Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Použij verzi 0.52!...
A teď jak s koridorovými pražci? To bude nutné přepisovat v modelu koleje. Ale vše je komprimované a složitě dělat přes FFEDIT, to by bylo na hodně dlouho. Vymyslete něco.

Zaplať pánbůh za ně, tím to dělá tvoji trať daleko reálnější s neskutečnýmo možnostmi pro aktivity.Teď už lituji, že jsem všude dělal vlečky.

Ja som takto musel vytrhať celý Zvolen ako osobnú tak i nákladnú stanicu,čisto len pre vadné vektory a pády...čiže prajem trpezlivosť a veľa šťastia.Tak to není až taková legrace, jak to vypadalo. Stavět tratě je jedna věc, ale editovat koleje je už o průšvih. Musel jsem někde vyměňovat vícekolejné pásy za jednokolejné tam, kde je bez troleje jedna kolej. A včera jsem zjistil, že když se chci přesunout v MSTS editoru do Hustopečí, tak hra nemilosrdně spadne. A konečná. Neměl jsem dobré spaní na dnešek. Ale pak jsem si vzpomněl, že něco podobného jsem měl v Praze Holešovicích. V TSRE5 se tam dalo dostat a když jsem vytrhal nějaké koleje, byla nad nimi rozbitá databáze. Tak jsem to takto vyčistil v Hustopečích, 4x mi u toho spadl TSRE, ale podařilo se a vadné vektory jsem smazal. A pak jsem už otevřel MSTS editor a vytrhané koleje postižené rakovinou jsem položil znovu. Ještě to musím projít, protože v Zaječí jsem našel jeden kolejový díl bez databáze, ale to jen stačilo na to kliknout.
Velká výluka v Hustopečích:
Zobrazit přílohu 29958