Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Já nemyslím přepínání oken, ale určité místo ve hře potřebuji opravit, tak se do toho samého přepnu v editoru. Alt Tab znám a používám.editor a hru lze vzájemně přepínat Alt + Tab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já nemyslím přepínání oken, ale určité místo ve hře potřebuji opravit, tak se do toho samého přepnu v editoru. Alt Tab znám a používám.editor a hru lze vzájemně přepínat Alt + Tab

Dane, ty se už vyjadřuješ jako Zelenskyj. Jen příkazy co mu má celý svět dodat.Další chyba, která už mne fakt začíná unavovat.
Ale noooo tak, to je hodně blbé srovnání...Dane, ty se už vyjadřuješ jako Zelenskyj. Jen příkazy co mu má celý svět dodat.
Zbyňku, ta trať je tak rozsáhlá, že je to nadlidský úkon, být všude po mapě trati.Vždyť od vánoc vydávám časté aktualizace. Mohl jsi to mít dávno přizpůsobené.
Teď jsi mne opravdu rozesmál, že máš problém po aktualizaci ty dvě lokálky a 240 projet. Víš kolik to dalo práce postavit? Vůbec se divím, že jsem měl vůli do těchto tratí jít. Jak píšeš dál, stejně tudy po těch zapomenutých tratích skoro nikdo nejezdí. Ale mám pocit, že už je i minimální zájem o tuto hru jako takovou. Tady reaguješ hlavně ty a já tak soudím i podle téměř nulových objednávek. Ale co, nic není navěky a určitě máte asi lepší poježdění jinde, například v RW.Zbyňku, ta trať je tak rozsáhlá, že je to nadlidský úkon, být všude po mapě trati.
Testy 310Teď jsi mne opravdu rozesmál, že máš problém po aktualizaci ty dvě lokálky a 240 projet.
A ještě k tomuhle bodu, myslíš, když třeba zrovna řeším, ře se v OR nechce napojit postrk a projíždí celou soupravou a Icik na tom maká, tak mu mám jako napsat, seru teď na to, dělá se nový úsek BP a já na to momentálně nemám čas, to by se asi na mně příště vaprd. A taky testováno v aktivitě, jinak nemáš šanci to zjistit.Pravidlo 1. Pokud se vydá nová trať a mám zájem na ní dělat aktivity, tak všeho nechám a jdu testovat,
Vidíš, já jo, asi jsem úplný magor... Teď jsem dotestoval ten spěšňák...Neumím si představit, jak v tom vedru se někdo těší, že se doma zavře na celý den a bude hrát nové aktivity.
Dane, špatně jsi zastavil. Na té koleji musíš zastavit v první polovině peronu. Bohužel, Deterio mi udělal do modernizované trati nádraží i s perony postaru. Že jsi to ty, tak jsem nástupiště na obou kolejích protáhl podle starých peronů.zkus zkontrolovat perón ve Šlapanově směr Havlbrod, po zastavení u perónu mo ORCZ vůbec nezaznamená zastavení.
vyfotite v Židenicách je na pravé koleji směrem k Dolnímu nádraží jakýsi "hup".