Open Rails - galerie obrázků a videí

CMK line /‼ ️‼ ️ PREMIERE ED250 PENDOLINO‼ ️‼ ️

The passenger train of relations:
• EIP1302: Warszawa Wschodnia - Kraków Główny
Electric Multiple Unit: ED250-014
Estimated travel time: 180 minutes

Courtesy of @ szymsza1 - Film turn and the authors mentioned below, I got a unique opportunity to present the ED250 Pendolino model during a linear ride on CMK as part of the timetable updated by @Emila S.

‼ ️ Link to the presented model ED250 Pendolino‼ ️:
http://www.orts.pl (files will be made available after transmission!).

‼ ️ In case of problems, you can report to the FB group‼ ️:
https: //www.facebook.com/groups/openr ...

Project authors:
- szymsza1 - textures and coordination of work on the model,
- AndrzejLAndrzej - interior model, that is all the armchairs, tables, managerial compartments, the whole bar and everything inside (textures @ szymsza1, 3D model @AndrzejLAndrzej);
- Emil S - new cabin and animations inside, updated CMK timetable;
- gabrys - driving physics, i.e. ENG, WAG files and headlamp light points;
- Raster - help in modifying the sounds (adding the sounds of opening and closing the door, new sirens, Chopin's music that starts when the door is opened and ends when it is closed);
- bartosz.k - recordings of the sounds of opening and closing the door;
- Balaclava 3D Studio - a model of a brake tap that was used in the cabin.

Zde je finální verze aktivity Sp 1827 "VELO PODYJÍ" - GVD 2011. Aktivitu vydám, až bude opravdu zážitek z jízdy s ČD 714, nikoliv vypadávání zvuků motorů a přehrávání škubavé smyčky neustálého náběhu, který vyřeší jen venkovní pohled a návrat do kabiny, která taky v ORCZ je totálně rozhozená a podařilo se mně dát dohromady jen front pohled. Kabiny se prý chystá, takže se moc těším. Tahle mašina má v dieselové trakci opravdu hojné zastoupení a na posunech jakbysmět. Takže by to chtělo tento stroj opravdu doladit na ORCZ. Nic, snad se časem dočkáme a já budu moct tuhle aktivitu vydat...
Sp1827_001.jpgSp1827_002.jpgSp1827_003.jpgSp1827_004.jpgSp1827_005.jpgSp1827_006.jpgSp1827_007.jpgSp1827_008.jpgSp1827_009.jpgSp1827_010.jpg

A souběžně s aktivitou "Pernštejnského Panství" vzniká remeake stařičké aktivity pro MSTS s názvem "Podvečerní Hektor", to byla jedna mých dávných aktivit, ale trasa bude malinko jiná a složení samozřejmě také, ale hlavně, jízda v Hektoru s 3D kabinou je neskutečný požitěk.
ph_001.jpgph_002.jpgph_003.jpgph_004.jpg

Tak já nevím, co dělám blbě! Teď jsem to zkoušel u Esa 362 052-3 z X6X packu, buším do kláves pro přepínání nezávislých světel, jak blbec a nic se neděje. CO DĚLÁM DO P****E BLBĚ?!! :mad: :mad:
A zkoušel jsi to na tomto konkrétním stroji, kerý je ve videu? Pokud už je to tedy v aktualizaci. Já jsem v tom videu eso neviděl. Nebude to možná tím?

A zkoušel jsi to na tomto konkrétním stroji, kerý je ve videu? Pokud už je to tedy v aktualizaci. Já jsem v tom videu eso neviděl. Nebude to možná tím?
1. Už to v aktualizaci je. Viděl jsem v f1 nápovědě klávesy kterýma se to ovládá, tak jsem to zkusil.
2. A kde mám toho Brejlovce, co je ve videu, splašit?! Myslel jsem si, že to bude fungovat pro všechny loko, ne jen na tohohle Brejlovce.

Je toho viac čo robíš blbo. A 1. Vec a základná je že sa pýtaš.
Bude to fungovať všetkým až keď my o tom rozhodneme. Bude to fungovať keď si povieme ze chceme aby to fungovalo. Bude to fungovať až keď to zverejníme s každou mašinou, ktorú už máme vonku. Rada pre teba. Nemaj blbé otázky.
Na jednu stranu, souhlasím s tebou, že mi nedošlo, že funkce nezávislých světel je dost WIP, a moje představa, že to bude fungovat na všech loko, byla dost naivní. Holt si budu muset počkat, než funkci nezávislých světel budou podporovat všechny vozidla (nebo aspoň většina). A hlavně taky poučka pro mě, nikdy netestovat nové fičury pozdě v noci (kolem 0:00), kdy mi to pořádně nemyslí a mám tendenci dělat přešlapy.
Na druhou stranu, mám dojem, že sis na mě zasedl. Kdyby ses podíval na můj rank pod jménem, tak bys pochopil, proč mám (na tvůj vkus) moc dotazů nebo mám blbé dotazy. Navíc když něco nevím/nechápu, tak je normální se zeptat, ne? I kdyby to byl totálně blbý dotaz. Rada pro tebe, než budeš příště někoho kárat, že má moc dotazů, nebo že má blbé dotazy, podívej se na jeho rank pod jménem a důkladně to zvaž.
Tento výrok se mi líbí. Ve všem souhlas, ale také mám trochu zmatek v tom, která vozidla na msts-rw jsou pro Openrails, která jsou kompatibilní i pro ORCZSK a která jen pro ORCZSK. Kdyby to bylo u downloadů vyznačené, možná by i ubylo těch blbých otázek.
Hele, nejsi sám, kdo v tom má binec, kvůli tomu binci s kompatibilitou jsem párkrát musel něco v eng. souboru opravovat. A to většinou metodou pokus-omyl, protože ne vždycky trefím správnou hodnotu.

Back
Nahoře