Dílna a modely Jaroslav Skůra

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Hezký večer,
na web jsem umístil odkaz na stažení upravených textur pro Messouna. Úpravu textur provedl Alexey Soljenitchev a nutno dodat, že tyto textury mají šmrnc. Mimochodem Jirko a Davide, je to stejný člověk co ohodnotil Vaše textury na Taury na německém foru :D

a60b3abcc26e0a3f70c33ba69db21c31.jpg

Naposled editoval moderátor:
Jak je zde ten kraken bude již někdy ke stažení nebo je to placený model?? Jestli je placený tak sem ochoten si ho koupit.Dík za odpověd´.
S pozdravem Krakenomaniak

Hezký večer,
tak co vy kluci ušatý slovenský, bude se Vám s ní dobře jezdit ? :D

fd55d62d2b2131cdf41a29173f84934d.jpg

Fotky na textury zprostředkoval 3michal.

lukas matura napsal:
Nejen klukům slovenským, i českým. Děkujeme pane Skura. Kabina je stejná jako u našich strojů? Lukáš

Kabina by měla být stejná, myslím, že jediný rozdíl je v max. rychlosti, ta slovenská je omezená na 160km/hod. Důvod neznám.

Je to taková jednodenní rychlovka :oops:

Najděte deset jiných rozdílů, ale tažná síla to není. ETCS L1, vnější nátěr a softwarově omezená maximálka. Konstrukčně není rozdílu mezi řadou 380 a 381.

Jaroslav Skůra napsal:
lukas matura napsal:
Nejen klukům slovenským, i českým. Děkujeme pane Skura. Kabina je stejná jako u našich strojů? Lukáš

Kabina by měla být stejná, myslím, že jediný rozdíl je v max. rychlosti, ta slovenská je omezená na 160km/hod. Důvod neznám.

Je to taková jednodenní rychlovka :oops:

Administrativa - snad kvůli dotacím z EU.

Na to by ti starší páni povedali, že čo nevypúšťa paru to nie je lokomotíva.

Luky napsal:
To je smůla:(, která holka mi teď bude tahat "ÉCéčka"? Musím se poohlédnout po jiné "štíhlejší a atraktivní ženské s pěknými tvary:P".

Luky to je jednoduchý, na textuře si přimaluj "a" no a máme na světě modelku Michalu ;)

Možná se nechám přesvědčit na "pušpůla" tak uvidíme, jestli se mi do toho bude chtít :-P

Jaroslav Skůra napsal:
Možná se nechám přesvědčit na "pušpůla" tak uvidíme, jestli se mi do toho bude chtít :-P
Nafotil som ho na komplet z každej strany aj s oboma kabínami.

Back
Nahoře