[ANKETA] - Čím nejraději jezdíte

Čím nejraději jezdíte v MSTS

• Hlasovalo členů
    55

eMeSTéSák

Cestující
Ahojte všichni,
dostal jsem nápad, za který snad nebudu ukamenován. A to sice udělat anketu na téma v nadpise vlákna. Jde mi o to, vysledovat, jaké je v české MSTS scéně nejoblíbenější vozidlo (typ vozidla).

eMeSTéSák napsal:
Ahojte všichni,
dostal jsem nápad, za který snad nebudu ukamenován. A to sice udělat anketu na téma v nadpise vlákna. Jde mi o to, vysledovat, jaké je v české MSTS scéně nejoblíbenější vozidlo (typ vozidla).

Pendolino, Elefant.

A když je řeč o pendolinech, mohl by mi někdo říct, jestli se někdo chystá na skutečné pendolino (řada 680), protože to, co v současnou dobu máme ve svých trainsetech je jen jaksi reskin nějaké asi maďarské soupravy. Sice je skin povedený, ale realita je "realita" (v podání MSTS). A dále jeden dotaz: tak trochu jsem procházel internet a na stránkách autora modelů Pikku, konkrétně Dana Masláka, který dělá jednotku 844 Regioshark, tak jsem se chtěl zeptat, kdy vyjde (vím, je to na stránkách celkem nové, ale jen tak informativně, protože když jsem to tam spatřil tak mi okamžitě "stoupl krevní tlak" protože by to byla příležitost, jak udělat mojí aktivitu na trati 130 zase o kus reálnější když na téhle trati jezdí (konkrétně úsek Chomutov - Most) tato jednotka a navíc ze stanice CV hl.n pravidelně odjíždím ze školy v téhle jednotce). A ještě dotaz ohledně pohledů: je technicky proveditelné, aby byl na téhle jednotce (844) definován pohled cestujícího i pohled "vpravo" z jednotky ven pomocí klávesy 5?Děkuji za jakékoli informace a taky za přečtení tohoto "malého" textu.

eMeSTéSák napsal:
A když je řeč o pendolinech, mohl by mi někdo říct, jestli se někdo chystá na skutečné pendolino (řada 680), protože to, co v současnou dobu máme ve svých trainsetech je jen jaksi reskin nějaké asi maďarské soupravy. Sice je skin povedený, ale realita je "realita" (v podání MSTS). A dále jeden dotaz: tak trochu jsem procházel internet a na stránkách autora modelů Pikku, konkrétně Dana Masláka, který dělá jednotku 844 Regioshark, tak jsem se chtěl zeptat, kdy vyjde (vím, je to na stránkách celkem nové, ale jen tak informativně, protože když jsem to tam spatřil tak mi okamžitě "stoupl krevní tlak" protože by to byla příležitost, jak udělat mojí aktivitu na trati 130 zase o kus reálnější když na téhle trati jezdí (konkrétně úsek Chomutov - Most) tato jednotka a navíc ze stanice CV hl.n pravidelně odjíždím ze školy v téhle jednotce). A ještě dotaz ohledně pohledů: je technicky proveditelné, aby byl na téhle jednotce (844) definován pohled cestujícího i pohled "vpravo" z jednotky ven pomocí klávesy 5?Děkuji za jakékoli informace a taky za přečtení tohoto "malého" textu.

-K tomu vydání, na Pikkových stránkách je spousta takovýchto vozidel, např. 810. Tzn. 844 může být zveřejněna zítra nebo klidně za rok a půl...
-K tomu pohledu: K čemu by ti to bylo, když ten pohled vpravo se ovládá šipkami. A dva pohledy pod jednou klávesou snad být nemůžou. Takže to technicky proveditelné není (pokud se pletu, opravte mě prosím).

Bardotka, Brejlovec, ten zvuk motorové lokomotivy je jak balzám na duši.

Ad ProLam: Souhlasím, ale nemůžeme Pikka honit, nebo by se taky mohlo stát, že Pikku nevydá nic, vzpomeňme si na to, že někdo vynesl pár modelů na veřejné úložiště. Jestli si dává na čas s vydáním 810, pak asi ví, proč to dělá. Třeba dolaďuje detaily, ale to už je debata zase někam jinam a nechci tady zasírat vlákno.

Pánové, nechci šířit poplašnou zprávu, ale Pikku se na slezině nechal slyšet, že s modelováním do MSTS končí a přechází na TS2014...

Michal napsal:
Pánové, nechci šířit poplašnou zprávu, ale Pikku se na slezině nechal slyšet, že s modelováním do MSTS končí a přechází na TS2014...

Mal si ich nechať v milosrdnej nevedomosti ... Však v MSTS už majú takmer všetko, a keď niečo chcú, nech si postavia. Nič nepadá z neba do huby samé, ani pečené buchty ... Kde je nová generácia modelárov? Všade kam kukneš je len kopa čakateľov na strieborný podnos :D

Michal napsal:
Já tušil, že dole v suterénu celou dobu jen nepojídáte párky.
A jak dlouho jste jej přemlouvali ? :)
Kdyby to byl jeho nápad, určitě by nám změnu slavnostně ohlásil sám. :)
Nebo se to dozvíme z televize, až bude venku reportáž, co se tam natáčela.

Ale prd, Pikku je Pikku a dělá co ho baví, dokonce už umí i vyřezávat okna. ;-) Co se týče Sharka jedná se o převod modelu z TRS a všichni jsme ty peripetie viděli. Každopádně je to moc pěkný model, za který, pokud spatří světlo MSTS světa, bude potřeba poděkovat i někomu uplně jinému. Prostě nechte Pikka dělat co jej baví a na druhou stranu, k TS201X se jednou stejně dostaneme všichni.

Zbyněk Šemora napsal:
No jasně, dole bylo tajné záškodnické TS doupě, které svou činností rozvracelo MSTS slezinu. :D

Michal napsal:
... No jasně, dole bylo tajné záškodnické TS doupě, které svou činností rozvracelo MSTS slezinu. :D

Bingo :D

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
Však v MSTS už majú takmer všetko...

Osobně za sebe můžu říct že ještě jeden stroj mi chybí - ČSD 275.0. Pekelná škoda, že se žádný reálný kus nedochoval. Všechno sežral autogen..... S touhle kráskou se projet, to by bylo žůžo..... No aspoň že sny mi nikdo ukrást nemůže...

Stingray napsal:
Tax napsal:
Však v MSTS už majú takmer všetko...

Osobně za sebe můžu říct že ještě jeden stroj mi chybí - ČSD 275.0. Pekelná škoda, že se žádný reálný kus nedochoval. Všechno sežral autogen..... S touhle kráskou se projet, to by bylo žůžo..... No aspoň že sny mi nikdo ukrást nemůže...
Ale dochoval!
Mirek

Zbyněk Šemora napsal:
A jak dlouho jste jej přemlouvali ? :)
Zbyňku, už jsi někdy slyšel, že by se revoluse dělala při bifteku???
Mirek

Stingray napsal:
Miky945 napsal:
Ale dochoval!

Mluvíme o stejném stroji? Cca 60 tun živé váhy Gölsdorfova dítka? Nohatá, resp. KkStB řada 108? Jestli jo, tak tu chcu vidět na vlastní oči... :cyclops:

V MSTS máme ( teda ako kto ) 264.0 - to je dosť podobné, jazdí to nádherne - ale s výnimkou zlatohorky alebo trate ztracená_old neni s tým kde jazdiť :D

Back
Nahoře