Stavitelxx
Průvodčí
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Já to nezmínil kdysi, ale celkem nedávno. Jasně že to platí, mám v plánu předělat trať do Budišova, protože je moc pěkná a stojí za to ji udělat kvalitně, ale nevím kdy, možná tak v roce 2015
Teď mě ty jednokolejky fakt absolutně nelákají, chci dokončit hlavní tratě a to ještě nějakou dobu potrvá.
Ještě jsou i nějaké další úpravy na trati, ale nemůžu tady vyklábosit všechno - mlčeti zlato, pánové
Jo Mates fakt válí, navíc je výhoda, že v tom Ústí bydlí, jinak by to tam tak propracované nebylo
Mohl by se potom přestěhovat na chvíli třeba do Mostu, nebo do Chebu, že jo 
Marco Polo napsal:Já ještě Martině dotaz trochu rozšířím / zkonkretizuji. Kdysi jsi zmínil, že by jsi chtěl předělat trať do Budišova. Je to stále aktuální nebo už ne?Pepa z Nuslí napsal:Martine, je vidět že svou práci vždy odvádíš pečlivě. Jsou ještě nějaké úpravy na trati???
Já to nezmínil kdysi, ale celkem nedávno. Jasně že to platí, mám v plánu předělat trať do Budišova, protože je moc pěkná a stojí za to ji udělat kvalitně, ale nevím kdy, možná tak v roce 2015
Ještě jsou i nějaké další úpravy na trati, ale nemůžu tady vyklábosit všechno - mlčeti zlato, pánové
Jo Mates fakt válí, navíc je výhoda, že v tom Ústí bydlí, jinak by to tam tak propracované nebylo
Naposled editoval moderátor: