Už to je skoro hotové ale není eng,cab a zvuky.Jinak díky že se líbí.Tomes napsal:Jirko, je to fakt nádhera, tak s ním trochu pohni, ať si ho můžu v aktivitě vyměnit za brejlovce ČD![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už to je skoro hotové ale není eng,cab a zvuky.Jinak díky že se líbí.Tomes napsal:Jirko, je to fakt nádhera, tak s ním trochu pohni, ať si ho můžu v aktivitě vyměnit za brejlovce ČD![]()
Co tam je za cab? Ze 752 nebo 755?Kadr napsal:Už to je skoro hotové ale není eng,cab a zvuky.Jinak díky že se líbí.Tomes napsal:Jirko, je to fakt nádhera, tak s ním trochu pohni, ať si ho můžu v aktivitě vyměnit za brejlovce ČD![]()
To já nevím který se tam víc hodí,co jsem koukal na kabiny 753.7 tak jsou zcela jiné.Zatím sem tam dal 752Martens napsal:Co tam je za cab? Ze 752 nebo 755?Kadr napsal:Už to je skoro hotové ale není eng,cab a zvuky.Jinak díky že se líbí.Tomes napsal:Jirko, je to fakt nádhera, tak s ním trochu pohni, ať si ho můžu v aktivitě vyměnit za brejlovce ČD![]()
Brejle 753.7 a 755 by měli být stejné, tak i s kabinou by to mělo být stejně.Martens napsal:Co tam je za cab? Ze 752 nebo 755?Kadr napsal:Už to je skoro hotové ale není eng,cab a zvuky.Jinak díky že se líbí.Tomes napsal:Jirko, je to fakt nádhera, tak s ním trochu pohni, ať si ho můžu v aktivitě vyměnit za brejlovce ČD![]()
Kadr napsal:To já nevím který se tam víc hodí,co jsem koukal na kabiny 753.7 tak jsou zcela jiné.Zatím sem tam dal 752Martens napsal:Co tam je za cab? Ze 752 nebo 755?Kadr napsal:Už to je skoro hotové ale není eng,cab a zvuky.Jinak díky že se líbí.Tomes napsal:Jirko, je to fakt nádhera, tak s ním trochu pohni, ať si ho můžu v aktivitě vyměnit za brejlovce ČD![]()
alcapone napsal:Ahoj
Já mam takovej dojem, ještě jsem to nezkoumal, ale 753 je v trainsetu BP. O no je trestné používat cab752. Snad si ho můžu stáhnout a používat. To kvůli přepsání v engu na cab752 musím požádat o svolení.
bob57_cz napsal:Nepřeháníte to tak náhodou v poslední době ti, kdož se tu tak oháníte tzv.autorskými právy ? Je snad někde v nějakém "EULA" napsáno, že tato konkrétní cab smí být použita jen a výhradně pro tento a žádný jiný model/skin? Není, tak se nesnažte o dodatečné nesmyslné změny podmínek použití. Autor modelu/skinu ve svém.eng pouze směruje link na hotovou cab. Nenabízí ji k downloadu z druhého zdroje.Jaroslav Brabec napsal:To máš ,pravdu trestné to není pokud si tento cab stáhneš pro svojí potřebu. Ale pokud ho někdo chce použít do svého skinu nebo modelu, veřejně tak si myslím ,že je slušnost požádat o svolení autora tohoto cabu. Není to první případ kdy si někdo přivlastnil mojí práci aniž by se zeptal zda s tím souhlasím. Na fóru pomalu každý poukazuje na autorský práva tak proč já bych měl být výjimka nebo jsem si snad dovolil hodně.alcapone napsal:Ahoj
Já mam takovej dojem, ještě jsem to nezkoumal, ale 753 je v trainsetu BP. O no je trestné používat cab752. Snad si ho můžu stáhnout a používat. To kvůli přepsání v engu na cab752 musím požádat o svolení.
Jaroslav Brabec napsal:Dobře Bobe, pokud máš takovýto názor požádám Syrdu o smazání mého cabu ,který má ke stažení ve svém katalogu. Jen jedno je divné , že pokud ty vyladíš *eng a někdo se ti v něm hrabe nebo dělá nějaké úpravy je zle .Ale běda tomu kdo se ozve co se týče jeho práce či souhlasu.
bob57_cz napsal:Neujelo ti náhodou něco ?Jaroslav Brabec napsal:Dobře Bobe, pokud máš takovýto názor požádám Syrdu o smazání mého cabu ,který má ke stažení ve svém katalogu. Jen jedno je divné , že pokud ty vyladíš *eng a někdo se ti v něm hrabe nebo dělá nějaké úpravy je zle .Ale běda tomu kdo se ozve co se týče jeho práce či souhlasu.
Na http://katalog-msts.wz.cz/MSTS%20kabiny.htm je link cab752.zip hezky dlouho nefunkční.
Co se rozčiluješ ? Martens to pochopil správně, ty způsobem ZŠ.
Vitas napsal:Na arwyho stránkách http://www.arwy-cabs.ic.cz je cab pro 753 i 750. Arwy by ti ho určitě pro ten Unipetrol půjčil.![]()
Pikku napsal:Vitas napsal:Na arwyho stránkách http://www.arwy-cabs.ic.cz je cab pro 753 i 750. Arwy by ti ho určitě pro ten Unipetrol půjčil.![]()
Problém s lokomotivou 753.7 je v tom, že má kombinovaný ovladač, něco na způsob Acely nebo naší 854ky. Na to by se pasovala Arwyho kabina ze 753 nebo 750 asi těžkoStejně problematické by to bylo i u kabiny pro 752 - ta lze bez problémů použít pro 752.0 i pro 752.6, ale pro řadu 755 a 753.7 určitě ne
![]()