aktualizace

Není. Stáhneš si Global, Základ tratě a Aktualizaci 10. Při instalaci zaprvé instaluj Global, pak základ tratě a naposledy Aktualizaci 10. Pak si budeš muset zkopírovat některé části, které v trati chybí z ostatních tratí. Naposledy si nainstaluj nějakou aktivitu a už můžeš jezdit.

papej napsal:
Není. Stáhneš si Global, Základ tratě a Aktualizaci 10. Při instalaci zaprvé instaluj Global, pak základ tratě a naposledy Aktualizaci 10. Pak si budeš muset zkopírovat některé části, které v trati chybí z ostatních tratí. Naposledy si nainstaluj nějakou aktivitu a už můžeš jezdit.
A tím se mu nainstaluje i Trainset? Nevím, ale ať čtu Candyho příspěvek jak čtu, stále mi vychází, že se ptal právě na něj, nikoli na instalaci tratě!

Re Candy: Odkaz na stažení Trainsetu090 byl někde na tomto fóru, už si bohužel nepamatuji od koho, a nevím, jestli je vůbec ještě funční. Tak zkus pohledat. A nebo je tu ještě druhá možnost: Co třeba napsat rovnou Tygymu? E-mail je na jak na jeho stránkách, tak na tomto fóru, zde je navíc možnost SZ.

CANDY napsal:
Zdravím, prosím nevedel som kam to napísať ale chcem sa spýtať na stiahnutie Trainset090 z Tygyho stránok.Ako na to treba nejaké požiadanie??
Dakujem Michal.

Vyzkoušej tohle http://cd090msts.ic.cz/novinky.html nevím zda to funguje, já už to mám dlouho a tak jsem to nezkoušel.

Promiň, špatně jsem četl. Trainset 090 najdeš na http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1755&pid=100082#pid100082 (jsou ho dvě části). Nevím, jestli to ještě funguje, zkus to. Já to odtud stahoval zhruba před rokem.

Naposled editoval moderátor:
Skúšal som obidva prvý nejde to viem, druhý ten ide tak som rád a už stahujem díki moc chlapi ;) nech sa darí

Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit, kam přetáhnout nebo zkopírovat aktualizace 4.4. 2011 BP 86.00 (bin), které jsem si stáhl ze stránek pana Šemory? Po stažení se mi objevily tyto soubory jako ikony VLC Playeru.
Děkuji předem za odpověď.

Škoda že je přesný postup instalace aktualizace popsán přímo na autorově stránce s aktualizacemi!

Back
Nahoře