Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Tak já nevím, co dělám blbě! Teď jsem to zkoušel u Esa 362 052-3 z X6X packu, buším do kláves pro přepínání nezávislých světel, jak blbec a nic se neděje. CO DĚLÁM DO P****E BLBĚ?!!Nová fičůra...![]()
A zkoušel jsi to na tomto konkrétním stroji, kerý je ve videu? Pokud už je to tedy v aktualizaci. Já jsem v tom videu eso neviděl. Nebude to možná tím?Tak já nevím, co dělám blbě! Teď jsem to zkoušel u Esa 362 052-3 z X6X packu, buším do kláves pro přepínání nezávislých světel, jak blbec a nic se neděje. CO DĚLÁM DO P****E BLBĚ?!!![]()
![]()
1. Už to v aktualizaci je. Viděl jsem v f1 nápovědě klávesy kterýma se to ovládá, tak jsem to zkusil.A zkoušel jsi to na tomto konkrétním stroji, kerý je ve videu? Pokud už je to tedy v aktualizaci. Já jsem v tom videu eso neviděl. Nebude to možná tím?
Je toho viac čo robíš blbo. A 1. Vec a základná je že sa pýtaš.CO DĚLÁM DO P****E BLBĚ?!!
Tento výrok se mi líbí. Ve všem souhlas, ale také mám trochu zmatek v tom, která vozidla na msts-rw jsou pro Openrails, která jsou kompatibilní i pro ORCZSK a která jen pro ORCZSK. Kdyby to bylo u downloadů vyznačené, možná by i ubylo těch blbých otázek.Nemaj blbé otázky
Na jednu stranu, souhlasím s tebou, že mi nedošlo, že funkce nezávislých světel je dost WIP, a moje představa, že to bude fungovat na všech loko, byla dost naivní. Holt si budu muset počkat, než funkci nezávislých světel budou podporovat všechny vozidla (nebo aspoň většina). A hlavně taky poučka pro mě, nikdy netestovat nové fičury pozdě v noci (kolem 0:00), kdy mi to pořádně nemyslí a mám tendenci dělat přešlapy.Je toho viac čo robíš blbo. A 1. Vec a základná je že sa pýtaš.
Bude to fungovať všetkým až keď my o tom rozhodneme. Bude to fungovať keď si povieme ze chceme aby to fungovalo. Bude to fungovať až keď to zverejníme s každou mašinou, ktorú už máme vonku. Rada pre teba. Nemaj blbé otázky.
Hele, nejsi sám, kdo v tom má binec, kvůli tomu binci s kompatibilitou jsem párkrát musel něco v eng. souboru opravovat. A to většinou metodou pokus-omyl, protože ne vždycky trefím správnou hodnotu.Tento výrok se mi líbí. Ve všem souhlas, ale také mám trochu zmatek v tom, která vozidla na msts-rw jsou pro Openrails, která jsou kompatibilní i pro ORCZSK a která jen pro ORCZSK. Kdyby to bylo u downloadů vyznačené, možná by i ubylo těch blbých otázek.