Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
DanTak jsem jsi stáhnul Danovu aktivitu pro OR Os 3637 na trati 310. A jediné pozitivum je že se mi načetla, na rozdíl od BP nebo 321, ale tím to skončilo prostě dál OR třikrát velká 000 !
Os 3637? Tak jestli ji v MSTS rozjedeš, nikdy ji nemůžeš dohrát. Neklapne ti křižování, posuny v Zábřehu, v MSTS nemožné, neumí to.Ale stojí jelikož tu samou aktivitu v MSTS bez jakéhokoliv problému rozjedu. Takže určitě není problém u mne !
Já třeba někdy do MSTS něco udělám, ale po vychytávkách a posunech co dokáže OR to prostě dává nové možnosti v aktivitách, tak se nediv. Jinak, já na MSTS nenadávám, jen píšu, co už mne štve delší dobu a to jsou neskutečně nesmyslné pády v aktivitách, kdy ti na širé trati shodí aktivitu jeden vlak, poněvač to nezvládne přehrát v 7čkách regulerně zvuk, který se musel mimochodem na některých PC srážet i ve Win XP. Tam to aspoň šlo a MSTS nepadal tak často.Dane, ale to je stejné jako tvé pohřbení MSTS, také si nebereš servítky.