Tak ještě jednou. Asi budu za pitomce, ale jsem dědek hodně za šedesát a mnoha pojmům nerozumím. Proto popíšu svůj stav na PC a snad dostanu radu jak dál.
Mám simulátory jakoby dva. Jeden spouštím přes TrainStore a v něm mám trať Břeclav-Praha.
Potom jsem dostal snad se tomu říká rip? - jen jsem to nakopíroval na disk a mám jako druhý simulátor a v něm mám trať 321 .
Někde jsem četl, že se u těchto tratí hádá složka Global. Takto mi to pro jednoduchost doporučili mít takto a fungují mi obě tratě.
Stáhnul jsem si tedy trať Brno-Jihlava. Rozbalil vše do samostatné složky.
Žádný instalační exe soubor nevidím, tak předpokládám, že trať se nakopíruje do složky Routes.
Ale kopírovat tam, kde mám trať321, nebo kde je trať Břeclav-Praha???
A ten původní Global se musí zazálohovat a vyměnit, nebo přepsat?
Asi máte radost z umělce mých "znalostí", ale mládí v pr.... a učení už tak nejde.....
Tak že pokud se někdo obětuje a pomůže, budu rád.
Mám simulátory jakoby dva. Jeden spouštím přes TrainStore a v něm mám trať Břeclav-Praha.
Potom jsem dostal snad se tomu říká rip? - jen jsem to nakopíroval na disk a mám jako druhý simulátor a v něm mám trať 321 .
Někde jsem četl, že se u těchto tratí hádá složka Global. Takto mi to pro jednoduchost doporučili mít takto a fungují mi obě tratě.
Stáhnul jsem si tedy trať Brno-Jihlava. Rozbalil vše do samostatné složky.
Žádný instalační exe soubor nevidím, tak předpokládám, že trať se nakopíruje do složky Routes.
Ale kopírovat tam, kde mám trať321, nebo kde je trať Břeclav-Praha???
A ten původní Global se musí zazálohovat a vyměnit, nebo přepsat?
Asi máte radost z umělce mých "znalostí", ale mládí v pr.... a učení už tak nejde.....
Tak že pokud se někdo obětuje a pomůže, budu rád.