eurostar_mikso
Cestující
nepomohlo ani toto... hra mi znova sekla a spadla... proste dam tam iny bin lebo najnovsi je evidentne nestabilny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
eurostar_mikso napsal:nepomohlo ani toto... hra mi znova sekla a spadla... proste dam tam iny bin lebo najnovsi je evidentne nestabilny
Ale ten kdo tomu rozumí zapomněl poznamenat, že u této verze ve velkých železničních uzlech nebudou svítit všechna světla na návěstidlech. A to další co vadí provozu jsem už zapomněl. Já tomu detailně rozuměl v dobách vývoje, když přicházely jednotlivé nové verze a testoval jsem je v aktivitách (dlouhých aktivitách)Midrafon napsal:...
Podle zkušenosti, mám 1.7.1022, doporučeno tím, který tomu opravdu rozumí a hra je stabilní.
Zbyněk Šemora napsal:Minus je, že po mnoha hodinách hry je nutné hru uložit a loadnout, aby se vyprázdnila pamět, jinak začnou vyskakovat hlášky o chybě sms. Údajně je to způsobeno tím, že MSTS si nevezme víc paměti sám jako takový, ale přikazujeme to parametrem.
Takhle tomu rozumím já![]()
Nestane. Kdysi se dělal BIN ve dvou verzích. higmem a lowmem. Verze higmem právě si brala ze systému víc paměti a bylo vše stabilní. Odborníci tvrdili, že tady se nepřeplňovala paměť a nedocházelo k pádům. Pak se to řešilo parametrem, ale s těmito důsledky.Pavlík napsal:...
Tak toto se ti stane s jakoukoliv verzí BINu. Řešením je nejezdit velké aktivity, snížit detaily na minimum nebo jezdit jen RW3
I když stává se to ze zřejmých důvodů nejvíce na Trati 321.
Sorry, já přehlédl 1 místo 0, takže se jedná o nepatrně vyšší verzi. Zde už nejsem v obraze. Ale světla budou pak určitě vpořádku. Muselo by se to porovnat, jestli je to lepší a nemá to jiné vedlejší účinky. V každém případě je škoda, že už Džordž této práce nechal. Teď už musíme doufat jen v OR.Midrafon napsal:Musím říct, že po více jak půlročním používání této verze s tím nemám problémy.
Prostě ukládat a savnout se stejně musí, neznám nikoho, komu by to nepadalo kvůli sms objektům.
A návěstidla a cokoliv dalšího jsem opravdu nepozoroval.
Ale je to věc každého.
eurostar_mikso napsal:zbynku parameter mam zapisany spravne, pouzivam windows 7, takze mem512 ako pisete v desatore.. to je jasnee.. no traffic mam nastaveny spravne, samozrejme ze nie po celej trase... naopak: Lost consisty nemam a su tam odstavene consisty stale lebo neviem ako sa nastavuju len na urcitu dobu.. to je veru mozna pricina... lenze padlo mi to aj pri volnej jazde... a napriklad mam vytvorenu podobnu aktivitu, sice nie tak nadupanu ale ta mi nikdy nespadla.. domnievam sa ze problem moze aj byt niekde s modelmi masin ci voznov ked to takto nahle pada