Vokýnko žádostí

Michal napsal:
V tom případě by mě zajímalo, co s nima v elektrárně budou dělat.:D Uhlí tam vozí easy z mostecké pánve, které vyklápí v automatickém výklopníku. Nebo mi něco uteklo? Jinak aktivitu samozřejmě můžeš udělat jakou chceš. Ptám se jen ze zvědavosti. Sám mám připravenou aktivitu z Dřís do Řečan.;)
To je v pohodě, já tam stejně budu dávat Eas-y. Tohle je vlastně remake Kebarkovy aktivity, ačkoliv tam nejsou vozy z Ostravy. Jsou jenom z Polska, přece jenom 20 vozů je akorát. Kolik máš ty vozů?

To mi tu řikáte nějaký blbosti. Tohle nepojedu. Jinak Michale z dřís se 122kou uhlí do Chvaletic by nebylo špatný ;-)

Jednou jsme to tady řešili, že tam jezdí vlaky po 30 vozech, kdy se pak rozdělí na 2x15. Ale podrobnosti zná Michal, ten to tam má za humny

Čouda napsal:
To mi tu řikáte nějaký blbosti. Tohle nepojedu. Jinak Michale z dřís se 122kou uhlí do Chvaletic by nebylo špatný ;-)
Tak to nemusíš jezdit když se ti to nelíbí. Nicméně, už jsi projel mou opravenou S41?

Ještě sem to nestihnul. Řeším zase nějaký debility po Italech. Jenže to je přepsování tak tisíce souborů. Na posrání. Taky skinuju a dělám textury na vagon. Na ježdění není čas a ani není co.

Pepa z Nuslí napsal:
Kolik máš ty vozů?
30.

Čouda napsal:
Jinak Michale z dřís se 122kou uhlí do Chvaletic by nebylo špatný ;-)
Ta aktivita už je, respektive pro veřejnost teprve bude. Ale obávám se, že pro tebe nebude dostatečně dobrá.:D:D:D:P

čoudo, vysvětli mi to, co máš napsaný dole, já to nějak nechápu, alespoň tu část "bůh umírá ranami kladiva" nechybí ti tam slovíčko? :o)

Tome (snad jsem jméno vytušil správně z tvoji přezdívky) slovíčko nechybí. Čti víc knížky, ty jsou takových souvětí plný. Třeba ti doporučuju S SS divizí Wallonie na východní frontě.

Co se podpisu týče, navšitiv stránku www.umbrtka.com a bude ti vše jasné. Pokud ne, kup si CD :-D No a že bůh umírá ranami kladiva značí to, že jsem se od boha jaksi odvrátil. Možná bych tam mohl připsat, že déšť kanalizačních poklopů ubíjí krista :-D Podle mě to jsou pohádky, ale pěkný, několik století pilovaný :-D:-D

Mám rád horrory a podle těch stránek jsem usoudil, že se někdy na tebe budu muset podívat. :oD
Je pravda, že knížky nečtu. Moc velkej žrout času, naposledy řeku bohů, takže asi trošku opačnej pól. :-D

David Hájek napsal:
Zdravím
a rád bych zde poprosil širokou MSTS-foto-šoto-veřejnost o pořízení fotodokumentace strojů OBB ř.1216 za účelem následné tvorby textur.
...

Zdravím,
tak to po téměř třech měsících zkusím ještě jednou.:rolleyes:
Našel by se někdo,kdo by byl ochoten pořídit fotodokumentaci strojů OBB ř.1216 za účelem tvorby textur ? Nevím jak je to v novém GVD v Břeclavi,ale v Praze /hl.n./ by měly být tyto stroje k vidění i přes den /viz.reportáž o první jízdě stroje ř.380 s cestujícími,kde se Taurus na chvíli objevil/. Teoreticky by postačilo nafotit jedno čelo a jednu bočnici,ale samozřejmě platí,čím více,tím lépe /ovšem kvalitně/.;)
Vzhledem k tomu,že neznám jiný způsob k případnému "navnadění" fotografů,zkusím toto ... . :rolleyes:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/1216_front.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/1216_left.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://simtrains.eu/trate/davca/davca/obrazky/1216_right.JPG

Prosím veřejně nekomentovat a po nafocení Tauruse se raději ozvat přímo na e-mail davca@iol.cz .:cool:

Děkuji.

David

Ahoj,
pěkně prosím, nemá někdo texturu ocelových pražců? Ta ze ZTracks je sice jakž takž použitelná, ale není to úplně ono.
Díky, Tom

Ahoj,
chtěl bych poprosit místní msts-fotiče o pomoc.
Tvořím modely lokomotiv pro trainz (vím, možná spousta z vás přestane dál číst, ale třeba se najde nějaká dobrá duše), aktuálně finišuji lokomotivu 730.
K samotné žádosti: Sháním fotky, využitelné ke tvorbě skinů této lokomotivní řady a jakékoliv fotky jejich kabiny. Dále sháním (to už jen tak, kdyby náhodou) fotky zamračených č. 4, 6 nebo 7.
Za cokoliv děkuji.
Na oplátku mohu nějakému staviteli poskytnout modely nádražních budov, které můžete vidět u mě na stránkách - budovy z Jesenicka nebo Opavska (další zatím nezveřejněné nebo nehotové - Štěpánkovice, Bolatice, Štítina, Háj ve Slezsku).

kuna napsal:
Ahoj,
chtěl bych poprosit místní msts-fotiče o pomoc.
Tvořím modely lokomotiv pro trainz (vím, možná spousta z vás přestane dál číst, ale třeba se najde nějaká dobrá duše), aktuálně finišuji lokomotivu 730.
K samotné žádosti: Sháním fotky, využitelné ke tvorbě skinů této lokomotivní řady a jakékoliv fotky jejich kabiny. Dále sháním (to už jen tak, kdyby náhodou) fotky zamračených č. 4, 6 nebo 7.
Za cokoliv děkuji.
Na oplátku mohu nějakému staviteli poskytnout modely nádražních budov, které můžete vidět u mě na stránkách - budovy z Jesenicka nebo Opavska (další zatím nezveřejněné nebo nehotové - Štěpánkovice, Bolatice, Štítina, Háj ve Slezsku).
Ahoj,

reaguji na Tvůj příspěvek, zaujala mě Tvoje nabídka objektů z Jesenicka a Opavska. Spolu s dalšími 2 autory tvoříme do MSTS trať Olomouc - Opava a Krnov - Jeseník (a dál). Hodil by se nám každý autentický objekt. Fotky 730 bohužel nemám, můžu nabídnout něco co jezdí u nás a nebo jiné objekty trati 310, které modeluji v 3dsMax.

S pozdravem
Jacek

Pardon, to měla být SZ a teď to nejde smazat...

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den. Nemá někdo případně nafocenou 151 v najbrtu nebo 162 z černým rámem. Jestli jo budu strašně vděčný.

Ahojte

niekedy dávnejšie som tu niekde videl odkaz na zoznam Trainsetu BP. Neviete mi poradiť kde to bolo? Nejak to neviem nájsť :)

Zdravim všechny, mám malou prosbičku, bohužel mi nějakým záhadným způsobem ze složky cd_Es zmizela všechna vozidla (asi moje 11-ti letá dcerka :D , občas si prohlíží mašinky a vagonky). Byl by někdo ochotný mi tu složku poslat na mail nebo uložit někam na stažení? Pokud vim, tyto vozy byly ke stažení pouze u Poooolllla, ale ty stránky již bohužel nefungují. Předem děkuji mnohokrát.
Vyřešeno, už není potřeba posílat, díky moc ;-)

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře