Skiny Liadem, wincek007 a kraky470

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna liadem
  • Datum začátku Datum začátku
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zkušenějších, která kabina odpovídá více realitě pro 754ky od liadema. V eng-u má směrování na 754009.cvf, ale když jsem si přečetl některá vlákna zde na fóru, tak jsem si asi odpověděl sám tím, že tato kabina je neveřejná. Mám u sebe v Trainsetu kabinu na 754 od Dema a kabinu na 754 ze stránky http://trainsim.wz.cz/ Předem vám děkuji za odpověď, děkuji.

Kabíny od dema sú pre 754 s vlakovými zabezpečovačmi LVZ a mirel. Tá z trainsim.wz.cz je tiež z LVZ. Ak sú liademové 754 pred reko, môže tam byť LVZ, ja by som si prioritne nastavil kabínu s LVZ, ak sú však po reko MSV, tak smola...

ak sú však po reko MSV, tak smola...
Pokud to chápu dobře, tak reko mašiny mají diodové světla, ne? Tyto je nemají, tak asi budou ještě před rekonstrukcí. Tudíž by šly použít obě kabiny, ne? Pokud mi může někdo poslat do SZ jak poznám, která mašina má Mirel a která LVZ, děkuji.

Tak další skin je ČD BDs450 260-7 DKV:Brno. Je to přednostně pro RW, ale když vám ho Dem dá do msts, nebráním se tomu :) Na modelu zbývá doskinovat podvozek, nějaky detaily a upravit model. Za fotky děkuji kolegovi Malardovi :)

bds.jpg

Tak jo, tímto bych vám chtěl popřát veselé vánoce s hodně dárky(fyzickými,ne do MSTS :D) a šťastný nový rok! :) A zároveň vám chci oznámit, že já si nehraju na nějakýho santu nebo ježicha s dárky, které musim doručit do zítřka, ale budu postupně do silvestra uveřejňovat nějaké věci, co mám vydat. Nyní polazuju Bc v najbrtu, které je primárně určeno pro RW,ale dám ho i do MSTS, pokud bude Dem souhlasit.

Píšu, skiny super, pro nás z Tvého popisu nedostupné. Tvá práce vždy byla a je skvělá, o tom žádná, dál ses vydal na novou, budoucí cestu, která už se většiny zdejších diskutujících netýká. Budeme čekat na výrok autora modelu. I tak za mne díky. ;-)

Myslím si, že autor nebude vůbec proti po tom, co Viaxern vydal skiny jeho vozů do MSTS. Takže i na tyto vozy se můžete těšit, plus jeden nedodělek, který nyní stínujeme a ladíme.
362.jpg

Souhlasím s poisonem že liademova práce byla a je skvělá a myslím, že by se našli i další, co to jen potvrdí a tak by byla škoda, kdyby 750 308, co liadem taky skinoval, byla nezveřejněná. Jako tester můžu říct, že se mu velice povedla a chybí jen krůček k dodělání. Myslím, že je jen potřeba ho trochu povzbudit. Kvalitou je skin na úplně stejné úrovni jako 4016,4019 - tedy na jedničku!

Snad nás potěšíš i tímto skinem, než přejdeš do jiné komunity :rolleyes:

P.S.: Toto má být jen povzbuzení, nikoliv vyvolání OT, který tu nedávno kvůli tomu vznikl. Díky:cool:

Tak ta 362 122 vypadá moc hezky,stroj po laku do MSTS výborná práce.Taktéž 754 016 je vynikající,velmi kvalitně naskinovaná.I já bych se chtěl přimluvit za 750 308 aby byla zveřejněna,když už je skoro hotová a jakožto Brňák bych ju moc uvítal.

No tak vozy i Helča vypadjí parádně! Koukám, že se mám ještě hodně co učit, co se týče skinování... Takže za mě pro Tebe a Tvé skiny"LAJK"! :D

Autor modelu nebude mať problém to zverejniť aj pre msts. Včera som to s ním prebral a súhlasil. Akurát ho trochu sklamalo že Liadem nevydržal až do času úpravi modelu a ponáhľal sa dať info hneď..... Autor modelu však vravel, že práca je to kvalitná aj tak a trpezlivosť vraj príde vekom.

Back
Nahoře