Downloady na demmsts.eu

Tým ktorým hlási naša stránka výrus skúste vymazať cache a potom napíšte či ešte stále hlási.

dem napsal:
Tým ktorým hlási naša stránka výrus skúste vymazať cache a potom napíšte či ešte stále hlási.

Je to tam napriek stále aj napriek vymazaniu cache:

bfba22d3ba12332281bd68f91da377df.jpg

Naposled editoval moderátor:
Pretože existuje vírus, ktorý modifikuje súbory v cache. A pri otvorení modifikovaných súborov s cache sa tvári všetko akoby bola stránka infikovaná. Od administrátora serveru mám potvrdené, že stránka je čistá. Skúste pohladať škodcu na vašom PC.
Poprípade mi ešte napíšte na ktorých htm stránkach to hlási.

dem napsal:
Pretože existuje vírus, ktorý modifikuje súbory v cache. A pri otvorení modifikovaných súborov s cache sa tvári všetko akoby bola stránka infikovaná. Od administrátora serveru mám potvrdené, že stránka je čistá. Skúste pohladať škodcu na vašom PC.
Poprípade mi ešte napíšte na ktorých htm stránkach to hlási.

Vymažem cache, vymažem cookies, je to tam. Oba PC, na ktorých som to skúšal mám čisté, to si môžeš byť istý. Ráno to prejdem ešte s noťasom, ak mi to potvrdí, tak neviem ...

Máš tam niekde linkovanie na nejakú prasačinu, pozri si počítadlá na blueboarde.

AVG Internet Security a IE 8 v chráněném režimu s výchozím nastavením střední úrovně zabezpečení žádný útok nehlásí ...

Podla mňa ide o dosť jednoduchú vec. Ako si to všímam tak jedine Avast a Norton robia problém. Je dosť možné, že práve teraz nedávno prebehol update vírusovej databázy týchto antivírov a falošne identifikuje niektorý kód na stránke.

Stránka je ale určite v poriadku. Ani len html kódy nie sú modifikované. Všetko bolo opakovane prezreté. Moja rada je nastavte si antivír tak aby vám nespúšťal falošný poplach.
Honza napsal:
AVG Internet Security a IE 8 v chráněném režimu s výchozím nastavením střední úrovně zabezpečení žádný útok nehlásí ...

Ja mám nastavený vysoký stupeň ochrany, ktorý zachytáva aj škodlivé kódy a na stránke sa ani neozve. Je to v poriadku. Kontrolované Avirou a NOD eset security .

Keď si pozriete štatistiky Aviri tak je na tom ešte lepšie ako NOD a Avast.

Dobre takže ten kto spôsobil zablokovanie stránky dosiahol čo chce. Dnes došlo K zablokovaniu mojej stránky spoločnosťou Google na základe ohlásenia nejakého magora ktorý ma znečistený PC. Na stránke boli vykonané tieto testy. Komplet stiahnutá celá stránka na čistú inštaláciu XP. 100 percentne nezavírený comp. Skenované bolo : AVIRA, ESETsmart security , a aj AVAST, ktorý robil najviac problémov. Ani jeden antivírusový program nenašiel nič škodlivého. Ani Google nenašlo na stránke nič škodlivého.

Result: vďaka tomuto správaniu budú urobené nasledovné opatrenia. Stránka bude znovu spustená po prehodnotení spoločnosťou Google. Ale nečakajte žiadne ďalšie downloady. Prechádzam na Kadrov systém pracovania a to znamená, že všetky nevydané modely budu poslané len ľudom ktorým verím a ktorý viem že to ďalej nepošlú. Keď nie ste spokojný že platím za to aby ste vy mali zadarmo všetko pod nosom tak odteraz budete mat figu borovú.

No mě se stalo v sobotu, že jsem potřeboval něco stáhnout od Dussa, dále jsem najel na odkazy na maďarské stránky a tuším že to byl hned první link, tak mi na té stránce NOD vyhodil virus "SISZYD.EXE". Nevim jestli to má spolu nějakou souvislost.

Amazon napsal:
No mě se stalo v sobotu, že jsem potřeboval něco stáhnout od Dussa, dále jsem najel na odkazy na maďarské stránky a tuším že to byl hned první link, tak mi na té stránce NOD vyhodil virus "SISZYD.EXE". Nevim jestli to má spolu nějakou souvislost.

Nemá. ANi tam nie je nič. Mate pekne zaprasene PC a potom sa stazujete.......
Vas problem.
mates.zscs napsal:
a spolocnost Google neprezradi kto to bol ten magor?

Ja to nepotrebujem vedieť. Moje rozhodnutie to nezmení.

Sorry, ale PC zaprasené nemám, fakt jdi už někam...., je pravda že se zde moc nevyjadřuju, pouze k něčemu zásadnějšímu, když sem člověk něco napíše v dobré vůli, se zlou se potáže.....

Čo sa na tom rozčuluješ. Mať zaprasene PC nie je nadávka. A keď vám hlási problém tam kde problém nie je tak je problém na domovskom PC.
A vyprosujem si vetu jdi už nekam.....nabuduce ta niekam poslem ja...ked sa nevies spravat.

Amazon napsal:
Sorry, ale PC zaprasené nemám, fakt jdi už někam...., je pravda že se zde moc nevyjadřuju, pouze k něčemu zásadnějšímu, když sem člověk něco napíše v dobré vůli, se zlou se potáže.....
urcite dakto v dobrej voli ohlasil stranky na Google premyslaj

No určite to bol niekto komu tá stránka vadí...:cool:, svojím spôsobom mi to je aj jedno...robím si po svojej línii.

dem napsal:
Dobre takže ten kto spôsobil zablokovanie stránky dosiahol čo chce. Dnes došlo K zablokovaniu mojej stránky spoločnosťou Google na základe ohlásenia nejakého magora ktorý ma znečistený PC. Na stránke boli vykonané tieto testy. Komplet stiahnutá celá stránka na čistú inštaláciu XP. 100 percentne nezavírený comp. Skenované bolo : AVIRA, ESETsmart security , a aj AVAST, ktorý robil najviac problémov. Ani jeden antivírusový program nenašiel nič škodlivého. Ani Google nenašlo na stránke nič škodlivého.

Result: vďaka tomuto správaniu budú urobené nasledovné opatrenia. Stránka bude znovu spustená po prehodnotení spoločnosťou Google. Ale nečakajte žiadne ďalšie downloady. Prechádzam na Kadrov systém pracovania a to znamená, že všetky nevydané modely budu poslané len ľudom ktorým verím a ktorý viem že to ďalej nepošlú. Keď nie ste spokojný že platím za to aby ste vy mali zadarmo všetko pod nosom tak odteraz budete mat figu borovú.

Nevím kdy a co bylo zablokováno, ale teď stránky jedou zcela normálně.
EDIT: jenom přes Google se tam nedostanete, ale jinak ano.

Amazon napsal:

Verejne sa ospravedlňujem tomuto užívateľovi.
Amazon ospravedlňujem sa ti za moju reakciu. Aj keď som to nemyslel zle rozprával zo mňa hnev. Takže sorry moja reakcia bola neadekvátna.
Na tvoj podnet som zmazal stránku odkazy. Keďže je to riziková stránka mať toľko odkazov na webe rozhodol som sa radšej nemať žiadne.Moja stránka sa zamerá hlavne na ZSR130 a jej update. Moje výtvory zatiaľ zverejňovať nebudem. Na tom zatiaľ trvám.

p.s: Odkaz pre tých čo používajú Firefox a vyskakuje im okno a útočnej stránke.
Google brat reagoval neočakávane rýchlo. Takže vymažte históriu, dnešnú a pre istotu aj celkovú a nemalo by sa okno blokovania ukázať.
Potom reštarujte firefox.

Skúšal som sa teraz prihlásiť na stránku, najskôr Avast zahlásil nejakého červa, po jeho odstánení stránka nabehla normálne a Avast už ďalej nič nehlási ani po zavretí a opätovnom prihlásení.

Jako fakt už děte někam, jak to trefně řekl amazon. Stránka zavirovaná není. Mě to nic nehlásía když Dem napíše, že to projížděl x antivirama v čisté instalaci win xp, tak nevím, kolik chcete důkazů o tom, že to zavirovaný není. Nejprve udělej doma format: C eventuelně i další disky a pak se můžeme o něčem bavit....

Prosím moderátorov aby v našom záujme (spoločnom) tu chvílu tolerovala tento odkaz, pretože celé to prehodiť sem by bol dosť problem.

A prosím tých ktorý neustále pindajú že je tam vírus aby si dobre všimli zdrojové kódy a diskusiu okolo nich.... Pretože toto má nastarosti jeden dosť prefíkaný vírus. Ale na vašom PC....

http://sk-msts.ic.cz/showthread.php?tid=70
Amazon napsal:
Myslím že jsme vybouchli oba dva, takže též přijmi mou omluvu a do budoucna všechno dobré ;-)

Vďaka Amazon.;)
orlov napsal:
Skúšal som sa teraz prihlásiť na stránku, najskôr Avast zahlásil nejakého červa, po jeho odstánení stránka nabehla normálne a Avast už ďalej nič nehlási ani po zavretí a opätovnom prihlásení.

Prosim ta otvor si moju stranku a pozri si zdrojovy kod a porovnaj ho s mojim na druhom fore s toho linku. A napis ci je totozny.

Back
Nahoře