Bratislava 2016

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku

Registrácia na stretnutie Bratislava 2016

• Hlasovalo členů
    13
  • Ukončená anketa .
Přijedu, pokud se nebude opakovat eskapáda s bolestí zubů jako před pár dny na NDŽ, kdy jsem půl dne místo focení vlaků kmital mezi Chebem a Mariánkami a hledal zubní pohotovost... A Zlatého bažanta si nejspíš dám jen jednou, protože mám od doktorky pár omezení. Jo stojí to poslední dobou za ... ránu.

Brno reprezentované mou osobou se bohužel nepřidá, vyšla na něj služba kapitalistické vlasti.

Posledné inštrukcie: Doprava do MDC alebo k Pizzerii Katka: Z Rače zo zastávky Čachtická ide bus 52 a 56, od Zlaté piesky ( konečná linky 4 ) ide bus 56 alebo zo stanice Vajnory bus 54. Cestovné poriadky na piatok aj sobotu sú na obrázkoch. Záujemcovia o cestu električkou môžu ísť z Hlavnej stanice linkou 2 k zastávke Blumentál a odtiaľ linku 5 na Čachtickú ( prestup na 52 a 56 ), alebo na zastávku Trnavské mýto a ľubovoľne až po zastávku Zátišie a tam prestúpiť na linku 4, na Zlatých pieskoch prestup na 56
Zo stanice Rača je to asi 10 minút peši v trase linky 52 alebo 56
Areál MDC sa v sobotu oficiálne otvára o 11:00, Pizzeria Katka tiež o 11:00
Ubytovňa aj Pizzeria svoju polohu nezmenili tak viete všetci kam ísť. Môj telefón máte a v prípade komplikácií alebo nejasností SZ

mapka.JPG

Odchody autobusov:

Z Rače na zastávku Východné
52_raca.JPG

56_raca.JPG

Zo stanice Vajnory na zastávku Východné
54_vajnory.JPG

Zo zastávky Východné na smer Rača

52_rendez.JPG

56_rendez.JPG

A z Rendeza na stanicu Vajnory ( Osobný vlak smer Galanta, Nové Zámky )

54_rendez.JPG

@Tax. Zo stanice Rača je to asi 10 minút peši
Po minulé akci jsem vyšel z ubytovny 20 minut před odjezdem vlaku, který jsem následně dobíhal a průvodčí si smlsnul na přirážce 2€ za koupi lístku ve vlaku. No a jelikož od té doby uteklo trochu vody a už nám to tak nešmatlá tak si dáme raději většího fóra. :D

@Tax: Tak ta příhoda je už čtyři roky, to to letí a nebyla to dvě ojra, ale jenom € pade. :)
Vodotisk po čtyřech letech ve tmě už skoro vyprchal.

raca.jpg

Teda koukám na spojení a nic moc, tam te asi Haškem, ale nazpět už v 18:10 Csardasem. A pak ta šílenost s MHD. No nevim.

najviac dezorientovaných alebo naj vätčšiu skupinu možem prisť počkaj a ísť s nimi MHD.

@alcapone
Na Csárdás ti jede z Rače osobák v 17:50 a nebo pak Metropolem :), dopo od Haška bohužel osobák jen v kladiva, pokud vás pojede Haškem víc tak by to stálo za taxíka, mě naposledy vezl od zpožděné Strely za 14€ až před dveře ubytovny.

No keby to bolo nejaké moc akútne, tak gumokolo mám k dispozícii. Večer ho kľudne môžem nechať pri reštaurácii, domov sa snáď nejako odplazím ;) Alebo zatnem zuby a budem piť nealko ;)

Psal mi Joska, že jede gumokolem, takže mne vyzvedne z obchodu a přijedu také. Stejně jsem na této akci už dlouho nebyl. Naposledy, myslím, to jsem měl ještě pejska. Nepamatuji se, jaké jsem měl poté omluvenky.

@Zbyněk Šemora : Môžem ich vyhľadať ak chceš ;) Ale furt sa niečo našlo. Myslím že stretnutie s Jozefom Mihálikom Ti dá nejaký dobrý podnet a nakukneš na tvorbu pre nové simulátory ;)
PS: Rád Ťa uvidím. Minulý piatok moc nechýbalo a mal by si ma v Hustopečiach :P

Taxi, pro nové simulátory ať tvoří nové tváře. Já tomu věnoval 13 let svého života. To už člověk ztrácí dech a nadšení. Nyní raději rehabilituji víc za violoncellem. Tam mi zatím nikdo nenadává a dočkám se víc uznání než současně u tvorby do MSTS. :D Však jsi měl v pátek přijet. Ale já začínal hrát až kolem 18. hodiny. Jenomže lepší to bylo v sobotu. (od 17.00) To už tam na mě čekal i místostarosta a za chvíli dorazila i starostka města. Během hry mne i mateřsky pohladila. :D (kamarádka :D ) Ten večer jsem podal maximální výkon. Asi díky tomu pohlazení. :) Měl jsem ten večer nejlepší obecenstvo, které umělo reagovat, někteří mi tam i tancovali, paráda. A musel jsem si vystačit s doprovody, co jsem si nahrál do počítače. Kolega hrál současně s kapelou na jiném pódiu. A šlo to také. Vidíš, kdyby na místě bylo nějaké ozvučení, kam bych pustil z notebooku doprovody, mohu v Bratislavě zahrát také. :D Jedeme autem, žádný problém.

@Zbyněk Šemora : Ja som o 18:00 odchádzal z Mikulova. Ísť skorej tak ma tam máš. Ale sprevádzal som ženu na motocykli, ktorý tam týždeň predtým musela nechať kvôli počasiu. O šiestej večer bol najvyšší čas ťahať domov aby nezmrzla.

Na fotke moja dcéra (červená Honda Blackbird 1100) a jej matka (čierny BMW R1200R) ktorú ja xxx rokov nazývam Dudo. Strieborná Yamaha FJR (obsah 1300, Vmax 280 km/h) v popredí patrí zaťovi.

dudo.jpg

Tax sa práve vrátil z Pizzerie Katka. Špeciálna správa pre Vencu Poisona - môže tam byť aj Plzeň. Buď fľašková, alebo narazia sud namiesto Budvaru. Lokál bude pre nás otvorený do polnoci, prípadne s personálom sa dá dohodnúť aj dlhšie. Okrem nás bude ďalšia skupina, ale my budeme ako zvyčajne v "našej" miestnosti. Zajtra zarezervujem ubytovanie pre tých ktorí prídu už piatok. Vencu a Mikiho iniciály mám, Mrak mi pošle svoje meno v SZ. Stretávame sa v MDC alebo priamo v lokále. Väčšina z vás má na mňa telefón, tak sa poľahky nájdeme. Ostáva dúfať aby vyšlo počasie a aby všetci prišli v poriadku.

Upresnenie: Točené pivo Budvar 10 a Prazdroj 12 + točená kofola. Sódovka ktorú nahradil v pípe Prazdroj bude len fľašková, ale kto by pil sódu? Jedine ak by sme si dali vínny strik.

Back
Nahoře