Na to já dojel v Břeclavi, nezastavil jsem a mohl jsem dál jet maximálně 80 km/h, největší smůla byla že jsem poslední save měl až Břeclavi když už jsem byl připojený k soupravě, takže jsem musel jet znovu, jsem myslel že počítač vyhodím z oknaMiran napsal:No já nevím, ale Zbyněk v jeho aktivitách měl jeden požadavek podle předpisů: Před návěstidlem návěstícím "Stůj" se musí zastavit. A až potom stiskem TAB jsi dostal souhlas k jízdě proti návěsti "Stůj". Pokud nezastavíš máš prostě smůlu, tak jako ve skutečnosti a můžeš mačkat TAB jako o život....Ondra napsal:Tak jsem si s velkým nadšením stáhnul aktivitu "historický rychlík", k tomu i tunu trainsetu navíc, jenže jsem se nedostal z Bohumína... V pohodě jsem se vymotal z depa, přijel na ostravský zhlaví, po hlášce posunovače se otočil zpátky, že najedu na soupravu u prvního nástupiště a konec - že prý jsem projel návěstidlo stůj. Přitom TAB jsem mačkal jako o život. Nevíte někdo, jak se přes něj dostat? Je to hned první návěstidlo co potkám asi po deseti metrech od obratu na zhlaví. Díky
Naposled editoval moderátor: