Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha

Taky moc děkuji za parádní aktualizaci... ;-) Já se na konec světa těšil, že nebudu muset doplácet soc. pojištění za letošní rok a vono nic! :D

Lukyn-CZ. Tak to jsme byli asi nejen dva. :D 21. nic, žádné katastrofy, tak jsem smutně panu domácímu řekl, že peníze na nájem sice nemám, ale něco zbylo na kontokorentu a peníze mu převedl. A on také ožil, protože také měl něco platit a neměl z čeho a čekal, až mu zaplatím. Smutný to rok.

Tak jsem skončil vánoční lenošení a od včerejška už opět pracuji v editoru. Aktuálně makám na Šumperku. Silnice kolem kolejí a všeobecně kolem, ať je nějaká šablona na osazování města, vlečky a teď jdu na depo.
Nechce se někomu vymodelovat alespoň nádražní budovu ? Taková stavba se ničím nahradit nedá a navíc by mě práce víc bavila. Ze Šumperka je Vás tady hodně, jeden má nebo měl dokonce v podpisu, že z domova má krásný pohled na nádraží. Jen seběhnout v pantoflích po schodech a nadělat cvak, cvak cvak cvak :D Aby byly alespoň fotky na textury.

Pokud nebude nějaký zádrhel, tak na jaře bych něco malého vydal. Už kvůli Danovi, který ve svých aktivitách vždy zasáhne až někam do holých luk a strání, které už nestíhám dokončovat do aktualizačních termínů.

Dobrý den, nešlo by ve stanici Vamberk přidělat ještě kus kolejí a krajiny směr Rokytnice v Orlických horách? Díky.

Šlo by vše, jen člověk má vyměřený čas jen 24 hodin denně. Možná až mne někdo pobídne nějakým modelem :D :D
Teď dělám Šumperk a okolí a nikdo mne odsud nedostane, dokud to tu nedokončím.
Šablona se už rýsuje pěkně. Jen to depo byly nervy. Já věděl, proč se mi do toho před aktualizací nechtělo. Jen nechápu, proč v Šumperku musí mít tolik silnic. Kdo se s tím má pokládat :-P Ale jinak jsem vše měřil pravítky a tak nějak jsou odstupy dodrženy a kdyby někdo modeloval, mělo by se tam vše vejít. I točna má správný odstup od krajní koleje na nádraží.
c657b1c051725ea0bec456ff1e3931ad.jpg

Naposled editoval moderátor:

Zbyněk Šemora napsal:
... Ze Šumperka je Vás tady hodně, jeden má nebo měl dokonce v podpisu, že z domova má krásný pohled na nádraží. Jen seběhnout v pantoflích po schodech a nadělat cvak, cvak cvak cvak :D ...

Myslím, že jsem v Šumperku jediný kdo hraje MSTS :D :D (nevím to určitě) :D :D
Na Nový rok, jak bude pod mrakem tak půjdu tedy nádraží nafotit ze všech stran. A chcete také nafotit i něco kolem nádraží?? Budovy, hospodu, stavědla atd.??
Ale nevím, komu mám potom fotky poslat. :)

Lukáš

Jak budeš mít nafoceno, dej to do Burzy do placu a uvidíš.

Ještě dodělat koleje v líhni Regionov a bude to v Šumperku kolejově celé.
Nakonec jsem našel vhodnější model depa a to Hradec Králové. Nemusel jsem rotundu nadstavovat a točna je natočená tak, že se dá zajíždět do rotundy z olomouckého zhlaví.
ce7f48cde23f9c75533fc43b24420cd1.jpg

Zdravím všechny,

teda pane Šemora, aktualizace je suprová a hlavně chci poděkovat za Beroun, jelikož je to stanice mě nejbližší, tedy až po Zdicích :-D a musim říci že nově aktualizovaná nádražní budova v Berouně je bomba a fakt čest všem, co se na tvorbě podíleli .-)

Hurá, ještě letos jsem dokončil koleje v dílnách Šumperk, sice tam ještě jsou nějaké zrady se sklony, ale jaksi momentálně nemám k dispozici raketoplán, abych si tam odskočil vše zkontrolovat. Ale i tak nejhorší je vše vymyslet a nějaké srovnání s terénem je už sranda.
19aae8d21fde918f4b6e88166677bc49.jpg

Nikdy jsem neměl tu čest, ale už vidím aktivitu, jak jezdily 451/452 na generální opravy do Šumperka a zpět nové. Do Zábřehu po vlastní ose a dál do Šumperka pomocné spřáhlo a zamračená.
Začátek na ONJ, zajet na Vítkov, tam vzít další jednotku a hurá nach Šumperk. O tom se mi ani nesnilo, že by byly možné i takové aktivity z pohledu drážního u 451/2, z Prahy až za konec světa :D
Ještě nemám zaděláno na aktivitu z Prahy do Ústí na soustruh kol. :D Tam jsem měl tu čest jet z noční pohotovosti. Jelo se přes Lysou (dráty přes Kralupy ještě nebyly) Šel jsem nic netušíc na noční a vrátil jsem se až za týden a celý pobyt byl placený skrz. To pak byla výplata. Kde jsou ty časy :D

Jinak přeji všem hodně štěstí a zdraví do nového roku.

Prý se říká, "jak na Nový rok, tak po celý rok"
Dílny v Šumperku jsem konečně trochu dal dohromady. Ale dnes to moc neodsejpalo, musel jsem si dát odpoledne dvacet. Mohu jít spát jak pozdě chci, ale zvony kostela v 7.00 ráno jsou neúprosné a hlavně vytrvalé, že ani nepomůže se schovat pod peřinu. A pak už to nemá cenu a raději vstanu.
60e2a181c6bd498a91180e86128f8326.jpg
886f846517ba7f5f22f0c6dfac7ec965.jpg

Nádherný Pars :)
Už se těším na aktualizaci a zítra pokud bude pod mrakem jdu fotit nádraží :) :D

dvacka napsal:
Nádherný Pars :)
Už se těším na aktualizaci a zítra pokud bude pod mrakem jdu fotit nádraží :) :D

To Dvacka: Jediný ze Šumperku nejsi.

Jinak se chci zeptat Zbyňka jest-li bude ještě vylepšovat krajinu v úseku Zábřeh-Bludov.

Tak to jsem rád, že nejsem v Šumperku jediný kdo hraje MSTS :)

Kyocera napsal:
...

Jinak se chci zeptat Zbyňka jest-li bude ještě vylepšovat krajinu v úseku Zábřeh-Bludov.
A co tam tak zásadního chybí ? Možná změnit textury polí. Tam je jinak monotonní rovina. Možná něco v Postřelmově. Ale to by bylo hlavně o eventuelních modelářích. Teď vylepšuji krajinku mezi Bludovem a Šumperkem a kus za. :D Zatím jsem na plac naházel všelijaké baráky, abych si vybral nejvhodnější.

Díval jsem se na Streetview a tam je Šumperské nádraží jak vystřižené na textury. Pak to jen doplnit pohledy od kolejí a nějakými detaily. Jinak tohle nádraží se opravdu ničím universálním nahradit nedá, podobně jako Národní divadlo v Praze :D

Oficiálních uživatelů BP je Vás ze Šumperka víc než 10. A další z okolí. Určitě se všichni na dokončení tohoto nádraží těší a ti první ani nedoufali, že za deset let povedou koleje v tomto projektu až sem. Ano, do Šumperka jsem posílal tehdy ještě CD v roce 2003 hned v prvním vydání Kúty - Brno.

Ahoj Zbyňku, neplánuješ trať 016, nebo její úsek Moravany - Borohrádek? Díky za odpověď

Zdravím,

chtěl jsem se jen zeptat, jest-li jezdila někdy 754ka v najbrtu v úseku Zábřeh-Jeseník.

Díky za odpověď.

Kyocera napsal:
Zdravím,

chtěl jsem se jen zeptat, jest-li jezdila někdy 754ka v najbrtu v úseku Zábřeh-Jeseník.

Díky za odpověď.

754ka nevím, ale 750.7 jsem tam viděl.

Sice je to trochu mimo téma, ale ano 754 tam v najbrtu jezdila a to konkrétně 754.079 (dneska je jako záložní v Šumperku). Nyní jsou veškeré erka v režii 750.7.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře