Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Krásná práce. Ale nechcete se páni skinaří také pustit do nových přírůstků na českých kolejích? Áček a Béček už je kupa a z kolejí pomalu mizí. Naopak Bdpee, různé ABmz a Bmz ex OBB s kinderkinem i bez kinderkina už lítají v plné parádě, totéž reko Bdtee a ABpee z Polska... :)

Ono to není jenom o tom, že by se nechtělo. Je to taky o modelářích, ne všichni mají čas,nebo chuť a tak se skinuje, na co je pěkný model,co se skvěle skinuje. Pokud by se někdo nabídl, že mi vůz vymodeluje, pokud dodám textury, nevidím v tom problém, ale takhle všichni napřahují ruce a čekají, až někdo něco vydá, aníž by se zapojili :)

Jak to mysliš? Skin je můj, model he Pikka.Jestli narážíš na skin ,co se tu prezentoval nedavono společně s 843.024, tak to je cizí prace :)

Koukni pořádně,střecha ma jiný odstín a bez odlesku,moje je skoro bez záplat na boku,model uzjejiny,kde nejsou již zásuvky na světlech,apod :) hlavně čelo mám úplně jiný,kde mám vylazeny přechod :) Jinak fotky jsou ze stejného zdroje,proto ti to přijde...

Samozřejmě upravený model může dostat i další skinař, když si o něj napíše :)

Tak vozy jsou oba dodělány, k vydání tedy brání jediná věc...Po přepsáni názvů textur v .s souboru se po zapnutí simulátoru objeví hláška "Nelze přidat vozidlo do světa". Zkoušel jsem to já i Dodo, ovšem výsledek byl stejný. Nevíte někdo, jak to opravit? :)

Namiesto klasickych moznosti zabalenia do binaru (shapeshifter a bat. ) pouzite routeritter.

Dnes po nočnej som sa s tým chvíľu ešte ráno bavil a už to funguje. Preto je možné že to liadem čoskoro vydá. :3 To sa budú voziť EC-čká :)
By Dem: Díky za radu v podstate som to poprepisoval všetko skrz Route Riter zo začiatku to vôbec nechcelo ísť stále to hádzalo "Nelze přidat vozidlo..." no potom už ani neviem čo som postláčal a už to išlo.

( najlepšie je keď sa niečo podarí a človek ani nevie ako :D )

Back
Nahoře