Trať ČD 240 Jihlava - Brno

Vojtik: Děkuji Vám za rady, ale boužel to nepomohlo, ostatní tratě mi jezdí bez problému (BP, 183, ztracená, atd.) Pouze tato dělá problémy, sekne se to vždy ve stejních místech např. v další stanici za Okříškami směrem na Brno. Pročítal jsem archivy, našel jsem tam, že tu byly stejné problémy, a jako řešení jsem našel stáhnout si origoš global t-240 ze stránek autora, tak jsem to zkusil a stále nic. Pak jsem zkusil ještě uniglobal a pořád to samé. Původní global jsem vždy smazal (nepřepisoval) tak mě už vůbec nenapadá čím by to mohlo být.

Zkusil bych Globalem přiloženým k trati přepsat původní Global. Už nevím přesně, jestli Global k Trati240 je prezentován jako kompletní.

Taky mi to dělalo(velkou hlavu, jak pytel o d banánů:D),ale jedu to dnes na uniglobalu,taky mi to vypadávalo na stejných místech. Jen nezapomenout dát taky global do tratí, tedy Shapes a Textures,no uvidíme:cool:

Je to marný, je to marný, je to pořád marný. Vypadává to pořád na těch samých místech bez jakéhokoliv hlášení o nějakém chybějícím souboru, nejde to např. načíst ani v Jihlavě.
A to jsem zkoušel různé kombinování jak původního globalu, tak pak globalu t-240 a pak uniglobalu, ale jak píšu pořád mi to nejde...

Luky: děkuji za rady.
Nyní jsem to zkusil pod globalem t-180+183 a jde to spustit alespoň v Jihlavě bez pádu, ale za těma Okříškama to stále padá...

Honza J. napsal:
Luky: děkuji za rady.
Nyní jsem to zkusil pod globalem t-180+183 a jde to spustit alespoň v Jihlavě bez pádu, ale za těma Okříškama to stále padá...
Tento problém jsme řešili při zkouškách Uniglobalu.Problém je v kolejivu,který Uniglobal nezná.Autor trati udělal opravný path,který tuším umístil na stránky trati 240.S ním pak už k pádům nedocházelo.

Typický dotaz, na který Ti opravdu nikdo neodpoví, protože nemáme věštecké koule. Musíš blíže specifikovat, co znamená mám trať? Máš ji nainstalovanou a to řádně, tj. pokud zkusíš ve volné jízdě nějaké vozidlo z trainsetu, byť i default (třeba motorák Kiha 31), trať si projedeš? Instaloval jsi aktivitu a to řádně, bez chybových hlášek? Zkontroloval jsi aktivitu a potřebný trainset, např. pomocí ConBuilderu? Jak "nejdou mi aktivity+vozidla"? Objeví se chybová hláška, spadne MSTS, nevidíš je v nabídce?

Zdravím příznivce této trati,
potřebuji poradit jak byly řešeny mechanické návěstidla ve Střelicich od Jihlavy a Hrušovan nad J.
Trať nemám z kapacitních důvodů nainstalovanou a já si to už za těch xxx let nepamatuju,jde mi o řešení ramen,jaké byly možnosti vjezdu,tuším že od Jihlavi bylo pevné žluté,ale to právě nevím určitě.
Za info děkuji, Mirek

Miky945 napsal:
Zdravím příznivce této trati,
potřebuji poradit jak byly řešeny mechanické návěstidla ve Střelicich od Jihlavy a Hrušovan nad J.

Já jsem naklepal do Googlu "střelice návěstidla" a hned druhej odkaz byl tohle.

mikulda napsal:
Já jsem naklepal do Googlu "střelice návěstidla" a hned druhej odkaz byl tohle.

Mikuldo, díky za odkaz ale furt jsem z toho nevyčetl zda to rameno od Hrušovan bylo pevné nebo ne. Ale i tak mě to hodně pomohlo.
Teď jsem naklepal do Googlu návěstidla Oslavany a nic, takže kdyby někdo náhodou věděl jak vypadalo vjezdové návěstidlo, tak mě to můžete (třeba i červeně) popsat, nebo ukázat na fotce. Pokud si pamatuji tak tam byla přivolávačka,ale už nevím jaká a zda byla na lichoběžníku

Čoudo, tobě taky dík za vyčerpávající odpověď ke žlutému ramenu!

Díky Mirek

Ahoj, tuhle trať jezdím rád a často... Ale mám takový nepříjemný problém. Mezi Vladislavou a Třebíčí mi i volná jízda vždycky bez varování ztuhne a MSTS spadne. Dělá to z obou stran. Čím by to prosím mohlo být?

Jaký máte Global? Pokud UniGlobal, tak je ještě třeba stáhnout ze stránek autora malý update - v tom by mohl být zakopanej pes.

Padá to i při aktivitách.. Prostě ten úsek nikdy neprojedu. Mám tam těch chyb víc, tu trať mám staženou už delší dobu a nikdy si nejsem jistý, jaký archív mám použít, protože mám celkem tři soubory samotné tratě... Zkusím to přeinstaloval a ještě zkusím ten Global, ale používám originální. Pravidelně mi tam ale chybí textury.. třeba jerab.ace (ale nevím teď přesně). Takže nejlepší bude asi celý reinstal...

David Kodet napsal:
Zkusím to přeinstaloval a ještě zkusím ten Global, ale používám originální. Pravidelně mi tam ale chybí textury.. třeba jerab.ace (ale nevím teď přesně). Takže nejlepší bude asi celý reinstal...

Mne to před rokem dělalo taky. Udělal jsem kompletní přeinstalování a od té doby je to naprosto v pořádku. A jezdím na UniGlobalu, originál pro trať 240 mám jako záložní.

Back
Nahoře