Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
No, jsem zvědavý, co tam dají za vlaky. Tipuji, že tam nasadí nějaký vyřazený starý plecháč se Syslem a budeme rádi. Když nové vlaky ještě nemají vyrobené. Ale upřímně, na pendly jen do Šakvic k rychlíkům by to stačilo. A sem tam nějaký přímý courák do Brna, které dřív končily v Šakvicích.

No, jsem zvědavý, co tam dají za vlaky. Tipuji, že tam nasadí nějaký vyřazený starý plecháč se Syslem a budeme rádi. Když nové vlaky ještě nemají vyrobené. Ale upřímně, na pendly jen do Šakvic k rychlíkům by to stačilo. A sem tam nějaký přímý courák do Brna, které dřív končily v Šakvicích.
Boudou jezdit přímé vlaky Žďár nad Sázavou - Hustopeče u Brna, Tišnov - Hustopeče u Brna a zatím jsou v plánu 242 + 4 Bdmtee + 242

Máš pravdu, předsedo. Tohle dělá s radostí editor TSRE. Osadí ti desítky kilometrů vzdálený, bez Tvého vědomí nějaký objekt. Já nedávno objevil mechanickou předvěst v Rakvicích. :) Ale já ji tam nedával. A sranda je, že když to smažeš v MSTS, tak je to tam po znovunačtení opět. Musí se to smazat v TSRE. Ach jo. Ale často se mnohé objekty objevují i na nízké oběžné dráze. Tak kdyby jsi na nebi viděl poletovat nějaký panelák, či most, tak piš. :)

No, tratě nestavím, ale podobné kousky dělá TSRE Activity Editor a Con Editor, to je to, co jsem psal o dětských chybách.

Jinak předtím Brno vyždy na 1. dobrou pod OR MG od Icika, dneska po aktualizaci BP pád, teď jsu nahrávat z pozice, tak uvidíme....
brno.jpg

Čau Zbyňku, tak jiný problém, nevyjedu z Bratislavy, ale chyba může být v rozsahu BA - PHA, dle chyby v OR je něco ve čtverci popsaném na obrázku, dělal jsi tam něco. Píše mi Francek, že je to chyba v databázi nějakého objektu Cituji:
"To je chyba objektu ve čtverci 5486/14798. X/Y/Z jsou jeho souřadnice ve čtverci. Podle toho se dá zjistit, co to přesně je."
V SZ ještě dodal:
"V editoru tratě se zadají ty souřadnice čtverce a pak se najede na ty souřadnice místa (X,Y,Z). To vypadá spíš na databázový objekt. Podle toho textu. A to by mohl opravit jen autor. Kdyby jste v databázi dělal změny sám a poslal to zpět autorovi, rozbije mu to celý projekt. Na to je třeba brát zřetel. Jestli je to TBP, otevřu to a prohlídnu v klasickém MSTS. A dám vědět."

OR mi vyhodí tohle:
error r17.jpg

Takže se dál nehnu.

Když zadám souřadnice kamery X,Y,Z v editoru tratě, objeví se mi tento obrázek: (viz TBP1_LI). Když se otočím vpravo, je tam jen kilometrovník s číslem 121. (viz TBP2 a TBP3). Otázkou je, jestli v tomto místě, v aktivitě, "nečíhá" nějaký traffic, kde by bylo nějaké "nepřizpůsobivé" vozidlo.TBP2.jpgTBP3.jpg

Přílohy

• InkedTBP1_LI.jpg
    InkedTBP1_LI.jpg
    923.2 KB · Zobrazeno: 7
Já se na to večer kouknu.
Já chtěl včera vyzkoušet Railjet Brno - Hustopeče a nepustí mne to z Brna hl.n od 1. nástupiště. Odjíždím na výstrahu a dál je stůj a nelze nijak projet. Dal jsem to tedy v MSTS a také červená. Tak jsem v editoru vykopal komplet koleje včetně angličana až po následující oddíl, dal uložit, zařvalo to něco o značce přejezdu, jestli smazat, tak ano. Koleje jsem vrátil zpět, uložil a vyzkoušel jízdu z Brna znovu. A to samé, nekompromisní stůj. Tak jsem to samé načetl v práci na XP v MSTS. Udělal si aktivitu Brno - Hustopeče, vyzkoušel v editoru a projede. Tak jsem zkusil ten začátek si zahrát a normálně jsem z Brna odjížděl na Volno a projel. Tak ještě vyzkouším večer doma. Snad to už bude dobré.
Nikdo jiný takový problém neměl?
Z Brna 1. nástupiště směr Břeclav.
Nechápu, kde se to z ničeho nic vzalo. Vždyť to tam normálně fungovalo.

Dane, dívám se do toho čtverce a ten je naprosto čistý. Nemá žádný databázový objekt. Když otevřu world tohoto čtverce, tak tam mám jenom několik bříz. Ale vlaky tudy v žádném případě nejezdí ani náhodou. Popošel jsem dál do nejbližší civilizace a přišel jsem do Hrušovan u Brna. Takže kdysi dávno tudy koleje vedly a bylo zde asi nádraží Hrušovany. Ale vše už je dokonale promazané. To co tam má Francek, jak sem dal obrázky, je už minulost.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře