Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Myslíš Radův model. Bymee dělal dřív Rado Rabatin.E499_2002 napsal:... Robův model.![]()
Tohle je ta nejdůležitější informace. Díky.Pikku napsal:Tyto vozy jsou v současné době připravovány i k release v TS2014![]()
Už jsou vyřezaná okna a lepím to na nové shaderyMichal napsal:Tohle je ta nejdůležitější informace. Díky.Pikku napsal:Tyto vozy jsou v současné době připravovány i k release v TS2014![]()
![]()
Pikku napsal:Myslíš Radův model. Bymee dělal dřív Rado Rabatin.E499_2002 napsal:... Robův model.![]()
Michal napsal:Tohle je ta nejdůležitější informace. Díky.Pikku napsal:Tyto vozy jsou v současné době připravovány i k release v TS2014![]()
![]()
No comment !!!!Čouda napsal:No já bych moc nejásal. Model pěknej, to jako jo, ale chování katastrofa. Tam než naběhne brzda, než to povolí. Já si připadám, jak kdybych táhnul lajnu nějakých zetek v géčku. Bohužel to silně kazí dojem z jízdy. Realitě se to ani trošku nepodobá. Já osobně bych s tímdle v reálu brzdit teda nechtěl... Jo? Takže předělat a okamžitě!!![]()
![]()
![]()
![]()