10. setkání příznivců MSTS, Praha

Takže ja sa musím ospravedlniť, moja účasť sa ruší... žiaľ doplatky čo mi mali prísť neprišli takže moja účasť nebude :/

kakawko napsal:
mne sa tiez neda v robote uvolnit...

Delay napsal:
Takže ja sa musím ospravedlniť, moja účasť sa ruší ...

Samé výhovorky, ako vždy. Je to úplne jedno, či je zraz v Čechách alebo na Slovensku.

Kto má ešte nejakú výhovorku? Sem s ňou, nech vieme, prečo to nejde!

Naposled editoval moderátor:
Ja prídem! Zajtra ráno vyrážam, trasa Zvolen-Bratislava-Brno-Havlíčkúv Brod-Praha. Teším sa na sobotu, hádam bude fajn, lebo v poslednej dobe sa mi neveľmi darilo, tak aspoň víkend by mohol prebehnúť v pohode...:oops:

Pánové, jak už pomalu začíná být pravidlem, tak bohužel ani já se letos nemohu z pracovních důvodů zůčastnit......

Taxi, jak pojedeš dnes kolem, tak ti max. zamávam z balkonu :D

Tax napsal:
....Kto má ešte nejakú výhovorku? Sem s ňou, nech vieme, prečo to nejde!
Nemohu přijet, mám strach, že bych se večer strašně opil a ráno mne bude bolet hlava...:twisted: Ne vážně, už se na zítra těším a už chystám nějaké ty aktivity pro zájemce než ofiko vyjdou.

Šnek napsal:
Tax napsal:
Tax uz sedi vo vlaku, dnes Slovan napodiv nemeska :cool:
Co si vymýšlíš, Sekule + 2´.
Tomu říkáš sekule jo? :P Kde jsou časy z let 1988 - 89, Košičan hoďka až dvě skoro pravidelně. A když jsem v Brně po návratu z čundru minulý rok čekal na Avalu do Pardubek, tak to bylo tuším taky 90 minut.:D:D

U Avaly to je už na denním pořádku toto :D.Já jsem jel jednou s VaškemS když jsme jeli filmovat Bláva-Trenčín-Žilina-Trenčín-Bláva.Přijeli jsme do Blávy zmeškaným +50 min Tatranem a světe divse.Přijížděla po výstupu z Tatrana Avala s nějakým +85 do blávy.Takže to je na denním pořádku u Avaly :D

Tax napsal:
kakawko napsal:
mne sa tiez neda v robote uvolnit...

Delay napsal:
Takže ja sa musím ospravedlniť, moja účasť sa ruší ...

Samé výhovorky, ako vždy. Je to úplne jedno, či je zraz v Čechách alebo na Slovensku.

Kto má ešte nejakú výhovorku? Sem s ňou, nech vieme, prečo to nejde!

prepac ale zas tu riesis nepodstatnu vec a robis problem tam kde nemusis..susne som napisal ze sa mi neda z pracovnych dovodov...ano kedze si nemozem dovolit prist o pracu na ukor stretnutia..tesil som sa ako maly a som sklamany ze sa mi neda..a ty este napises takuto vetu miesto toho aby si napisal nevadi chaana inokedy to vinde ?...fakt nemam chut nikde ist po takomto pristupe

Tak,fon Knoblauch už sedí na Olešné a doufá,že ráno nezaspí.
Mirek

Dan J. napsal:
Šnek napsal:
Tax napsal:
Tomu říkáš sekule jo? :P Kde jsou časy z let 1988 - 89, Košičan hoďka až dvě skoro pravidelně. A když jsem v Brně po návratu z čundru minulý rok čekal na Avalu do Pardubek, tak to bylo tuším taky 90 minut.:D:D

Dane - Sekule myšleno jako Sekule, tj. železničná stanica nedaleko Moravského Svätého Jána.

Tak jubilejní desátá slezina právě začala, probíráme s Taxem scheduli na zítřek :)

Pikku napsal:
Tak jubilejní desátá slezina právě začala, probíráme s Taxem scheduli na zítřek :)
Výborně chlapci, přijedu poo a těším se. Hlavně pospěte aspoň hodinu, ne že pojedete od schedule rovnou. ;)

kakawko napsal:
.... prepac ale zas tu riesis nepodstatnu vec a robis problem tam kde nemusis..susne som napisal ze sa mi neda z pracovnych dovodov......

Prepáč, ale nemáš pravdu. Nechcem sa tu tahat za slovíčka ( kua, Pikku tu nemá slovenskú klávesnicu ... :D ) Ak sa k tomu může niekto vyjadit, tak som to ja. Nariekate, že by ste chceli na slezinu. Keď vám ju niekto pripraví na Slovensku, nepríde nikto - s výnimkou pár skalných, tzv. tvrdé jadro - duuso, nebulus, dem, kevin, tax, drak ... Ostatní len reči a reči. Posledná stretávka v Bratislave bola ostuda. Okrem mňa a Brzdu nik, len riatelia zo zahraničia. Proste - kto hladá spůsob, ako to urobiř, ten si ho nájde, kto hladá sposob, ako to neurobit, ten si tiež nájde dovod.

Šnek napsal:
Tax napsal:

Sekule, nesekule, odchod z BA bol načas - napodiv :D

Back
Nahoře