Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šnek napsal:Já bych zase potřeboval smáznout pár výhybek v Plzni, ale za boha se mi to nepodařilo. Ani když jsem je smáznul ve world. Bude tam někde problém v databázi, ale jak na ní mršku nevím.
aaaa8 napsal:zajímavé, že to tu všem padá: například mě to nespadlo za tu dobu co sem to nainstaloval ani jednou![]()
Speciálně pro Tebe aaaa8 : Ty zajisté používáš jen Global přřazený k této trati, protože s jiným by Ti to nechodilo. Ale my zde hledáme chybu v trati, kterou pravděpodobně způsobuje nějaká kolej či silnice, kterou nabízí soubor TSection.dat ve složce Global. Pokoušíme se skloubit jeden Global pro všechny tratě, které kdy byly. Nepovede se to ale pro BP a tratě, které BP Global používají. Takže tyto jsou již předem vyjmuty. Možná už to pochopíš. Nenadávám Ti zde, ani se Tě nepokouším urážet, na to já nejsem, proto píšu jen vysvětlení.aaaa8 napsal:zajímavé, že to tu všem padá: například mě to nespadlo za tu dobu co sem to nainstaloval ani jednou![]()
drew napsal:Ahoj, rád čtu aktuální informace .....
Prosím o stručný návod.