Začátečník...

Ne, začal jsem znovu od začátku. Instalace MST, a potom ten update 1.4 a při pokusu instalace binu mi to hlásí tu chybu o které jsem psal...

zkusil bych prográmek Ccleaner na stahuj,aby ti vyčistil registry,může tam totiž něco starého zůstat a tak to blokuje ke správné instalaci. Za druhé doufám, jestli máš os win7, tak že všechno,tedy i bin instaluješ jako správce.... ???;-)

Jiric13 napsal:
Za druhé doufám, jestli máš os win7, tak že všechno,tedy i bin instaluješ jako správce.... ???;-)

Ja mám tiež win7, vôbec nič som neinštaloval v MSTS, ani MSTS samotné ako správca a fakčí to. Tým to určite nebude.

Vyzkoušel jsem ten Ccleaner, ale stále totéž...už to neřešte...stačí mi to co tam mám...tak jako tak, děkuji :)

zdravím ... mám problém mal som reinstal windows z Visty na 7. tak som si celú zložku MSTS zálohoval všetky vozidla trate všetko. Dneska som kopíroval y externeho HDD MSTS spať ale pri otvoreni conbuildru mi nechce načítať všetky vozi neviem čím to je spravil som reinstal binu aj train update ale nič nepomáha pritom všetko tam je aj .s a .sd subory aj .ace. Prosím vás čo stým?? kde je chyba ? stalo sa mi to prvý krát.

CANDY napsal:
zdravím ... mám problém mal som reinstal windows z Visty na 7. tak som si celú zložku MSTS zálohoval všetky vozidla trate všetko. Dneska som kopíroval y externeho HDD MSTS spať ale pri otvoreni conbuildru mi nechce načítať všetky vozi neviem čím to je spravil som reinstal binu aj train update ale nič nepomáha pritom všetko tam je aj .s a .sd subory aj .ace. Prosím vás čo stým?? kde je chyba ? stalo sa mi to prvý krát.
Pokud nahraji ze zálohy složku Train simulator, tak není možné MSTS BIN přímo instalovat. Takže problém je jen v tom, že MSTS BIN není nainstalovaný. Při pokusu o instalaci určitě průvodce lhal, že je nainstalovaná aktuální verze. Není dobré mu věřit. :D
Aby MSTS BIN šel nainstalovat, je nutné nejprve jej korektně odinstalovat a pokud instalován ještě nebyl, tak je nutné ze složky Train simulator (ze zálohy) nejprve smazat složky, které MSTS BIN vytvořil (MSTSBIN_BACKUP, Rail Driver DLLs, Translated DLLs )
Pak už BIN půjde normálně nainstalovat.

Zbyněk Šemora napsal:
CANDY napsal:
Pokud nahraji ze zálohy složku Train simulator, tak není možné MSTS BIN přímo instalovat. Takže problém je jen v tom, že MSTS BIN není nainstalovaný. Při pokusu o instalaci určitě průvodce lhal, že je nainstalovaná aktuální verze. Není dobré mu věřit. :D
Aby MSTS BIN šel nainstalovat, je nutné nejprve jej korektně odinstalovat a pokud instalován ještě nebyl, tak je nutné ze složky Train simulator (ze zálohy) nejprve smazat složky, které MSTS BIN vytvořil (MSTSBIN_BACKUP, Rail Driver DLLs, Translated DLLs )
Pak už BIN půjde normálně nainstalovat.

AHA? A já odstrňoval pouze mstsbin backup...proto mi nejde nainstalovat? :o

už viem kde bola chyba :D medzi klávesnicou a stoličkou :D pred tým ako som zálohoval MSTS zabudol som dať v train store " Vše zpeť do MSTS" takže je to v pajzlu a z mojho 8 GB Trainsetu zostalo asik 1 Gb :( takže sa ide inštalovať všetko nanovo ... ale inak dakume všetkým za ochotu pomocť :)

To Candy: máš v záloze i adresář, který jsi v Trainstore nastavil jako jeho odkládací? Pokud ano, nic reinstalovat nemusíš, v odkládacím adresáři najdeš všechny složky vozidel s odloženými soubory a ty stačí nakopírovat zpět do Trainsetu ručně.

To Honza: ja viem lenže ja "inteligent" som zabudol nato a moj NB práve prešiel reinštaláciu a kompletnou farmáciou :D takže už sťahujem všetko od znova :) sťahujem už asik vyše 2 hodin :)

Zdravím, pokud by jsi chtěl trať Praha - Bratislava tak se můžem domluvit. Já sem kousek od Šumperka. Jestli máš zájem tak vinarnik@centrum.cz

vinarnik napsal:
...Já sem kousek od Šumperka. Jestli máš zájem tak vinarnik@centrum.cz
Má pravdu, je kousek od Šumperka. Jen ta verze trati je poplatná začátku listopadu loňského roku, tedy dvě aktualizace zpět.
Jinak vinarníkovi doporučuji přečíst si licenční podmínky. :D

A když už, alespoň ne takto veřejně a na tomto fóru, kam chodím. :D Do další činnosti, abych vydal další aktualizace to opravdu nepovzbudí.
(pokud to tedy neměla být jen provokace, aby zde bylo nějaké vzrůšo pro určitou skupinu lidí, kterým distribuce mé trati leží v žaludku :D - vůbec bych se tomu nedivil, v sobotu mi totiž něčím podobným vyhrožoval bob57, ale nemám tušení, kdo v té jeho mafii, na kterou se odvolával, je :D )

dúfam že sa nestane to čo zo Staničárom ... že sa ukončí... alebo uzavre len pre " malý okruch ludí"... koli nejakým trápnym ludom!

Mám otázku vie mi niekto povedat v ktorom riadku sa nastavuju zvuky konkretne do rady 854/954 lebo mi nejdu a neviem kde v ENG subore je ten riadok a hlavne co tam mam napisat

VDAKA

V xxx.eng si najdi řádek Sound.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://obrazku.cz/obr743296_1.JPG
Tam si najdi směrování zvuků pro mašinu a pak si zkontroluj jestli se daný .sms soubor nalézá kde má.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://obrazku.cz/obr743297_2.JPG
Pak je otázka jestli si to myslel tak že zvuk pouze neslyšíš. Upravit v nastavení hlasitost. Pokud by si jej neměl vypsalo by ti to hlášku: Chybý xxx.sms soubor.

Back
Nahoře