Suma sumárum- co je nejlepší, co určitě jo a co určitě ne

Na default toho stačí mnohem méně:
Procesor 266 MHz a více, 32MB RAM, 4MB grafika, zvukovka, CDROM mechanika...

Ja dúfam, že keď počkáme, tak aj ceny SSD pôjdu dole. Dúfam že v tom čase nebudeme bradáči ako ZZ TOP :-)

Tax: nevravim ze som odbornik, ale ja ako student si nemozem dovolit 300gb ssd disky za 300€.takties som si pozeral ceny napr. Alza, perifer a mnooho inehn a da sa kupit aj za 70€.

CANDY napsal:
... a da sa kupit aj za 70€.

Môj kamarát vravieval, že somárovi sú aj drevené hodiny dobré.
Nebudem kupovať nevýkonný a malý SSD disk pochybnej kvality len preto, že je lacný a len preto, aby som ho mal.
"Môj" študent chodil soboty-nedele na brigády a po roku snaženia mu stál na dvore Seat Ibiza 1600. Kto chce, spôsob si nájde, kto nechce, má k dispozícii more výhovoriek.

nebulus napsal:
Ja dúfam, že keď počkáme, tak aj ceny SSD pôjdu dole. Dúfam že v tom čase nebudeme bradáči ako ZZ TOP :-)

Ak to nastane, tak už MSTS nebude hrať nikto - ani taký starý matador ako ZŠ ... :D

orlov napsal:
nebulus napsal:

Ak to nastane, tak už MSTS nebude hrať nikto - ani taký starý matador ako ZŠ ... :D

Ono zas tie SSD disky - aj tie slušné - nie sú až tak drahé. Toť "nedávno" ( asi r. 1994 ) si jeden z mojich kolegov kupoval 420 MB disk za nejakých 13.000 korún ( dnes cca 430,- € ) a predavačka v magazíne sa pýta: preboha, načo vám bude taký veľký disk? Takže v porovnaní s ním vychádza najmodernejší SSD Intel 520 120GB za 212,- € pomerne lacno :D

Keby som teraz neriešil bytovú situáciu, tak ani tých 221E nie je neprijateľná suma. Akurát by ma štvalo, že to možno neskôr bude stáť polovicu :-)

To máš jedno. Keď to budeš kupovať za polovičnú , tak už bude vonku novšia technológia a bude ťa štvať, že si si nedoložil radšej ešte raz toľko a nekúpil tú novú.

Ono v tomto prípade to už nebude asi taký prevrat vo výkone ako samotný prechod z pohyblivého disku na nepohyblivý :-)

Tax: tvoj prístup sa mi vobec nepáči. 1, som študent a brigadujem a po 2, nebudem zatial niečo kupovať čo nebolo odskušane zatial som nikoho prispevok nečítal ako niekto prevádzkoval SSD a aké výsledky s MSTS ma.

CANDY napsal:
Tax: tvoj prístup sa mi vobec nepáči. 1, som študent a brigadujem a po 2, nebudem zatial niečo kupovať čo nebolo odskušane zatial som nikoho prispevok nečítal ako niekto prevádzkoval SSD a aké výsledky s MSTS ma.
1.) To je len tvoj a tvoj problém.
2.) Čítaj fórum poriadne, keď čítaš diskusné príspevky povrchne, nečuduj sa, že napíšeš niečo, čo sa potom zvrtne niekam úplne inam. O tom svedčí aj skutočnosť, že sme SSD už rozoberali v inom vlákne a aj predchádzajúci Pavlíkov príspevok tomu napovedá ...

tax: ja som tu častejšie než ty ako moderátor... a čítam všetko čo sa mi objaví v posledných príspevkoch.

CANDY nechaj toho už prosím ťa. Ako by to nebolo jedno. Čo si tu chcete dokazovať , kto je lepší ?

To CANDY:
možná čteš vše, ale máš asi problém si zapamatovat co kde bylo. Naposledy tady: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3154&pid=123174&highlight=SSD#pid123174
A tady http://diit.cz/clanek/ssd-je-levnejsi-nez-hdd je malé srovnání....

Naposled editoval moderátor:
dem: nie ja som sa normálne pýtal... a ak tu je nejaká debata o SSD tak by som si ju rád prečítal. Ked som si dal vyhladať "SSD" našlo mi nejaku jednu tému... ostatne nič... a určite sa nebudem pred niekym navyšovať. Ale chcem aby konečne ludia normálne komunikovaly pretože podla mňa tý "vyšší" sa tu navyšujú. veť kolko krát bol začiatočník zosmiešnený a bolo mu vynadano. prečo lebo je začiatočník a kým moderátorom. A nepovec že to tak nieje. (Reakcia na skušku od dussa)

Back
Nahoře