Editor úkolu (neodpovídá)

Jen tak pro informavi, u chystaných aktivit. Jedna pro BP úsek Břeclav - Brno - Žďár - Kolín - Praha Bubny, tak editor načítá aktivitu tak 2 - 5 minut a taky píše, že neodpovídá a taky při množství tras vozů a vlaků, tak při prvním uložením nové trasy čekám tak, že stihnu uvařit kafe. To samé Trať 321 úsek Bohumín - Třinec - Havířov - Ov hln. - Praha hl.n.
Dan

Jo, ještě jsem zapoměl, u BP a 321 je nutností mít v editory vyple zobrazení:
Nákladní koleje názvy
Nástupiště názvy
Kilometrovníky
Jinak se ti editor neskutečně zpomalí.
Dan

Dan J., Zbyněk Šemora: Aktivity které nejezdím mám u všech tratí odložené v archivech s výjimkou jediné, uvedené zobrazování vypnuto a přesto nefachá. To už jsem zkoušel. Možná, že bych měl zkusit počkat delší dobu. Považuju to teď za chybu, když předtím všechno naskakovalo. Ne rychle, ale naskočilo. Dobrá, ještě to jednou prověřím jestli jsem něco nezapomněl vykliknout, nechám tomu delší čas a uvidí se... Díky

Ahoj chlapi,
mám menší problém. Po dlouhým čase jsem si chtěl udělat nějakou aktvitu ale nedostanu se dál jak přes "úvod" (výběr editoru), po zvolení mi editor spadne. Kdysi sem tu někde četl, že to dělají některé vozy v trainsetě a určitě to tak bude. Chtěl sem se ale zeptat, je nějaký způsob jak zjistit, který vozy to dělají? Stahoval jsem jich strašný mraky, tak nevím...

Se omlouvám, že tak prudím ale jak to mám udělat? Byl tu na foru i "návod" ke conbuilderu ale ten se mi nedaří najít. Přes něj sem se s CB naučil trochu pracovat.. Něco sem našel ale nevím jestli je to ono.. Spustím CB dám Test-Mising files-Engines zakřížkuju vše a pustím test. Vyjedou mi nějaké chyby něco v trojúhelníku něco ve zbývajících ikonách ale nic konkrétního. Udělal sem to správně a musím hledat v tomhle nebo se to dělá jinak? Díky za trpělivost:(

Musíš kliknout na Shapes file...tam ti to v TXT souboru napíše.....pokud teda máš nastavený TXT v CB

Můžete mi prosím poradit,když dam nový úkol a dam nový nebo upravit. Tak mě da hlášku přestal pracovat a chce ukončit pogram. Co stím mam províst?

pospa80 napsal:
Můžete mi prosím poradit,když dam nový úkol a dam nový nebo upravit. Tak mě da hlášku přestal pracovat a chce ukončit pogram. Co stím mam províst?
Jak tak u Tebe pozoruji, co den, to nová hláška. To pomůže jen jedno, vyhodit PC z okna.

pospa80 napsal:

Zkus AE na nějaké jiné trati, než BP, nebo 321. Například na trati 310, 180, nebo 240. Dej vědět, jak si dopadl.

prolam napsal:
pospa80 napsal:

Zkus AE na nějaké jiné trati, než BP, nebo 321. Například na trati 310, 180, nebo 240. Dej vědět, jak si dopadl.

Pravě že to děla i 310. A co to je to AE?

pospa80 napsal:
prolam napsal:
pospa80 napsal:

Activity Editor...

prolam napsal:
pospa80 napsal:
prolam napsal:
pospa80 napsal:

Activity Editor...

No dělato tak a ji tak

zdravím skusam si spravit aktivitu a vyskytol sa mi problem pri vlozeni supravy na trat sa mi vobec nezabrazi ze je tam nieco vlozene a pri tom mi to zobrazovalo a v zlozke zobrazit mam zaskrknute vsetko okrem nazvov nastupist a kilometrov a netusim co sa mohlo stat preco to zrazu nezobrazuje....dakujem za radu a pomoc

Peter268 napsal:
zdravím skusam si spravit aktivitu a vyskytol sa mi problem pri vlozeni supravy na trat sa mi vobec nezabrazi ze je tam nieco vlozene a pri tom mi to zobrazovalo a v zlozke zobrazit mam zaskrknute vsetko okrem nazvov nastupist a kilometrov a netusim co sa mohlo stat preco to zrazu nezobrazuje....dakujem za radu a pomoc

Jak to myslíš, že se ti nezobrazuje souprava?

Back
Nahoře