Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Stavitelxx napsal:
No já bych zase rád soupravu RegioJet, takže až bude model RegioJetu, bude aktualizace Tratě 321, dřív ne:P

Martine nic proti regiojetu,ale jak jsem koukal tak vůbec neveze vozy 1.tř.Veškeré ABmz,apmz jsou předělené na 2.tř. a 1.tř nikde.Tak nevím jestli regiojet nebo klasika čd :D.Já jel včera Ec 110 Prahou dom z Bohumína a musím uznat že mi to stačí,rychlost 160,zásuvky na notas,v 1.tř stevardka které roznáší zdarma noviny Blesk či MF Dnes a zdarma pití perlivá nebo neperlivá,kafe,pak ti přinese i bombonek :D a nakonec se tě zeptá po hodině jízdě jestli mi může nabídnou viz víše uvedené služby.já ji řekl že už mi věci nabídla,že mi už dala noviny i pití :D,nj byla mladá počítám tak 19-20.A klasika čd mi jezdí do Karviné tak nevím proč si kazit jízdu v regiojetu :D někde v ostravě na hlavasu.Přitom regiojet pouze v 140,staví nesmysleně v úno místo čt.Já ti nevím ale mě regiosráč :D nepřirost k srdci.Lukáš

Však já neřekl, že chci cestovat RegioJetem, já chci pouze model do MSTS:D
Jinak já vím, že RegioJet nemá 1. třídu, ale tu druhou třídu má mnohem luxusnější, než ČD mají 1. třídu, viděl jsi například v některých vozech ČD kupéčko jen se čtyřmi sedadly? Tak vidíš... Sice jsem ještě s RegioJetem nikdy nejel, ale až pojedu do Prahy, tak jedině s ním:cool:

KimiR: A víš, že za stejné služby a pohodlí dáš ve dvojce RegioJetu o více jak půlku méně? Pokud tedy nejsi protekčák s režijkou, to je pak jasný, že máš RJ kdesi...

Stavitelxx napsal:
Jinak já vím, že RegioJet nemá 1. třídu, ale tu druhou třídu má mnohem luxusnější, než ČD mají 1. třídu, viděl jsi například v některých vozech ČD kupéčko jen se čtyřmi sedadly? Tak vidíš... Sice jsem ještě s RegioJetem nikdy nejel, ale až pojedu do Prahy, tak jedině s ním:cool:

martine viděl ve Wlabmz :D

KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:

To je lůžkový, ten se nepočítá:D

klimi napsal:
KimiR: A víš, že za stejné služby a pohodlí dáš ve dvojce RegioJetu o více jak půlku méně? Pokud tedy nejsi protekčák s režijkou, to je pak jasný, že máš RJ kdesi...

mno zatím ne,ale zachvilu asi bude.když to dopadne tak PJ Bohumín bude pro mě denní robota.

Stavitelxx napsal:
KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:

Ale v denní verzi má kdyspozici 3 sedačky

KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:
KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:

No dobře, ale během dne se s ním do Prahy nedostanu, žádná stewardka mi tam nedonese ani pití, ani noviny, není tam internet a nejsou tam kožené sedačky :D
Nebudem už to řešit, já si prostě myslím, že kdo má režijku, tak na ČD určitě nedá dopustit, ale obyčejný cestující (jako jsem například já), který nemá s ČD nic společného a při cestování si vybírá tu variantu, která je levnější a komfortnější, dá přednost RegioJetu.
Akorát by ještě RJ mohl vychytat těch pár nesmyslů, jako maximální rychlost 140, stání v Ústí n.O., nebo pouhé 4 vozy v soupravě, pak by to byla špica.
I když ta 140 by ani tak nevadila, aspoň si více užiju stewardek:D
Když někdo spěchá, ať letí letadlem...

KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:
No já bych zase rád soupravu RegioJet, takže až bude model RegioJetu, bude aktualizace Tratě 321, dřív ne:P

Martine nic proti regiojetu,ale jak jsem koukal tak vůbec neveze vozy 1.tř.Veškeré ABmz,apmz jsou předělené na 2.tř. a 1.tř nikde.Tak nevím jestli regiojet nebo klasika čd :D.Já jel včera Ec 110 Prahou dom z Bohumína a musím uznat že mi to stačí,rychlost 160,zásuvky na notas,v 1.tř stevardka které roznáší zdarma noviny Blesk či MF Dnes a zdarma pití perlivá nebo neperlivá,kafe,pak ti přinese i bombonek :D a nakonec se tě zeptá po hodině jízdě jestli mi může nabídnou viz víše uvedené služby.já ji řekl že už mi věci nabídla,že mi už dala noviny i pití :D,nj byla mladá počítám tak 19-20.A klasika čd mi jezdí do Karviné tak nevím proč si kazit jízdu v regiojetu :D někde v ostravě na hlavasu.Přitom regiojet pouze v 140,staví nesmysleně v úno místo čt.Já ti nevím ale mě regiosráč :D nepřirost k srdci.Lukáš
Cha cha. A proč si myslíš, že tento komfort u ČD máš ?
Přemýšlej.
Nebýt Jančury s jeho vlaky. Tak je to dodnes utopie.
Hold ČD potřebují víc takových Jančurů. Jen je velká škoda, že tenkrát před lety dráhy naházely klasky pod nohy Petrovi Šimralovi, který chtěl také jezdit mezi Ostravou a Prahou. Pak by jsi měl podobný komfort u ČD na této trase už před léty. Hold lidé jsou slepí a hluší. Když dojde ke změně k lepšímu, už nepřemýšlí, čím to asi bude :D
Ještě dovětek. Jízdní řády u ČD jsou většinou dělané na rychlost 140, takže když cestující vidí u koleje rychlostník 160, neznamená to, že vlak touto rychlostí musí jet. Cestující má jen tento psychologický pocit. NApříklad já od fírů vím, že mezi Prahou a Pardubicemi stačí jet max 120 a jízdní doba se dodrží. (to platilo loni)

Stavitelxx napsal:
KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:
KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:

No dobře, ale během dne se s ním do Prahy nedostanu, žádná stewardka mi tam nedonese ani pití, ani noviny, není tam internet a nejsou tam kožené sedačky :D
Nebudem už to řešit, já si prostě myslím, že kdo má režijku, tak na ČD určitě nedá dopustit, ale obyčejný cestující (jako jsem například já), který nemá s ČD nic společného a při cestování si vybírá tu variantu, která je levnější a komfortnější, dá přednost RegioJetu.
Akorát by ještě RJ mohl vychytat těch pár nesmyslů, jako maximální rychlost 140, stání v Ústí n.O., nebo pouhé 4 vozy v soupravě, pak by to byla špica.
I když ta 140 by ani tak nevadila, aspoň si více užiju stewardek:D
Když někdo spěchá, ať letí letadlem...

Martine já tě svezu,pilotní průkaz na bezmotorové letadla mám :D

Zbyněk Šemora napsal:
KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:

Cha cha. A proč si myslíš, že tento komfort u ČD máš ?
Přemýšlej.
Nebýt Jančury s jeho vlaky. Tak je to dodnes utopie.
Hold ČD potřebují víc takových Jančurů. Jen je velká škoda, že tenkrát před lety dráhy naházely klasky pod nohy Petrovi Šimralovi, který chtěl také jezdit mezi Ostravou a Prahou. Pak by jsi měl podobný komfort u ČD na této trase už před léty. Hold lidé jsou slepí a hluší. Když dojde ke změně k lepšímu, už nepřemýšlí, čím to asi bude :D
Ještě dovětek. Jízdní řády u ČD jsou většinou dělané na rychlost 140, takže když cestující vidí u koleje rychlostník 160, neznamená to, že vlak touto rychlostí musí jet. Cestující má jen tento psychologický pocit. NApříklad já od fírů vím, že mezi Prahou a Pardubicemi stačí jet max 120 a jízdní doba se dodrží. (to platilo loni)

Ono kdyby tam nebyli ty informační panely co ukazují rychlost ve vozech,což si myslím že nelže že tam těch 160 je

Ne dík, já nespěchám, navíc do letadla bych nevlezl, ani kdyby to byl poslední dopravní prostředek na světe a už vůbec ne do bezmotorového:D
Tak ony třeba některé vlaky 160 jedou, ale moc jich nebude, když téměř do každé soupravy nacpou nějaký vůz se špalíkama, to je neuvěřitelně nelogické řešení. Mají udělat zvlášť soupravy s kotoučovými brzdami, které pojedou 160 a pak ten zbytek a né to míchat do kupy...
Jinak to co napsal Zbyněk je naprostá pravda, ten komfort v 1. třídě máš jenom proto, že na koleje vyjely soupravy RJ, já panu Jančurovi strašně fandím a doufám, že to na kolejích dotáhne hodně daleko.

Zdravím,

Kdyby někdo chtěl, tak můžu RegioJet nafotit na textury. Jezdím na RegoJetu jako stevart, takže by neměl být problém udělat foky...

Klidně ten RegioJet nafoť pokud chceš a nebude ti to dělat problémy, on se možná někdo najde. kdo se o to postará....

KimiR: nechceš se pro příště zdržet těch sáhodlouhých citací a některých svých komentářů? Popřípadě debatovat někde v Hyde Parku?

Pavlík napsal:
KimiR: nechceš se pro příště zdržet těch sáhodlouhých citací a některých svých komentářů? Popřípadě debatovat někde v Hyde Parku?
Pavlíku, když už tady "moderuješ", nemohl bys předvést něco ze svých tratí, modelů nebo aktivit?

Mates napsal:
...ikdyž to zřejmě vypadá,že ode mne nic nového nevychází.

To sice třeba vypadá ale pravda je jiná. Stačí se podívat k tobě na stránku a to jsou kvanta modelů. Možná bys nás mohl dycky o nějakém objektu informovat i na foru.

KimiR napsal:
---Ono kdyby tam nebyli ty informační panely co ukazují rychlost ve vozech,což si myslím že nelže že tam těch 160 je
Jasně, že někde na malém kousku těch 160 pojede. Ale musíš sledovat i ty ostatní rychlosti, například když jede jako šnek na blok za osobákem. Takže suma sumárum za takových podmínek těch 160 má jen pro psychologivký efekt cestujících. Pokud je hustý provoz, tak nějaké vysoké rychlosti jsou nerelizovatelné.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře