Aktivity erikmir (Er)

bastard napsal:
Zkus ji znova stáhnout a nech přepsat v trainsetu.
Tak banální oprava a asi to i pomohlo, je fakt že jsem měl pouze 2Gb RAM, a dneska konečně mám 6Gb, těžko říct kde byl problém :D každopádně děkuji za radu a já jdu pokračovat ;)

Dobrej dem nema bit nahodou ina masina EA 826 (marfa) http://www.train-sim.ro/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=274&Itemid=32 lebo taka tu ani nieje dekuji

Taky jsem musel pohledat, tady je, ale s kabinou a zvukama je to horsi.
http://www.train-sim.ro/index.php?option=com_docman&task=doc_details&gid=113&Itemid=32

Pardon za blbý odkaz. Odporúčam však použiť tú, ktorá je v readme - tá sa viac podobá na tú, ktorá jazdí na Slovensku.

Zvuky je treba presmerovať. Mašina sa nainštaluje do Trainset\BLW_LE5100_Pack

Tak Metropol je v cíli, aspoň teda v Blavě :D
Moc pěkná a povedená aktivita jen tak dál, žádná nuda a ještě docela slušně těžká souprava, můžu se na něco takovýho zase těšit? ;)

Ďakujem, cením si tvoju pochvalu.
Dúfam, že Metropola čoskoro potiahnem až do Štúrova (uvidíme)

No, asi ťa sklamem, ale nič podobné zatiaľ v pláne nemám. Jedine mám v pláne jedno kratšie ECčko Petrov. Zatiaľ však nemám scenár. Teraz to vyzerá na takú pohodovku :) Ak máš nejaký námet, jak túto aktivitu spestriť, môžeš mi ho poslať do SZ.

Alebo by som chcel urobiť jeden vlak, ktorý zatiaľ nejazdí, ale v aktivite Push-Pull ste mohli stretnúť 380 na schvaľovacích testoch pre trate ŽSR. Takže aj takúto by som mohol.

Potom by som chcel zas niečo urobiť aj pre ŽSR 150

Pardon, jen takova otazecka na mistra Erikmira. Nic ve zlem, ale kdyz teda doporucujete stahnout tu co je v readme, tak proc je v consistech ta EA826 ? Jinak pekna aktivitka os_2019

Najprv som tam dal tú ktorá tam je. Neskôr som narazil na EA877, tá sa viac podobá na tú, ktorá jazdí po Slovensku. Jednoducho som to zabudol vymeniť. Zajtra sa na to pozrem a pošlem Poisonovi opravu.

Vsak v pohode, vzdy si poradime. :) No teda vzdy ne, kdyz uz jsem tu tak bych se chtel zeptat na ZSCS_363094. Za boha jsem ji nemohl najit, jen u nejakych madaru a to uz je stranka neplatna. dik

Zdravím,
zkusil jsem aktivitu Metropol. Na nádraží v Děčíně se mi to vždy v čase 02:04:00 sekne (za jízdy i při stání). Zkusil jsem přeinstalaci i kontrolní programy a nic. Jaký Trafic se v tom čase načítá? Zřejmě mi u něčeho v něm blbnou zvuky. Nepomůže ani uložit aktivitu v čase 02:03:58, sekne se stejně. Aktivitu Nex 41337 Děčínem projedu v pohodě.
Díky za radu.

petert napsal:
Nazdar

tu je ZSCS_363094
Je tu ale potrebná registrácia

Dik, ale tam jsem byl. Registroval jsem se tam uz davno nekolikrak a nikdy me to nebylo aktivovano, ja se ptal jestli to nekdo nema kdo by me to poslal, dik anryh@centrum.cz

Ahoj, mám problém s 2. dílem aktivity Metropol. V Praze na hlavním se mi při posunu po najetí na zbytek soupravy nechtějí tyto vozy připojit. Netuší někdo, čím by to mohlo být?

Niesom si istý, možno máš zlý default.wag, alebo si použil iný vagón, ktorý má zle nadefinované spriahla.

Back
Nahoře