájaním a pripájaním správa ten v strede.

Vďaka za rady. Vyskúšal som poodpájať vozne jeden po druhom a potom ich znova pospájať. Všetko OK. Ale keď som sa s tým vlakom prešiel po trati, medzi 1. a 2. a tiež 2. a 3. voznom prechod znova nebol ale medzi 3. a 4. žiadne problémy.

to Robo: používam spriahadlá 30cm

Lukash: Z čoho vlastne pozostáva tvoj vlak ? Len vozne B 3 ? Tiež by ma zaujímalo, ako rýchlosťou sa pripájaš ?

Robo napsal:
Lukash: Z čoho vlastne pozostáva tvoj vlak ? Len vozne B 3 ? Tiež by ma zaujímalo, ako rýchlosťou sa pripájaš ?

Vlak pozostáva z: CD 242 + 4x B 3 + 3 x Bee + BDsee + Apeer.
Vozne pripájam rýchlosťou max. 3 km/h

Napadli mi ešte jedna vec. Na trati, konkrétne niektoré výmeny spôsobujú to, že jednotlivé vozne sa buď zakliesnia, v tom horšom prípade ti roztrhne vlak.

Robo napsal:
Napadli mi ešte jedna vec. Na trati, konkrétne niektoré výmeny spôsobujú to, že jednotlivé vozne sa buď zakliesnia, v tom horšom prípade ti roztrhne vlak.

Máš pravdu. Prešiel som s tou súpravou cez výhybku a sledoval som čo sa stane. Vozne sa do seba zakliesnili. Zaujímavé je to, že sa tento problém vyskytol iba pri vozňoch B 3. Dá sa to nejako vyriešiť?

Robo napsal:
Nie, nevidím, no vyprosujem si tvrdenie, že ide o nejednotný trainset.
Nic si nevyprošuj, ty máš 80, hráč30, už v tom je nejednotnost a chování nebude identické.
Robo napsal:
Fórum je naozaj pre každého, ale na fóre sa treba aj vedieť správať a nie bezhlavo štekať, prípadne niekoho urážať a osočovať.
Tak proč to děláš ?
Napadl jsi naprosto jednoduchý popis možného důvodu chyby s jednoduchým testem funkčnosti.
Nebylo tam ani slovo ničeho proti nikomu.
Robo napsal:
Kde len kliknem, všade vidím tvoje perly, ale k veci málo. Nečuduj sa, že má každý druhý tretí člen fóra na teba averziu.
Tohle tady může pindat akorát hlupák, co není schopen svým mozečkem pochopit, co vlastně v mých sděleních je opravdu napsáno.
Ti, co chápou, nemají potřebu se ohrazovat proti domnělému ničemu.
Blbec se ale cítí ohrožen, protože tomu nerozumí a raději preventivně vystartuje proti, co kdyby to bylo náhodou proti němu a tak si to svoje proti vytvoří sám.
Ani mi tě není líto, můžeš si za to sám a nejsi v tom sám.

Jinak se tentýž problém řešil již před nějakým rokem v Hrabovce se soupravami 471.
Nejvíc o tom ví Zbyněk jako stavitel trati a ladič spřáhel/rozměrů.

bob57_cz napsal:
... ty máš 80, hráč30, už v tom je nejednotnost a chování nebude identické.
V balíku je okrem 80 aj 30, ale to by niekto musel mať aj šajn, o čom je reč.
bob57_cz napsal:
Tak proč to děláš ?
Lebo medveď. Zodpovedám za archív.
bob57_cz napsal:
Tohle tady může pindat akorát hlupák, co není schopen svým mozečkem pochopit, co vlastně v mých sděleních je opravdu napsáno.
Ti, co chápou, nemají potřebu se ohrazovat proti domnělému ničemu.
Blbec se ale cítí ohrožen, protože tomu nerozumí a raději preventivně vystartuje proti, co kdyby to bylo náhodou proti němu a tak si to svoje proti vytvoří sám.
Ani mi tě není líto, můžeš si za to sám a nejsi v tom sám.
Zase sa vyhováraš na svojich fiktívnych pokrvných ? Mne stačí, že väčšina fóra ťa posiela do prdele, lebo každému len lezieš svojím dementným správaním na nervy.

Na túto tému som skončil a žiadam moderátora nie o presun do HD, ale okamžité vymazanie. Ďakujem.

Panove klidek. S O. Janisom som prave prekonzultoval problem. Chyba je objavena. Problem je v 30 kovych wagoch, ktore som testoval ja, ale problem zakliesnenia som nepozoroval, az po podrobnych skuskach teraz. Je mozne, ze to bude u viacerych voznov. Po konzultacii s Robom dame vediet prip. update wag na 30 cm.

No to jsem zvědav, jak se dál zachová ten "zodpovědný" (medvěd).

Naposled editoval moderátor:
Ja tomu nejak nerozumiem. Obaja máte už okolo 50 - ky ,ale vyvádzate v tomto vlákne jak malé deti. Kto sa má potom vyznať v tomto vlákne? Skočiť do vlasov si môžte aj v Hyde parku. Či to už nie je také atraktívne ako tu?

Back
Nahoře