Marco Polo
Pokladník
RE: [split] Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Mně to v těch Počernicích padá jen občas, ale většinou projedu. A i začátek na hlaváku se mi někdy načte vpohodě a někdy spadne. Jak kdy, no. Záleží, jak se zrovna vyspí počítač
. Ale občas mám i zkušenosti, že někdy mi hru shodí a příliš mnoho trafficů ...
Stavitelxx napsal:Marco Polo napsal:Nechra76 napsal:Ahoj Martine,
prohlížel jsem toto forum, a nenašel, že to někdo objevil. Udělal jsem aktivitu osobák Pardubice - Praha a po příjezdu do Dolních Počernic se MSTS po cca 5ti vteřinách sekne. Zkusil jsem i aktivitu jenom Běchovice - Libeň a dělá to to samý. (standartní příjezd od Běchovic po správné (pravé koleji)). Dělá to i po reinstalu celýho MSTS. Jsem jenom já ten smolař, nebo ještě někdo?
Jedna se o problem s vykonem tveho PC. Vjizdis do Prahy, ktera je pro vetsinu kompu extremne narocna. Mne to taky v urcitych mistech spadne. Ale nekdy treba na paty pokus to i nekdy projedu. Zkousej dal, nevzdavej to
Dolní Počernice nejsou nějak extrémě náročné, jestli se nedostaneš ani tam, tak na hlavák už se nepodíváš vůbec... Zkus v tom kritickém pádovém místě přepnout pohled někam do boku, aby počítač nebyl tak moc zatížený.
Mně to v těch Počernicích padá jen občas, ale většinou projedu. A i začátek na hlaváku se mi někdy načte vpohodě a někdy spadne. Jak kdy, no. Záleží, jak se zrovna vyspí počítač