Stretnutie priaznivcov MSTS Bratislava 2011

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku

Tax

Moderátor
Správce
Rok sa pomaly končí a natíska sa otázka, či organizovať jesennú slezinu v Bratislave.
Po dohode s Nebulusom a konzultácii D. Hájkom, ktorý tento rok stretnutie v Bohumíne usporiadavať nebude by sa mohla uskutočniť repríza vlaňajšieho bratislavského stretnutia , tentokrát na novom mieste a v novom termíne.
Termín sme určili na 5. a 6. 11. 2011, miesto konania bude s veľkou pravdepodobnosťou v bare Rubikon ( Kremák ) na Rendezi neďaleko MDC a neďaleko ubytovne, kde vlani spali Poison a KimiR.
Program je voľný, môže začať opäť prehliadkou Múzea dopravy neďaleko hlavnej stanice alebo aj návštevou areálu MDC Bratislava. Oficiálny program začne pravdepodobne o 13:00 v Kremáku, kde bude zaistené občerstvenie podobne ako tomu bolo vlani a podobne, ako to býva v Bohumíne.
Záujem či nezáujem o účasť môžete vyjadriť v ankete, ktorá je zároveň aj prihláškou na stretnutie.
Prosím nepíšte do vlákna kraviny, len podstatné veci - prídem, potrebujem ubytovanie a pod ... zbytočnosti a prázne reči budeme odpratávať do večných lovíšť, to jest do odpadu.
PS: Tí, ktorí boli zvyknutí v Kremáku v bare na striptease nech sa netešia, nič také nebude :D

Naposled editoval moderátor:
Velmi rád přijedu a věřím, že se nás tam z CZ sejde více než loni, ubytování super za skvělou cenu, termín mi vyhovuje!

poison napsal:
Velmi rád přijedu a věřím, že se nás tam z CZ sejde více než loni, ubytování super za skvělou cenu, termín mi vyhovuje!
OK, tak Ti rýchle zabezpečím lôžko :D Pokiaľ možno bez chrápajúceho spolubývajúceho :cool:

Přijedu. S noclehem ještě nevím úplně jistě, ale zřejmě ho využiju. Posledně jsem přijel stejně z Prahy až ráno. :D

Jak to tak pozerám, abych tam nebyl poslední jako loni, pojdem už v piatok, takže nocľach trojdenný, príjazd upresním neskor. ;)
Prosil bych sólo izbu pre istotu kvalitného

Beze mě, Zbyňku, JiříkuTK, musíte si sehnat jinou dopravu, aspoň při zpáteční cestě nezabloudíte.

Aktuálne: na noc z 5. na 6. 11 je zarezervovaných 8 lôžok, cena za nocľah je 12,50 € za noc v 2 lôžkovej izbe, kto chce, môže byť aj v jednolôžkovej izbe, tam je cena 13,60 €, k tomuto sa ešte platí poplatok mestu v cene 1,60 €, takže jeden nocľah vyjde na 14,10 € za noc v dvojlôžkovej izbe alebo 15,20 za jednolôžko.
Poison má zabezpečený nocľah už na 4.11. z dopravných dôvodov.
Pokiaľ treba viac lôžok, dajte mi včas vedieť, nech nie sme nepríjemne prekvapení ako vlani v Bohumíne, kde mal lôžko zabezpečené len mister Čouda, ostatní sme takmer spali v krabici od televízora na nástupšti - našťastie všetko dobre dopadlo a našla sa ešte jedna voľná cimra, ale to len tak na okraj.
Pokiaľ účasť nedosiahne počet nad 20 osôb, dejisko "rokovania" sa presunie o ulicu ďalej - ale o kúsok bližšie k nocľahu - do fajčiarskeho salónu neďalekej pizzerie aby sme zbytočne neblokovali bar a jeho personál. Varia výborne, Poison a KimiR už majú odskúšané z vlaňajška. Pivo sa čapuje Zlatý bažant, pre tých, ktorých bažant neuspokojí majú aj fľaškovú Plzeň :D

Takže so mňou rátajte na sobotu, ale večer musím späť do LV, pôvodne som mal ostať až do nedele ale veci sa zvrtli inak, ale teším sa aj na sobotu.

Díky Taxi za zařízení nocleho kvůli dopravným duovoudom (nemám SK klávesnici), svůj příjezd upřesním a zbytek upřesním. ;)

V kolik hodin se plánuje akce v sobotu ukončit? Mě jde o to zda se budu vracet Avalou nebo pak až Metropolem (pokud bude volné lůžko ve WLABmz).

Tak ještě nevím, jestli přijedu na oba dny. V případě, že ne, tak zpět pojedu pokud pojede načas tak EC 344 Avala a v případě zpoždění pak R 705 Turiec do Žiliny a ze Žiliny Excelsiorem domů, což je pravděpodobnější varianta.

Zdravím,
Taxi,přijel bych So-Ne,potřebuji nocleh,ale anketa je u mně uzavřena
(už jsem údajně hlasoval) :D

Laci bolo by možné zabezpečiť nocľah pre jedného-dvoch aj na "poslednú chvíľu"? Ide o to, že možno v sobotu večer sa dozviem že môžem ostať do nedele.

duuso napsal:
bolo by možné zabezpečiť nocľah pre jedného-dvoch aj na "poslednú chvíľu"?...
Zatiaľ máme rezervovaných 8 postelí, a keď dobre počítam, tak je predbežne 6 záujemcov o nocľah. Okrem toho podľa vyjadrenia recepčnej v So-Ne by to mal byť voľné, takže nemal by nastať problém.

To all: dnes sme sme s Nebulusom a Mikuldom spáchali malú generálku na mieste činu.

Ako sa tam dostanete? Jednoducho. Z hlavnej stanice električka č. 2 k Zlatým Pieskom alebo č. 3 do Rače, odtiaľ autobusom 56 - jazdí na trase Rača - Zlaté piesky, miesto konania je Pizzeria Katka cca 100 m od zastávky autobusu a cca 500 m od nocľahu. MDC ŽSR je tiež na skok - príchod účastníkov operatívne doladíme.

556d3e80f520ccdb8727416d5e902f41.jpg

Prestup z električiek na autobus 56:
e78c114d8aedea87b4ddb8db6257f149.jpg

Pre gumokolákov môžem pripraviť mapky príjazdu od Seneckej ( Nitra, Trnava ... ) alebo aj od centra mesta ( Daleká cizina, Záhorie, Petržalka ... )

Ešte pridám cestovné poriadky autobusu 56 z oboch smerov:

27f62761adc17d18887190a23b598d35.jpg 9dd690386506fe5ac3c6d13573b8561d.jpg

Zajímalo by mě kdo se budete jak dopravovat na setkání:
V mém případě to jistí EC 345 Avala, zpět budu v EN 476/R 718.

VáclavS napsal:
Zajímalo by mě kdo se budete jak dopravovat na setkání:
V mém případě to jistí EC 345 Avala, zpět budu v EN 476/R 718.
Avala je zbytečně brzo. Já, Deterio a Miky945 jsme se domlouvali na Slovana. Jinak ideální by bylo, kdybychom se dopravili vlakem do Rače, spoj tam pasuje. Slovanem jsme v Bratislavě hl.st. v 11:51, do Rače jede Os 3019 ve 12:10, ve 12:19 v Rači a na místě setkání budeme před tou 13:00. Dá se jít i pěšky, letos jsem tak na Rendez šel, normálním krokem za cca 20 min.
Zpět pojedu v neděli už v poledne - R 607 Impuls Leasing do Púchova, tam přípoj na EC 120 Košičan, tím do ValMezu. Pokud se někdo najde, kdo by se mnou touto trasou cestoval, budu jedině rád.
Tím potvrzuji svou účast včetně noclehu.

Back
Nahoře