prolam
Provozní technik
No ono mi to okolnosti nedovolili![]()
Video je, ale neprešlo cenzúrou![]()
Ale i Delay by se určitě přimlouval za jeho zveřejnění. Jen tak pro představu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No ono mi to okolnosti nedovolili![]()
Video je, ale neprešlo cenzúrou![]()
Já jsem si naštěstí toho hlučného prostředí tolik neužil, možná je to tím, že si už člověk přivykne, ale i tak v neděli ráno jsem měl pocit, jako bych byl nějakým bacilem zasažen. Proto do mě ani to pivo moc nepadalo. Tak ke snídani preventivně chléb s máslem a medem a dnes jsem raději přidal i česnek. Je třeba bacily zlikvidovat v zárodku, než se namnoží. Z čeho, tuším čtvrtek, měli jsme schůzi Společenství, inkubační doba by tomu odpovídala. Viry ze sleziny se ozvou až zítra. Možná se srazí, pobijí mezi sebou a bude klid.....
Co mám info tak dvacka to odsral horečkou, to bude asi ta kofola požívaná v hlučném prostředí.

Tak mi napadlo, keďže si nevnímal okolie, či si si vôbec všimol že tam bol aj Trunda? Keď som sa s Tebou zdravil zdalo sa mi že si duchom niekde inde... snad když někdo známý příjde, alespoň může říct
Ano, vašnosto, včil si spomínam že s Trundom som sa zdravil pri Tebe. Tož ta skleróza je strašná chorobaTaxi, ty rejpale, když s někým něco projednávám, tak jsem duchem v komunikaci, ale každého známého jsem pozdravil a kdo pozdravil mě jsem také vnímal včetně Tebe. Ale když jsi mě viděl, že se bavím s Trundou, tak Tvá otázka tady je asi opravdu jen provokace.