Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Kdepak,tuhle v plánu nemám. Dle mého není nic na nich tak zajímavého, abych vytviril skin v tomto laku. Nicméně dva skiny(706 a 714) které vytvořil Scotty,mi přijdou velice kvalitní :)

Během včerejšího dne zveřejnil Malárd svoji ČD 363.039-9 a já dneska zveřejnil svoji 363.002-7 se kterou mi moc pomohl Dodo. Samozřejmě děkuji Malárdovi za zveřejnění a přeji mnoho kilometrů bez nehod! :)

Děkuji Liademe za krásnou prototypovku, je to moje srdcovka, se kterou mě pojí několik příjemných vzpomínek :)

Nemáte zač. Ještě společně s Dodem pro vas připravujeme jednu perličku,tak se mate na co těšit!

Vďaka za ďalší pekný skin. Ináč pozeral som ten Mallardov web...mám slabosť na české štvorky...ale tá 016,019 a 044 sú urobené ozaj vysoko profesionálne, skladám klobúk pred autorom !!!

Pozri, keď je niečo pravda nemám a ani v minulosti som nemal problém to sem napísať. Už dlhšiu dobu nemám na tvorbu čas ale dianie na čs. MSTS scéne sledujem a musím povedať, že tzv. nová generácia skinárov si dáva záležať a odvádzajú kvalitnú prácu. To treba pochváliť už len z dôvodu, že je obdivuhodné to, že vôbec ešte niekto robí...takže páni prajem veľa elánu a keby ste potrebovali nejaké foto kľudne sa ozvite. Z čias mojej aktívnej tvorby mi toho ostalo asi 500GB...postupne to v príslušnom vlákne budem ponúkať.

I ode mne velký dík mladým talentovaným skinařům. Nebýt vás pánové, neměli bychom my aktivitáři co dělat. ;)

Back
Nahoře