Já se tady k tomuto tématu, po sedmi letech od posledního příspěvku, vrátím. Měl jsem natočené video v MSTS z trati na mém YouTubovém kanálu, jenže jsem to kdysi natáčel videokamerou z obrazovky a vypadalo to hrozně, tak jsem natáčel remake a vzal jsem to rovnou v Open Rails a přes program Bandicam. Tam také ovšem vylezou všechna "zvěrstva", která se při stavbě trati udála, pokusy o opravy, a nakonec to vedlo k odložení projektu a už se nedodělal úsek tratě z Rábu (Győru) do Vídně. A čuměl jsem, co se objevilo. Prvně jsem natáčel video z Budapešta do Győru. Fantomová návěstidla a fantomové výhybky, to se v MSTS neobjevovalo, takže jsem spoustu toho musel v OR poopravovat, v MSTS by to nešlo. To nádraží v Bicske, fantomové křížení a kolej do stráně, to není ve hře vidět. To na mě vyskočilo až v TSRE5 editoru. Byla tam přerušená databáze na rovné koleji a oblouk vedl opravdu do stráně, jako výhybka to nefungovalo, takže vlastně z Bicske na Budapešt trať průjezdná, po správné koleji, nebyla. Ve stanici Nagyszentjános ztracená návěstidla, dál ke Győru jich taky pár bylo, to jsem všechno opravil, a doosadil jsem návěstidla na výjezdu z Győru na Hegyeshalom, aby ve stanici fungoval posun při objíždění souprav. V té maďarštině se to "dobře" linkovalo. Ale poradil jsem si očumováním v jiných stanicích, co kde a jak nastavit. Video do Győru jsem natáčel v Open Rails v 1.4 a jsou tam některé ty chyby vidět, protože přes ta fantomová návěstidla se nedalo částečně projet a něco jen přes tabulkovač. Jízdu zpět jsem zkoušel natočit v OR CZ/SK v 1.6, jestli by bylo reálné to projet a zdali by OR CZ/SK fungovalo. Výsledek byl překvapivě dobrý. Pokud máte zájem, můžete to porovnat.