Prosím o radu

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna talik
  • Datum začátku Datum začátku
Tax napsal:
Miran napsal:
... On se MSTS nechá instalovat třeba na plochu jako adresář ...

Na plochu môže byť inštalácia problematická a to v prípade, že by jeden PC používali dvaja rôzni užívatelia s vlastnými samostatnými kontami. ...........
Ono by se to nechalo instalovat taky na společnou část plochy, třeba: C:\Users\All Users\Desktop a měli by tam přístup všichni.
Ale toho nechme, umístění na ploše byl jen extrémní příklad. A co se týká Zbyňka, tak právě to umístění do default adresářů Program Files (x86) vyžaduje ve Vistách a W7 a W8 ono spouštění jako správce. V XP nikoliv, tam nebyl použit UAC. A co se týká zápisu parametrů do jednotlivých cest, to je snad základem počítačové gramotnosti jejíž znalost je v tak starém a uživatelsky ne moc přívětivém programu jako je MSTS nezbytností. A klidně si mohu na svém disku vytvořit složku třeba MyProgamFiles v rootu C: a tam si své věci schovávat a vědět že tam nemám co bez důkladné znalosti nic mazat.

Já děkuji všem za příspěvky. Jenom jsem to rychle proletěl a moc jsem se nad tím nezamýšlel. To, co se tu teď probíralo má za následek pád hry při načítání aktivity z uložené pozice? (jak jsem psal "Nastavuji uživatelské rozhraní" a pak pád)

Zdravím,
Dotaz nesměřuje přímo na msts ale na prohlížeč od guglu. Kua chlapi nevíte jak zrušit ty posrané vyskakující reklamy ? Pokaždé, když chci otevřít nové okno, fotku či někde kliknout, vyletí mi nové okno z reklamou. Je to už fakt k nasraní a brzy se stane, že buď poletí noťas oknem nebo dostanu infarkt. Mám nějaké AdBlock. Fungoval asi měsíc ale teď už to zase jebe. A jiný prohlížeč nechci. Pokud znáte nějaké finty tak se prosím podělte. Znám mnoho lidí, kteří mají z gůglem tak takové problémy jako já.

Něco takového ale ve spojitosti s FF se řešilo tady: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/4274&page=2 Jde o program "Plus HD". Třeba je to ze stejné nebo podobné příčiny nebo zavirovaný stroj....

Naposled editoval moderátor:
Spíš bych to viděl na zavšivený stroj - to bys ani neřekl, kolik lidí běžně pracuje pod administrátorským účtem a pod tímto účtem si brouzdá i po netu třeba i na pochybných stránkách ....odtud pramení nejvíce problémů s tímhle zavšivením ...takže se nejdříve podívej, co Ti vlastně běží na pozadí a o čem třeba ani nevíš .....

Ja mám tiež FF s AdBlockom a bez problémov mi to funguje. Skús si vyčistiť PC napr. CCleanerom a potom reinštaluj FF.

Sice jsem ten program "plus HD" nenašel ale vyčistil jsem to CCleanem, projel antivirem, reinstalnul Chroma a už to fičí bez přiblblých reklam. Jsem zvědavý na jak dlouho :D

Na to je jednoduchá odpověď:
Než si tam zase pustíš nějakou potvoru. Rady jsou v tomto vlákně kousek nahoře třeba (Martens)

Ten CCcleaner doporučuju taky. I když jsem nikdy neměl problém s reklamama na Googlu, i ten se rád čas od času zanese a jeho pověstná rychlost a ochota zobrazit vše, bere za svoje. Já používám Chrome i Explorer. U něj mi vyhovuje rozklikávací nabídka adres, kterou Chrome ani jiný prohléžeč neumí (nebo o tom nevím). Zatímco Chroma pouštím na stránky, které IE nehodlá korektně zvládat. Například i ŽelPage mi pod ním jede hůř.

reaktor napsal:
ML636, to jsi asi nezkusil Operu nebo Safari.

Právě jsem Operu nainstaloval. Ale jaksi mi tam stále chybí v řádku adresy rozklikávací seznam cca 30 často navštěvovaných adres, jako to umí IE. Zatím jsem v menu a možnostech nenašel ani možnost toto nastavit. Můžu Tě tedy požádat o nápovědu?

Já nejvíc používám Chroma a jako náhradu za IE jako výchozí prohlížeč používám Mozilu a není žádný problém. U Chroma se mi líbí jednak, že rovnou překládá stránky a hlavně po přihlášení mám stejné prostředí na všech počítačích. Není důvod zkoušet jiné prohlížeče. IE mám jen na Sedmičkách a Vistách, ale i tak tam mám také Chroma

Zdravím, včera se mi objevil problém se zobrazením vozidel v MSTS. V životě se mi toto nestalo, nejsem si vědom, že bych někde omylem něco zmáčkl a přenastavil atd... Všechna vozidla se mi teď zobrazují rozmazaná bez rozeznatelných detailů. To co nechápu je, že se mi to takto zobrazuje i v ConBuilderu. Nesetkal se někdo další s takovým problémem a nedověděl by mi poradit, jak je možné tuto chybu odstranit?
Předem děkuji za odpověď.
Petr Štembírek

Vítejte,
prosím o pomoc při instalaci apk. Stáhnul jsem velký den do 321, rozbalil na zkoušku 1.den přes TSUnpack, načetl se mi do aktivních aktivit tratě 321, v TrainStoru se načtou informace, avšak mimo loko ....... a nezvýraznilo se tlačítko "spustit". Tipnul bych, že se jedná o nekompatibilní trainset s BP traisetem, protože loko v tom svém BP trainsetu nevidím. Ale jistý si nejsem, jestli to je hlavní důvod.

Tu nájdeš svoju odpoved -> http://midrafon-msts.webnode.cz/vozidla-mimo-trainset/
Treba všetko posťahovať a nainštalovať. Inak si aktivity nezahráš.

Delay napsal:
Tu nájdeš svoju odpoved -> http://midrafon-msts.webnode.cz/vozidla-mimo-trainset/
Treba všetko posťahovať a nainštalovať. Inak si aktivity nezahráš.

Děkuji za radu. Pěkný seznámek ..... a krásná práce ty modely, až mi u některých spadla čelist. Předpokládám, že zde není jiná možnost, než stahovat, stahovat a stahovat po jednotlivém modelu? Něco jako trainset.exe do posledního trainsetu BP tu není? Doufám, že není tato otázka příliš troufalá:-) Děkuji.

Zdravím, nainstaloval jsem si trať 310 a všechny aktualizace. Při spuštění aktivity přes Train Store hned následuje pád, to následuje i když spouštím train simulator normálně. Mám tam ještě i trať 321 a ta funguje bez problému. Neví někde, kde by mohl být problém? Díky.

Zdravím, nainstaloval jsem si trať 310 a všechny aktualizace. Při spuštění aktivity přes Train Store hned následuje pád, to následuje i když spouštím train simulator normálně. Mám tam ještě i trať 321 a ta funguje bez problému. Neví někde, kde by mohl být problém? Díky.

Trať 321 provozuj úplně samostatně (ve složce Routes) a bude dobře.

Back
Nahoře