Aktivity MG

Info o stavu pokračování aktivity R 1540:

Bohužel i mne potkala nepříjemná věc. Odešlo mne PC,ale naštěstí jsem mněl zálohu rozpracované aktivity u kámoše. Ztratil jsem jen práci kterou jsem dělal za posledních 14dní. Teď je už vše v pohodě. Mám nové PC a vše šlape jak má. Aktivita už je ve finálové podobě akorát čekám až se mi ozve poslední tester. Aktivitu odešlu zítra dopoledne blackwolfovi ke zveřejnění. Předpokládám,že by o víkendu mohla být ke stažení.

Aktivita je tvořena :

Trať BP 79.1
verze BIN 1.7.1022
Trainset BP 6.1

Doufám,že i přes několikátý odklad zveřejnění aktivity se bude líbit. Jakékoliv připomínky a návrhy k aktivitě pište prosím zde ve vlákně.
Děkuji Milan

Měl bych takovou otázečku. Když jsem na hlaváku a najel jsem na žehličku mám odpojit tu 150tku nebo si jí nechat.

Po té co se vleze na žehličku a oživí se,tak se 150 odvěsí. Teď jsem na to kouknul a tato informace mne unikla. :eek: Milan

Naposled editoval moderátor:
Aktivita R1540 2.díl mi padne v místě za Dlouhou Třebovou, kde se snižuje rychlost ze 160 na 120km/h. Jedinou změnu jsem provedl v tom, že místo lokomotivy ČD 150 jsem si tam dal 362.119, má to na to vliv, nebo co dělám zlého, když jezdím na

Trať BP 79.1
verze BIN 1.7.1022
Trainset BP 6.1

Milan Grygar napsal:
Pokračování aktivity odesláno ke zveřejnění. Ke stažení bude na http://www.blackwolf-msts.ic.cz v nejbližší možné době. :lol:
Musím poděkovat všem,kteří se podíleli na testování aktivity. S pozdravem Milan
Tak 1 díl R 1540 byl pěkný,ale 2 díl ten byl unikátní moc se ti to povedlo samé mimořádnosti,odklony a ty jízdy po PRAZE,to fakt nemá chybu!!!!!!Velice dobrý nápad takhle pěkně vytvořit aktivitu.Přesně takhle to i v reálu funguje,myslím tím ty přetahy po PRAZE.Jen jedna malá chybička byla na ONJ jak najíždím v odjezdu na soupravu na SMÍCHOV,tak ve skutečnosti to není kolej 509,ale 502.Ale to nevím jestli to tam má stavitel trati dobře očíslované nebo jsi se spletl ty,v každém případě to nemění na tom že je to jedna z nejhezčích aktivit!!!!Do dalších takhle pěkných aktivit mnoho úspěchů přeje Radek.

Heme: nevím,kde je problém a z jakého důvodu ti to padá. Je pravda,že jsem nezkoušel měnit mašinu jako ty,ale pochybuji,že by to mělo na chod aktivity nějaký vliv. Zkus aktivitu znovu nahrát se 150 a uvidíě jestli ti to spadne.

Banán: Děkuji za pochvalu a jsem rád,že se někdo ozval a druhou část někdo dojel do zdárného cíle. Ta kolej je opravdu můj úlet a ne Zbyňkův. Ale musím říct, že úmyslnej(Chtěl jsem vědět jestli si toho někdo všimne). Takže skláním poklonu,že sis toho všimnul

Jinak do této chvíle se mi nikdo neozval,kromě Honzi,který aktivitu zveřejnil a měl k ní pár dobrých poznatků. Jen mne mrzí,že jsem musel odbourat veškerý provoz v Praze na hlavním,protože mne to znepochopitelného důvodu blokovalo vjezd na hlavní. Ještě jednou díky a těšte se už brzy vyjde aktivita pro trať 321 na námět z jednoho uživatelů. V současné době jí má už Honza u sebe,takže zveřejnění je na spadnutí. :D Milan

Milan Grygar napsal:
Banán: Děkuji za pochvalu a jsem rád,že se někdo ozval a druhou část někdo dojel do zdárného cíle. Ta kolej je opravdu můj úlet a ne Zbyňkův. Ale musím říct, že úmyslnej(Chtěl jsem vědět jestli si toho někdo všimne). Takže skláním poklonu,že sis toho všimnul

Jinak do této chvíle se mi nikdo neozval,kromě Honzi,který aktivitu zveřejnil a měl k ní pár dobrých poznatků. Jen mne mrzí,že jsem musel odbourat veškerý provoz v Praze na hlavním,protože mne to znepochopitelného důvodu blokovalo vjezd na hlavní. Ještě jednou díky a těšte se už brzy vyjde aktivita pro trať 321 na námět z jednoho uživatelů. V současné době jí má už Honza u sebe,takže zveřejnění je na spadnutí. :D Milan
Jak píšeš že se ti nikdo neozval tak se nediv já osobně znám několik lidí kteří jen mluví,nadávají,ale aby napsali něco do fora,třeba kritiku a nebo někoho podpořili to by jsme chtěli na nich moc!!! A ještě k tomu ONJ,ono když tam každou chvilkou jezdíš tak tě to uhodí do očí, 502 je o dost dál než 509 tak to se nedá přehlédnout. Doufám že aktivita na 321ce bude brzo venku,jestli bude tak pěkně udělaná jako R 1540 tak už kdyby tady byla tak je pozdě!!! :D ahoj Radek.

Banán: No možná tě trochu zklamu. Aktivita pro trať 321 je dělána v duchu pohodové aktivity tak jak se ji přál jeden uživatel. Jenom čisté ježdění bez mimořádností,ale i tak si myslím,že bude nač se těšit. Už jen proto,že těch aktivit pro tuto trať je pořád nedostatek. :lol:
Jinak připravuji mega aktivitu opět rozdělenou pro tratě 321 a BP pro úsek Košice-Praha. Předpokládám,že na ní budu dělat minimálně 2-3 měsíce. Mezitím vydám sem tam nějakou tu pohodovku. Milan

Milan Grygar napsal:
Banán: No možná tě trochu zklamu. Aktivita pro trať 321 je dělána v duchu pohodové aktivity tak jak se ji přál jeden uživatel. Jenom čisté ježdění bez mimořádností,ale i tak si myslím,že bude nač se těšit. Už jen proto,že těch aktivit pro tuto trať je pořád nedostatek. :lol:
Jinak připravuji mega aktivitu opět rozdělenou pro tratě 321 a BP pro úsek Košice-Praha. Předpokládám,že na ní budu dělat minimálně 2-3 měsíce. Mezitím vydám sem tam nějakou tu pohodovku. Milan
Ne nezklameš,každá aktivita od tebe vítána!!!

Zdravím.

Tak jak už Milan prozradil, dávám dnes ven jeho další aktivitu nazvanou R 663 Rožmberk - stahujte u mě na stránkách.

Blackwolf->Tak bud jsem pako (coz jsem tak aj tak....), ja tu aktivitu u Tebe na webu nemuzu najit, v sekci 321 neni.....(testovano 7.12.07 6.00 SEC)
EDIT: chyba objevena, aktivita je v sekci BP!!

Blackwolf napsal:
Zdravím.

Tak jak už Milan prozradil, dávám dnes ven jeho další aktivitu nazvanou R 663 Rožmberk - stahujte u mě na stránkách.
Tak bohužel nějak se mi nedaří spustit aktivitu, v CB-O chyb,v Activity-Anal taky 0 chyb.Hru spouštím přes Train Store a když dám spustit tak vyskočí hláška "nejméně jedna chyba byla zjištěna při přípravě k přesunu"přitom o jakou jde chybu bohužel zjistit nemůžu.Nevíš co z tím? Díky Radek.

Mně se to občas stává také, potom vše opravuji v programu "Convoi"
ten najde chyby i loose consistech a můžeš v něm přímo přepisovat v eng. i wag. souborech. Odkaz na !Convoi je někde na foru"

JIŘÍ GLOGOVSKÝ napsal:
Mně se to občas stává také, potom vše opravuji v programu "Convoi"
ten najde chyby i loose consistech a můžeš v něm přímo přepisovat v eng. i wag. souborech. Odkaz na !Convoi je někde na foru"
Právě že CB hlásí 0 chyb tak jsem zajel do programu Activity-Anal. a ten to umí taky,ale vše vyhodnotil v pořádku.Zkusím se podívat po programu Convoi,díky za radu.

Fabio napsal:
Blackwolf->Tak bud jsem pako (coz jsem tak aj tak....), ja tu aktivitu u Tebe na webu nemuzu najit, v sekci 321 neni.....(testovano 7.12.07 6.00 SEC)
EDIT: chyba objevena, aktivita je v sekci BP!!

No blackwolfe, tam máš chybu. Má být v sekci 321. Vitas

Všem a hlavně Milanovi se omlouvám. Nějak jsem se seknul :eek: Do dnešního večera chybu napravím. Ještě jednou sorry.

Tak aktivita R 663 je již zařazena ve správné sekci trať 321.

Taktéž jsem opravil velikost "okének" u anket. V některých prohlížečích nebyla pořádně čitelná otázka.

Mam problem s aktivitou R663:
spstim msts, vyberu si aktivitu a ve finalni verzi nacitani aktivita spadne.
TS 0chyb, v AE jde otevrit, zkousel jsem taky volnou jizdu s trasou a soupravou ktera je pouzita jako vlak hrace a ta jela v pohode.
nevite nekdo :) :)
diky moc

Fabio napsal:
Mam problem s aktivitou R663:
spstim msts, vyberu si aktivitu a ve finalni verzi nacitani aktivita spadne.
TS 0chyb, v AE jde otevrit, zkousel jsem taky volnou jizdu s trasou a soupravou ktera je pouzita jako vlak hrace a ta jela v pohode.
nevite nekdo :) :)
diky moc

Tak to bohužel netuším v čem je problém. Testoval jsem aktivitu před odesláním Honzovi na čtyřech PC a na všech se v pohodě bez problémů rozjela. Zkus zkontrolovat loos consist. Pokud tam je něco co nemáš v trainsetě tak ti to conbuilder nenahlásí při testu aktivity,ale TS by ti to nahlásit měl. Jinak opravdu nevím, proč ti to nejde. Milan

Back
Nahoře