Projekt MSTS Bin

Chtěl jsem napsat něco v podobném smyslu, takže se s Martensem ztotožňuji.
Ještě doplním, že je to práce na několik let, tak bych moc nevěřil skutečnosti, že někdo napíše, že to zkusí, ale lepší je sem napsat: "Rozšířil jsem BIN o další funkce, hledám testery, aby potvrdili kompatibilitu. Vylepšil jsem to a to, opět fungují nadproudové ochrany a jsou vylepšená scripta návěstidel, aby se odstranily známé nedostatky, bla bla bla, atd"
Pak o tom můžeme dál diskutovat. :D
Džord žádné zdrojáky neměl, dělal to způsobem, jak popisuje Martens, tedy žádná jiná verze by asi nevznikla. Pokud někdo ví, jak se to dělá, může maximálně zkusit v Džordžově práci pokračovat. Ale v tom moc optimista nejsem. V každém případě by se mělo oslovit a získat souhlas nejprve od Džordže. Je to přece jen jeho dílo.

Pánové já právě chtěl slyšet vaše názory. No oslovit Džordže , je otázka jestli se vůbec on ozve. A jinak já si myslím ,že by se něco dalo stvořit.Ale jak říkám chtěl jsem se poradit se zkušenýma co a jak. A dá se říc že odpovědi jsem dostal ,a myslím si že by se o tom dalo mluvit i dál co vy na to?

Mluvit se o tom dá hooodně dlouho, otázka je, zda je další diskuse smysluplná a přínosná bez toho, aby se k tomu přímo vyjádřil i Tvůj kámoš a třeba předložil i jasnější koncepci (prozatím je to spíš teoretizování na úrovni sci-fi až fantasy než alespoň na úrovni obecné roviny) - naznačily se tady vstupní požadavky a je jasné, že tohle nebude práce alá hup na krávu a je tele .... zeptej se svýho kámoše, zda jde do toho i po těchto, výše uvedených, skutečnostech (plná kompatibilita - pokud to napíše znova od začátku a bude to mít i stejné chování + něco navíc, tak Džordže oslovovat asi ani nemusí - začne stavět na aktualizaci 1.4. stejně jako Džordž).

Takže ještě jednou pro zopakování - pokud se nebude ale funkčně a rozhraním držet toho, co už je v Binu hotovo a nezachová to, tak je to zbytečná práce nejen Tvého kámoše (nikdo to nebude používat), ale rázem vyhodíte do koše práci všech ladičů, modelářů, kabinářů, stavitelů trati a aktivitářů, kteří současný Bin využívají. A to v celosvětovém měřítku.

Nevím proč, ale mám pocit, že si dostatečně neuvědomujete, co čeho se chcete pustit.

Martens :

Neboj se vím do čeho by se pustil i on. Nejdříve chce zkusit zdali se mu povede vytáhnout pro mě NO, rychlost a čas ven z MSTS na pult. Pak až by zkusil ten bin.Ale zkusím mu říci at sem taky napíše.

Ahoj,
sem ten cvok, co napsal, že to zkusí. Nejsem z těch co to slibí hned na prvni ťukňutí. Jak sem psal Howkymu. Nejdřív se s programem pořádně seznámím a pak řeknu na 100% jestli se do toho pustím nebo ne. Je mi jasné, že se musí zachovat plná kompatibilita. Muj postoj, ac se vám zdá v rovině sci-fi , je zpusoben tím, že MSTS jsem do nedávna znal jen z netu a doslechu. Neměl jsem čas se s ním seznámit. Jarda

KDyž jsme u toho sci-fi, jak rusové píšou o multiplayeru, kdyby se to někomu podařilo, klidně oželim starý bin a budu jezdit třeba v základním trainsetu, nebo popelnici když na to přijde. :)

Nevidím problém se přepínat mezi jednotlivými mutacemi MSTS. Ale jak by mohl multiplayer fungovat si neumím představit. Asi tak nějak, že když se jednou někde potkáme, tak si zamáváme a zahoukáme si :D Střílet po sobě nebudeme a vozy proti vlaku si škodolibě posílat také nebudeme :D

Zavirovano... Nebo spatne odvirovano. Pri startu chce natahnout jakousi knihovnu z TEMPu, kterou ten guard (Avira? - neznam) blokne, takze skonci s chybou.

Mě také napadlo, že tohle snad může být jedině vir, ale bál jsem se to napsat. Na mé znalosti moc odvážný výrok :D
Bin jsem reinstaloval snad tisíckrát a nikdy podobný problém. V nouzi pomohlo smazání složek, které bin vytvořil a poté už vždy šel nainstalovat bez problémů.

Ja som myslel, či antivírus nezískal nejaké novšie definície a nezblbol z Binu. Ale odskúšané na inom PC s Avirou a tam to ide. Takže asi nejaký bordel v PC, pritom CC cleaner a Spyboot nepomohli, dám to komplet preskenovať antivírusom. Zarazilo ma že iné aplikácie idú normálne.

nebulus napsal:
Ja som myslel, či antivírus nezískal nejaké novšie definície a nezblbol z Binu. Ale odskúšané na inom PC s Avirou a tam to ide. Takže asi nejaký bordel v PC, pritom CC cleaner a Spyboot nepomohli, dám to komplet preskenovať antivírusom. Zarazilo ma že iné aplikácie idú normálne.
Ono je to zložitejšie, než si myslíš. Nie je to vírus, ale trojan, ktorý aj keď odmažeš opäť sa natiahne z bodu obnovenia pri štarte Windows. Na to treba z opačného konca a nespoliehať sa na nejaké blbé softvéry. Inak Avira má síce medzi verejnosťou relatívne dobré ohlasy, ale ja by som sa naň príliš nespoliehal.

No veď uvidím ako s týmto poradí. Ináč ju mám asi 4 roky a som spokojný. Možno NOD by bol lepší, ale k oficiálnej verzii už nemám prístup. Ale aj s NODom som čo to chytil a horšie veci.

nebulus napsal:
No veď uvidím ako s týmto poradí...
Nijako, je to presne o tom, ako som písal v predchádzajúcom príspevku. Avira opraví, to jest zmaže a trojan sa pri najbližšom štarte Windows pekne krásne sám natiahne z bodu obnovenia a úraduje ďalej. Takéto hajzloviny sa najlepšie opravujú ručne.

Ručně ? Už dva zdejší moderátory jsem viděl v akci, jak marně honí po počítači vira. Tax takto zápasil na jedné slezině. Ale kdo tenkrát vyhrál, nevím. A prý stačilo málo, fotky z Fotolabu na flešce. Není lepší Format C ?
Také znám obchodního zástupce, který v dobré víře na flešce rozdával materiály obchodníkům a od někoho tímto způsobem chytil vira, který mu kontaminoval počítač. Když si vzpomenu jak na slezinách různě kolují flešky, běhá mi mráz po zádech. Ale obecně platí staré dávné varování. Přestaňte už konečně chodit na ty pochybné erotické stránky. Zde je největší šance, že něco chytnete, podobně jako od nějaké pouliční šlapky v reálu. Ale bohužel asi, jak by pravil klasik. Je to marný, je to marný , je to marný. :D

Zbyněk Šemora napsal:
Ručně ? ... Tax takto zápasil na jedné slezině. Ale kdo tenkrát vyhrál ...
Vyhral som, ale strávil som nad tým asi dve hodiny :D
Ano, videl si dobre, ručne, to jest na úrovni správy súborov a v texťáku.

No hľadal som svinstvo v PC všetkým možným a nič. Akurát Kasperski ešte hlásil pri spustení niektorých exe súborov PDM poplach. Keď som skúmal čo to je, tak som sa dočítal že to môže byť falošný poplach. Zaujímavé že ESSET Smart Security nič nehlási a inštaláciu Binu prebehne normálne. Tak teraz neviem čo si mám o tom myslieť.

Ahoj chlapi používám MSTS Bin v.1.8.010516 a měnil jsem si trať a když jsem si ten MSTS Bin odinstaloval a chtěl znovu nainstalovat pořád mi win 7 řve, že mám nainstalovanou novější verzi no přitom novější vůbec není :D :D chci se zeptat, kde najdu MSTS Bin v registrech abych to z tama dostal pryč, aby mě pustil na novou instalaci ? Děkuji Buffin :)

Back
Nahoře