Přesně tak. Já některé tratě znám dost dobře, ale to kolíbání rychlostí o 10 km/h nejsem schopen si zapamatovat, takže pak dost často projíždím rychlostník ještě rychle. Současná verze TM je pro mě naprosto ideální-> nejsem si jistej, kouknu se a vidím, že někde za 2 km bude snížení rychlosti ze 100 na 90. A přitom uvidím, že tam někde bude návěstidlo, jehož znak ovšem na TM nechci (od toho sleduju návěstidla u trati).
Pěkně to simuluje "pamatovací papírek", co mají strojvedoucí. Samozřejmě, takové stahovačky a vypínačky si člověk pamatovat musí stále (spíš vypínačky, stahovačky jsou předvěštěné), ale ty mu neshodí rychlobrzdu (což považuji za věc, která mi vadí velice, ale nehodlám to rozebírat... řešilo se to už mockrát a k výsledku se stejně nedošlo).
Pěkně to simuluje "pamatovací papírek", co mají strojvedoucí. Samozřejmě, takové stahovačky a vypínačky si člověk pamatovat musí stále (spíš vypínačky, stahovačky jsou předvěštěné), ale ty mu neshodí rychlobrzdu (což považuji za věc, která mi vadí velice, ale nehodlám to rozebírat... řešilo se to už mockrát a k výsledku se stejně nedošlo).